Gosiek Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 cześć Dominisiu cudne są te wodne foty a Szpila niesamowita hahaha widać ze w sumie to wodę lubi byle była baaardzo płytka :evil_lol: nie bedę cytować zdjęć :eviltong: wszystkie mi się strasznie podobają... a najbardziej te gdzie Szpileńka "burzy" wodę :multi::loveu: Quote
Agnes Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: super zdjecia:multi::multi::multi::multi::multi: :multi: dynamiczne, blotne, szpilowe - czego chciec wiecej?:cool3: szkoda ze moja nie ma takiego hopla na punkcie pilek:placz:debe jak to zrobilas?:eviltong: Quote
dbsst Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Kurcze tyle miłych słów pod moim kierunkiem, że aż sie zaczerwieniłam DZIĘKUJE bardzo Wam, nie mam czasu każdej z Was z odzielna dziękować bo chciałabym Wam coś pokazać a za chwile zostanę przepędzona z przed komputera dlatego na czułości zaczekajcie jeszcze troche ;) czy poznajecie tego gościa :cool1: a ta gościówę :cool1: jak wiecie kto to to zobaczcie co sie dziś działo :evil_lol: (a ktoś tu mówił ze zemna nie idzie sie umówić :mad: ) gościu tak wyrywa gościówę :evil_lol: a gościówie sie z wrazenia aż nogi załamuja :evil_lol: i jak ona tak załamana to on hyc w krzaki ja zapedza ale ona to twarda sztuka :D tak twarda ze jemu cos sie szczena otwarła i cos mu sie zgubiło Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:aż patyczka zgubił :cool3: Quote
Medorowa Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ale szaleństwa:multi: :multi: Świetne fotki:multi: :multi: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 dbsst napisał(a): (a ktoś tu mówił ze zemna nie idzie sie umówić :mad: ) a kto tak mówił? :hmmmm: :evil_lol: a gościówie sie z wrazenia aż nogi załamuja :evil_lol: buhahahah, padłam :lol: :lol: :lol: fajne te zdjecia, moje za ciemne :placz: :placz: :placz: Quote
jo-jo Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 DeBe napisał(a): Zakochani, idą w dal:loveu: Cześć DeBe :multi: Quote
agabass Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 jakie superowe fotoski oj dzieje sie u was pieknie hehehe Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :multi::multi::multi:a tutaj Maga :multi: a to cudeńko:loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ale świetny spacerek mieliście;) to się psy wyszalaly:evil_lol: Miodzio:loveu: Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 świetne świetne świetne PSY :P:evil_lol: no dobra dobra zdiecia tez super :D Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Debe mistrzostwo :evil_lol: :evil_lol: oczywiście reszta fotek rewelka :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Debe mistrzostwo :evil_lol: :evil_lol: chyba jednak przestanę być miła i uprzejma :diabloti: wszyscy mi na głowę włażą :cool1: a podobno to popłaca :roll: :diabloti: Quote
agbar Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :modla: :modla: :modla: co ja moge powiedziec......hmmmm.fajne fotki?:evil_lol: fajne? hmmmm brak mi slow chyba, ja tez chce tak umiec..... Quote
dbsst Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):Debe :angryy: tyż Cie toffam :Rose: KOCHANE Najkochansze DZIĘKUJE bardzo mnie rozpieszczacie i bardzo miło mi sie z tego powodu robi( :ices_bla: ) :Rose: :Rose: dziekuje dziekuje dziekuje :Cool!: :Cool!: :B-fly: :sweetCyb: teraz troche Szpili z wczoraj :D potwór z nad kanałku (dziewczyna się troche przeliczyła i..........wpadła za Leonem Złą Duszą :shake: :splat: ) Terminator poprostu :ylsuper: i KOPARKA na pełnym obrocie :wallbash: :sweetCyb: :sweetCyb: :scared: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :crazyeye:o matyldo , ale numerantka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts