dbsst Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 ej od jutra lece z fotami bo od weekendu prace mam haha i i tak w weekendy mnie nie bedzie haahha zbieram na obroze dla psa ;) ale fajnie nie powinnam pisac bo moge bana dostac juz teraz ;) Aga :buzi: ale fajnie śpiewasz :multi: :multi: ;) Quote
Teklunia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 dzien dobry, Pani Magister :) Ja sie Pani zyje z tym tytułem? :cool3: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 dbsst napisał(a):ej od jutra lece z fotami bo od weekendu prace mam haha i i tak w weekendy mnie nie bedzie haahha zbieram na obroze dla psa ;) ale fajnie nie powinnam pisac bo moge bana dostac juz teraz ;) Aga :buzi: ale fajnie śpiewasz :multi: :multi: ;):cool3:o masz ci los Szpilka będzie miała brylantową obrożę:razz: Debeściaczku .....gdzie te obiecane foteczki:p Quote
Daga_i_Oskar Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Cześć Dominiczko, przybywam do Ciebie z gratulacjami Pani Magister :lol: :lol: :lol: Cieszymy się razem z Tobą, ze wszytsko poszło gładko :evil_lol: Teraz czekamy aż będziesz Nas zasypywała Szpilencją :loveu: A to za tytuł mgr :drinking::multi: Quote
lothia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 o rany ale ze mnie gapa Pani MAGISTER jek to dumnie fiu fiu fiu GRATULACJE Quote
madzia20sosnowiec Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 pani magistrowaaa flaszke stawiam :eviltong: Quote
KORONA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 BRAWOOOOO GRATULUJE!!!!! :cool2::cool2::thumbs::Cool!::Cool!::Cool!::Rose::sweetCyb::sweetCyb: :cool2::cool2::thumbs::Cool!::Rose: :sweetCyb::thumbs::Cool!: :cool2::thumbs::Cool!::Cool!::thumbs::Cool!::Cool!::Rose::sweetCyb: :thumbs::Cool!::Cool!::Rose::Rose::sweetCyb: Quote
agabass Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 dbsst napisał(a):ej od jutra lece z fotami bo od weekendu prace mam haha i i tak w weekendy mnie nie bedzie haahha zbieram na obroze dla psa ;) ale fajnie nie powinnam pisac bo moge bana dostac juz teraz ;) Aga :buzi: ale fajnie śpiewasz :multi: :multi: ;) a gdzie ty masz tą pracę szalony pączku :lol: i to w weekendy? Quote
agbar Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 a ja sie dolaczam do gratulacji pani magister:) Quote
Paula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Debe wciaz kaca leczy :evil_lol: i spoznia sie z fotami :mad: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 paula_z napisał(a):Debe wciaz kaca leczy :evil_lol: podejrzewam, ze ona teraz magister to juz nie chce z nami gadac :shake: Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 czesc Dziewczynki bardzo bardzo bardzo dziekuje za gratulacje :buzi: w kazdy gratunosek ;) jestem i ZAWSZE bede z Wami gadać.................... nie mam czasu oblewać mgra :( cały czas sie remontuje :shake: i chyba nigdy nie skończe :placz: zdjęć nie mam w ogóle prawie nie wyciagam aparatu bo nie mam kiedy :angryy: czuje się z tym POTFFORNIE :placz: http://www.akademia-zdrowia.pl/index.php?ids=296&plan=1]tiu bede pracowac[\url] Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 a w morde misia ludojada nie wiem jak to zamaskowac :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 a mi to sie jakieś pismo z uniwerka w minesocie wyswietla czy cóś:crazyeye: Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 a mnie nic hahhahahhaha jeszcze raz bez kombinowania goły link http://www.akademia-zdrowia.pl/index.php?ids=296&plan=1 Quote
Paula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Debe, dziewczyno, kiedy Ty odpoczniesz :roll: :cool3: Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 paula_z napisał(a):Debe, dziewczyno, kiedy Ty odpoczniesz :roll: jak to kiedy na emeryturze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 dbsst napisał(a):a mnie nic hahhahahhaha jeszcze raz bez kombinowania goły link http://www.akademia-zdrowia.pl/index.php?ids=296&plan=1:crazyeye:o rany i będziesz tam uczyć masażyć :razz: Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [HTML][/HTML]Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o rany i będziesz tam uczyć masażyć :razz: :fadein: prowadzić kursy :cool3: i pracować na wydziale masażu jeśli sie zdecyduje Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 dbsst napisał(a): :fadein: prowadzić kursy :cool3: i pracować na wydziale masażu jeśli sie zdecyduje :razz:wow , a pamietasz ;)ze mam obiecane igiełki:razz: Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:wow , a pamietasz ;)ze mam obiecane igiełki:razz: :fadein: :ylsuper: :jumpie: tiaaaaak mogę Cię naszpikować jak jeżyka jak kcesz ;) ja igiełki zawsze o każdej porze :loveu: Quote
Recommended Posts