dbsst Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 asher napisał(a):Haha, ja też się zachwyciłam czekoladowo - turkusowymi fugami :lol: :oops: Witajcie Fafluńce! :hand: Dawno mnie u was nie było, ale już jestem. Tylko nie wiem, jak długo tu zostanę, bo mi Debe na nerwy działasz :shake: Naprawdę musisz się już w sierpniu obronić? :shake: :placz: :mad: hahahah moja obrona w sierpniu stoi pod znakiem zapytanie NIE MAM WPISÓW w indeksie wszystkich :angryy: :angryy: :angryy: :placz: :placz: :placz: Quote
dbsst Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Debeściaczku ...gdzie jesteście:razz: byłam na weselu :cool3: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='dbsst']byłam na weselu :cool3::razz::razz::razz:no no no ...chyba nie swoim ;) Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :cool3:hmmmm chyba na podróż poślubną się załapały;) Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='asher']Haha, ja też się zachwyciłam czekoladowo - turkusowymi fugami :lol: :oops: Witajcie Fafluńce! :hand: Dawno mnie u was nie było, ale już jestem. Tylko nie wiem, jak długo tu zostanę, bo mi Debe na nerwy działasz :shake: Naprawdę musisz się już w sierpniu obronić? :shake: :placz: :mad: :multi: asherku ależ mnie teraz uradowałaś :multi: cześć Dominisiu - kiedy bedą jakieś nowe fotki hę? Pooglądałabym jakieś arcydzieła :p Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 a przepraszam bardzo co tutaj tak cicho co??:eviltong: teraz ja bede gonic ze nikt nic nie pisze :eviltong: dominika gdzie latajacy szpilek?:mad: :eviltong: moja słodka dziewczynka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 uff, jak gorąco!, nic się nie chce! Pańcia też gdzieś dogorywa i się nawet nie odzywa! :evil_lol: ale mi się zrymowało :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 czesc dziewczyny jestem ledwo żyje, mam troche latania praca wydukowana PRZEPIĘKNA :loveu: a na ślubie było suuuuuuuuuuuuuuper :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a resztę jeśli Pańswo Młodzi się zgodzą :cool3: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='dbsst']czesc dziewczyny jestem ledwo żyje, mam troche latania praca wydukowana PRZEPIĘKNA :loveu: a na ślubie było suuuuuuuuuuuuuuper :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a resztę jeśli Pańswo Młodzi się zgodzą :cool3::razz:o rany jak romantycznie:loveu: pokaz pracę :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 zapowiada sie pieNknie :eviltong: debe dawaj reszte nic nikomu nie powiemy :cool3: Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='dbsst']tak wygląda teraz mój fafluniec :loveu: :loveu: :loveu: Słodziutka, śpiąca Szpiluchna!:loveu: Quote
Basia&Safi Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 hmmmm a szpila tez bedzie miala slub ? :):):) :cool3: hihihih Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Cześć Dominika :multi: W pierwszej chwili jak zobaczylam slubne zdjęcie to myślałam, ze Twoje :evil_lol: Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='dbsst']tak wygląda teraz mój fafluniec :loveu: :loveu: :loveu: cmok cmok cmmmmmooook :buzi: czesc Dominiko :lol: Quote
Cola Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Hej :) Ja tutaj tylko przelotem :p Ładne zdjęcie ślubne i czekam na więcej :cool3: Tak na marginesie - śliczną sukienusie miałaś na weselu :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Cola napisał(a):Hej :) Ja tutaj tylko przelotem :p Ładne zdjęcie ślubne i czekam na więcej :cool3: Tak na marginesie - śliczną sukienusie miałaś na weselu :cool3: no pieknie pieknie cola widziała debe w ladnej sukienkusi ja tez bym kciała :oops: Quote
dbsst Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 czesc Cola dzieki a gdzie widziałas moja kice :cool3: suknia ładna gorzej z wkładem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z OSTATNIEJ CHWILI: 31 lipca o godzinie 10:00 BRONIE SIE :multi: :cool1: :p Quote
Vectra Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='dbsst']czesc Z OSTATNIEJ CHWILI: 31 lipca o godzinie 10:00 BRONIE SIE :multi: :cool1: :p już od dziś trzymam kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: cześć Dominika :lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 hej dziewczynki:multi: bedziemy trzymac kciuki za obrone :D Quote
Patka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Dominisu trzymaj się bardzoooo mocnooooo tez trzymamy kciuki :multi: Quote
Recommended Posts