Paula Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='debe'] a nie mówiłam że Szpilka jest szybsza niz piłka :sweetCyb: :bigcool: Hehehe....:D Fajne ma te abs'y, to i tak niezle, Maksiu ma dluższą droge hamowania :razz: Quote
Gosiek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 :p nadrobiłam, poogladałam i .... jak zwykle wpadłam w zachwyt - Ty sobie Dominisiu nie myśl że słodzę :razz: Jestem pod wrażeniem wszystkich zdjeć :loveu: i znów zazdraszczam wstrętnie :oops: Quote
Agga Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='dbsst']hahahha rozwaliłaś mnie kochana :lol: :lol: dam jej muCHIE :lol: :lol: :lol: No nie muche? Załujesz swojemu psu?:mad: Quote
anetta Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A wlasnie, czy ktos wie o co chodzi w tej reklamie gumy do zucia??:-? Jak dla mnie ona jest beznadziejna i kiczowata :evil_lol::evil_lol: Latajacy pocisk marki Szpilatron jest powalajacy :loveu: Quote
Medorowa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 anetta napisał(a):A wlasnie, czy ktos wie o co chodzi w tej reklamie gumy do zucia??:-? Jak dla mnie ona jest beznadziejna i kiczowata :evil_lol::evil_lol: Ja wiem, ale nie wiem, jak wytlumaczyć:oops: :evil_lol: Ale moim skromniutkim zdaniem nie jest fajna:roll: :lol: Quote
e.v.a Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 a moim zdianiem jest 100razy lepsza niez reklamy sprite :) Debeee a gdzie zdieciaaa???:roll::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 evaxon napisał(a):a moim zdianiem jest 100razy lepsza niez reklamy sprite :) Sprite, hmm, też w niej nic nadzywczajnego:roll: :roll: :roll: Podoba mi się nowa reklama coca - coli:p Quote
Cola Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Zdjęcia jak zwykle (ostatnimi czasy :p ) są piękne i oznajmiam, że nie będę tu przyłazić :obrazic: bo dbsst nie chciała mi pokazać nowego sprzęciora... Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Cola']Zdjęcia jak zwykle (ostatnimi czasy :p ) są piękne i oznajmiam, że nie będę tu przyłazić :obrazic: bo dbsst nie chciała mi pokazać nowego sprzęciora...:shake:nam tysz nie pokazała :mad: Debe czyżby kuchnia gotowa ....sądząc po opisie na gg:razz: Quote
Cola Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ...jest słonko, więc jest ćlicznie :cool1: szczególnie z nowym sprzętem :D Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Cola']...jest słonko, więc jest ćlicznie :cool1: szczególnie z nowym sprzętem :Ddla mnie jak jest słonko to nie jest ćlicznie tylko .....goraco:angryy: Quote
Cola Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ..ale u nas, czyli we wawie do tego słonka został dołączony wiaterek :cool3: i jest ciepło, a nie gorąco :p ....dzisiaj zrobiłam ekspozycje kości na balkonie :multi: bo zaczynałam blednąć :shake: Debe kiedy się spotykamy? Ja zakładam cóś białego :cool3: Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 nie mam sił padam ale jaka szczęśliwa padam :cool3: okno w kuchni WYSZŁO jest wyeksponowane na maxa pan Michał naprawde zrobił mi niespodziewanke :cool3: nie pokaże go jeszcze w całości bo nie chce psuc efektu ale uchyle rąbka tajemnicy :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='dbsst']nie mam sił padam ale jaka szczęśliwa padam :cool3: okno w kuchni WYSZŁO jest wyeksponowane na maxa pan Michał naprawde zrobił mi niespodziewanke :cool3: nie pokaże go jeszcze w całości bo nie chce psuc efektu ale uchyle rąbka tajemnicy :evil_lol: ;)wow ale ładnie ....a jednak ja miałam rację że jest ćlicznie w kuchni :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ale sie fajerancko zapowiada - czekam na efekciq końcowy :loveu: Quote
AgaiPhara Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 dbsst napisał(a):Aga jaka guma :roll: :cool3: Guma lub cukierki orzeźwiające - to trzeba po prostu zobaczyć ;), jak się trafi - od razu będziesz wiedzieć, o co biega :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='DeBe'] kto skoczy wyżej ? :diabloti: Dobry Wieczór DeBe :multi: Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='AgaiPhara']Guma lub cukierki orzeźwiające - to trzeba po prostu zobaczyć ;), jak się trafi - od razu będziesz wiedzieć, o co biega :evil_lol: qrczaki pieczone nie mam TV :shake: Alu a jak pewnie, że zgadłaś :multi: mam nowy kibelek :multi: :multi: ćliczny :loveu: Jojeczko witaj Kochana :loveu: waszka tyż czekam na efekcik :knuje: :rolleyes: :fadein: a oto Szpitraktor :haha: :wink: :megagrin: zdjęcie robione 20 minut temu :multi: Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='dbsst']qrczaki pieczone nie mam TV :shake: Alu a jak pewnie, że zgadłaś :multi: mam nowy kibelek :multi: :multi: ćliczny :loveu: Jojeczko witaj Kochana :loveu: waszka tyż czekam na efekcik :knuje: :rolleyes: :fadein: a oto Szpitraktor :haha: :wink: :megagrin: zdjęcie robione 20 minut temu :multi:śuper:multi::multi::multi::multi: zrób fotkę kibelka :razz: Debe jak mogłam jako bliźniaczka nie zgadnąć :p Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']zrób fotkę kibelka :razz: okej zrobie fotokibello :cool3: no BLIŹNIACZKO :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 fiu fiu :klacz: czekamy na kibelkowe foteczki :loveu: to u Was jeszcze tak jasno??? :crazyeye: Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 malawaszka napisał(a):fiu fiu :klacz: czekamy na kibelkowe foteczki :loveu: to u Was jeszcze tak jasno??? :crazyeye: nie już ciemno :shake: Quote
Recommended Posts