dbsst Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 i niestety musze spadac :( paaaaaaaaaaaaa Quote
Paula Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Czesc Debe :multi: Kochany pysio :loveu: Ale za malo :mad: Sliczne zdjecie :loveu: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 :multi::multi::multi:moja serkowo-zahomogenizowana Szpilakolada :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Pani [SIZE="6"]mgr Dominiko prześliczne foteczki :loveu: :loveu: kcem więcej :razz: :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: tylko wciąż ich mało, mało, mało :shake: Quote
Teklunia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 dbsst napisał(a): Vectra jeszcze raz ;)Debe, piekne zdjecie :loveu: o pardon - mgr. Debe ;) [SIZE=2]a upaprana Szpileczka - mniam mniam :p Quote
Agga Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:moja serkowo-zahomogenizowana Szpilakolada :loveu::loveu::loveu: ALicjo to jest najnowsza maseczka wygładzająca. Quote
Agnes Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 dbsst napisał(a): looooooo jaki szpila ma fajny gdubasny ozorek:multi::multi::multi: a debe ma fajna prace:eviltong: gratuluje:eviltong: Quote
anetta Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Noo, noo, Akademia Zdrowia :cool3: Nie powiem, nie powiem...:cool3: Szpila, ach ty brudasie :turn-l::turn-l: Gdzie masz sliniaczek?:evil_lol: Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Agga napisał(a):Taka maseczka sciągająca ryjek:cool3: tych ryjków nie można ściągać :mad: , więc może jakaś maseczka rozluźniająca?:eviltong: Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 jestem :hand: a co tu tak mało zdjęć? :shake: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Debeściaczku siostro moja , Szpileczko ....gdzie jesteście:cool3: Quote
Agga Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 leemonca napisał(a):tych ryjków nie można ściągać :mad: , więc może jakaś maseczka rozluźniająca?:eviltong: Dobra dobra rozluźniająca:evil_lol: Dbsst ty chyba nie myslisz, że my sie zadowolimy taka małą ilością zdjęć. I nie zapomnij wpaść do mojej galerii. Tam normalnie lato i wogóle nic tylko się rozmarzyć:lol: :cool3: Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Aguś ja zaglądam na galeryjki ale nie pisze ostatnio :( hihih to jogurcik a raczej resztki Szpikret wsadziła całego pychola do kubka po jogurciku :evil_lol: a teraz zajawka z tego co dzis robilismy :lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 dbsst napisał(a):Aguś ja zaglądam na galeryjki ale nie pisze ostatnio :( hihih to jogurcik a raczej resztki Szpikret wsadziła całego pychola do kubka po jogurciku :evil_lol: a teraz zajawka z tego co dzis robilismy :lol: :mad::mad::mad:mało Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 teraz jest mało ale zaraz będzi dużo musze jakoś podziękować Wam, ze zaglądacie do mnie stale i w podzięce mam zamiar wstawić troche TROLA :evil_lol: a że fot jest duuuuuuuuużo to narazie nie wstawiam tylko za kilka chwil wszystko w jednym pakiecie puszczę ;) Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ach, Brutusie, jesteś jednak :mad: kamuflujesz się tylko, tak? :mad: Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 jestem i chciałam się umówic dziś z Tobą na spacer ale cały czas padało :placz: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 dbsst napisał(a): Jakie Szpila ma urocze uzębienie ! :razz: Quote
Recommended Posts