Medorowa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']maślane łoCy i ofaflunione ryjco :cool3: i co Ty na to ;) Madzie kcesz pożycze Ci ja na kilka dni ;) Dawaj choćby dziś:multi: :multi: Drugi boksio w domu, a wogóle trzeci pies:loveu: Rodzinka by się ucieszyła;) :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 leeeeeeeeeece :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: do Cię Madziu Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']maślane łoCy i ofaflunione ryjco :cool3: i co Ty na to ;) Madzie kcesz pożycze Ci ja na kilka dni ;) maślane łocy jak maślane łocy, ale nie ma nic piękniejszego od ofaflunionego ryjca zwłaszcza jak się od niego odrywają faflunioki i lądują np. w zupie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 a co ty tak wstawiasz po jednej fotce? Żałujesz czy co? :cool1: Quote
Justa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Aaaaaaaj my chcemy zobaczyć się ze Szpilkiem !!!:multi: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 leemonca napisał(a):maślane łocy jak maślane łocy, ale nie ma nic piękniejszego od ofaflunionego ryjca zwłaszcza jak się od niego odrywają faflunioki i lądują np. w zupie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ooooooooooo tak latajace kluchy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Maga100']a co ty tak wstawiasz po jednej fotce? Żałujesz czy co? :cool1: bo mam mało :oops: :oops: Justa w przyszłym tygodniu :cool3: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']hahahha rozwaliłaś mnie kochana :lol: :lol: dam jej muCHIE :lol: :lol: :lol: Alu wiesz zapisałam ja na wizaż :evil_lol::mad::mad::mad:no co ty ...muchi roznoszą zarazki:angryy: Otwierasz zakład kosmetyczny:cool3: Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Cytat: Napisał(a) leemonca maślane łocy jak maślane łocy, ale nie ma nic piękniejszego od ofaflunionego ryjca zwłaszcza jak się od niego odrywają faflunioki i lądują np. w zupie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ooooooooooo tak latajace kluchy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: znamy to, co?!? i głupią minę TZ patrzącego z niedowierzaniem w talerz ulubionej potrawy!!! :megagrin: Quote
Medorowa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst'] leeeeeeeeeece :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: do Cię Madziu Cekam, cekam ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 :lol: [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:no co ty ...muchi roznoszą zarazki:angryy: Otwierasz zakład kosmetyczny:cool3: a będziesz do nas wpadać na malowanko znaczy do Szpilińskiej :cool3: dobLa muchi jej ni edam dam jej komara :lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='leemonca']znamy to, co?!? i głupią minę TZ patrzącego z niedowierzaniem w talerz ulubionej potrawy!!! :megagrin: heheheh byłas u nas na obiadku ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Madziu nie kciałabys tej cholery zezowatej ;) Quote
Medorowa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']Madziu nie kciałabys tej cholery zezowatej ;) Chciałabym, chciała:multi: :multi: :multi: Dawaj ją, dawaj:eviltong: Te jej miny mnie rozbrajają :) Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']heheheh byłas u nas na obiadku ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Madziu nie kciałabys tej cholery zezowatej ;) :mad:no moje Szpilkolade rozdawa , dawaj mi tu zezika ..... Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 ja ją też chętnie przygarnę, uwielbiam takie... cholery :cooldevi: :cooldevi: :cooldevi: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 hehehhehe wstawiam foty hurtem i ide spać Quote
AgaiPhara Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst'] hmmm.. zupełnie jak w reklamie pewnej gumy do żucia :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 ups a ja myślałam, że nikt jej nie bedzie kciał :oops: :lol: leemonica dziękuje :oops: :buzi: Vectra jesteś kochana :buzi: Aga jaka guma :roll: :cool3: Szpieszczoty Szpilatronika i jej ukochanego Panka:loveu: :loveu: i jakiś piechol który chciał sie pobawić ale pani jego sie spieszyła Quote
e.v.a Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 hej debeściaro :multi: fotki suuuper :cool3: moja koffana Szpilunia:loveu: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 evaxon napisał(a):hej debeściaro :multi: fotki suuuper :cool3: moja koffana Szpilunia:loveu: czesc Ewciu :buzi: Quote
Maga100 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Debe, no i co ja mam napisać? Bo ile razy można pisać, ze świetne? Zamilknę więc :p Quote
Teklunia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='dbsst'] mięśniak cudowny :loveu: [quote name='dbsst'] na pierwszy rzut oka wydawalo mi sie ze Szpili cos wyroslo... jakis narząd dodatkowy odchodzący z brzucha :roll: Quote
Recommended Posts