dbsst Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 hehehhehehehe jejka jak ja się cieszę, że mi zaakceptował :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 tak, Alicjo, to smutna prawda :shake: nie zrobiłyśmy ani jednego zdjecia :shake: Rozmawiałyśmy. POTRAFIMY JEDNAK :evil_lol: A co do mieszkania powiem tak: nie da tam się teraz nic :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100']tak, Alicjo, to smutna prawda :shake: nie zrobiłyśmy ani jednego zdjecia :shake: Rozmawiałyśmy. POTRAFIMY JEDNAK :evil_lol: A co do mieszkania powiem tak: nie da tam się teraz nic :evil_lol: da się jednak coś siedzieć przy kompie na dgm :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='dbsst']da się jednak coś siedzieć przy kompie na dgm :evil_lol::cool1:uffff ulżyło mi ,że TO się da ;) Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:uffff ulżyło mi ,że TO się da ;) TO się zawsze da ;) :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:uffff ulżyło mi ,że TO się da ;) najpierw trzeba jednak wypatrzeć komputer :evil_lol: Debe się po prostu nauczyła na pamięć, gdzie on stoi... :diabloti: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100']najpierw trzeba jednak wypatrzeć komputer :evil_lol: Debe się po prostu nauczyła na pamięć, gdzie on stoi... :diabloti: nic mi nie mów zanim rozłozyłam stojak na pranie w sypialni zdążyłam dotrzeć do kresu wytrzymałości :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100']najpierw trzeba jednak wypatrzeć komputer :evil_lol: Debe się po prostu nauczyła na pamięć, gdzie on stoi... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tragedia będzie jak przestawią :razz: Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='dbsst']nic mi nie mów zanim rozłozyłam stojak na pranie w sypialni zdążyłam dotrzeć do kresu wytrzymałości :angryy: :angryy: :angryy: szczególnie biorąc pod uwagę, że świało masz tylko wtedy, gdy otworzysz lodówkę :megagrin: i przysięgam wszystkim, że to prawda :megagrin: WC w sypialni też prawda :megagrin: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='malawaszka']Debeściaku zdrajco złożyłaś pacę :placz::cool3:o pacce tynkarskiej piszesz:razz:;) Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:o pacce tynkarskiej piszesz:razz:;) jaaa??? nieeee - ja o Sposobach grabienia siana tak, żeby się nie narobić :diabloti: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100']szczególnie biorąc pod uwagę, że świało masz tylko wtedy, gdy otworzysz lodówkę :megagrin: i przysięgam wszystkim, że to prawda :megagrin: WC w sypialni też prawda :megagrin: Maga widziała i widziała juz kuchnie ;) jedyne "czyste" miejsce w domu na dzień dzisiejszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Waszeczko jeszcze nie złożyłam w czwartek dopiero :shake: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 no ale zaakceptowana to podstwa :p czyli obrona w sierpniu???? :razz: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 malawaszka napisał(a):no ale zaakceptowana to podstwa :p czyli obrona w sierpniu???? :razz: no a jak ;) miała być w czerwcu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: potem w lipcu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: może sie zatem uda w sierpniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 tak wygląda teraz mój fafluniec :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='dbsst']tak wygląda teraz mój fafluniec :loveu: :loveu: :loveu: moja Szpilunia koffana:loveu: Quote
KaRa_ Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='dbsst']tak wygląda teraz mój fafluniec :loveu: :loveu: :loveu: Fafluniec sobie slodko spi;) a ja wczoraj bawilam sie malym fafluncem 8tygodniowym:multi: mozesz go zobaczyc na mej galeri, zakochasz sie odrazu:loveu: Quote
agabass Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Maga100']szczególnie biorąc pod uwagę, że świało masz tylko wtedy, gdy otworzysz lodówkę :megagrin: i przysięgam wszystkim, że to prawda :megagrin: WC w sypialni też prawda :megagrin: no to ładne aparatamenty fiufiu nawet ja nie mam wc w sypialnie, ale może za przykładem Debe kto wie :lol: :evil_lol::evil_lol: biedactwo wkońcu zamontują ci te sprzety tam gdzie trzeba hahahha Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='dbsst']tak wygląda teraz mój fafluniec :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu:mój koffany bliźniaczy faflun:p Quote
mar....ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Jak widzę taki pyszczek, to od razu włącza mi sie odruch całowania-cholerka to już chyba jakieś zboczenie???!!! Quote
mar....ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Jak widzę taki pyszczek, to od razu włącza mnie się odruch całowania-chyba to juz u mnie jakieś zboczenie???!!!! Quote
asher Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Haha, ja też się zachwyciłam czekoladowo - turkusowymi fugami :lol: :oops: Witajcie Fafluńce! :hand: Dawno mnie u was nie było, ale już jestem. Tylko nie wiem, jak długo tu zostanę, bo mi Debe na nerwy działasz :shake: Naprawdę musisz się już w sierpniu obronić? :shake: :placz: :mad: Quote
Recommended Posts