agabass Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']dobra chyba wyskakuje z dgm i tak bede mieć przekichane na maxa ;) :hand: debestko zawsze wiedziałam, że skoczna z ciebie bestia no proszę aż Szpilkowa posmutniała bo Pani lekko sfiksowała :evil_lol: :lol: :evil_lol: nareszcie ujawniłaś swoje atomowe moce :lol: :evil_lol: :lol: , bo dla wiadomości wszystkich zainteresowanych debe to zaginiona Atomówka, którą zły Mojo Jojo porwał i zgugił przelatując nad Polską. Biedactwo przez pewnien czas miało amnezję, ale jak widać przypomniała sobie o ukrytej mocy. :evil_lol: ;) :razz: Quote
Teklunia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']i mój wypocin :) ładny wypocin, nie powiem... :lol: [quote name='dbsst'] :hand:sarenka z Ciebie jak sie patrzy :D Quote
Alka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Jak zwykle wszystkie foty świetne !:loveu: debe, mogłabyś z powodzeniem uprawiać skok w dal, rewelacyjna praca rąk i nóg :loveu: a swoja drogą świetna masz figurę !:loveu: Quote
anetta Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Bosh, to jest Szpila?! http://images4.fotosik.pl/67/274f7504f350df23.jpg Szpilatrony tak nie wygladaja :shake::lol::lol: A fota jest bombowa! Matrix w wykonaniu Dbsst jest jedyny i niepowtarzalny :cool3: Quote
Paula Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Czesc sarenko Debe :evil_lol: Cudniaste foty :multi: Quote
Maga100 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 cóż mogę więcej napisać poza tym, ze foty jak zwykle oryginalne i piękne :p Quote
mar....ka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Debe foty jak zawsze przecudniaste :loveu: :loveu: ale to :mad: :mad: jak można tak piesa zasmutaskować :mad: :mad: Jak dla mnie to raczej pies obrażony......:))))) Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Maga100']cóż mogę więcej napisać poza tym, ze foty jak zwykle oryginalne i piękne :p :-o dziekuje MaDaleno :oops: Paula Dziękuje :buzi: Alka dziękuje ale z tą figura to przesada lettka ;) Anetko matrix mówisz :] Aga ja Atomówka jestm za hahhahahhaha Patka ja sie cieszkam ze to Szpila ma takie zmarchy nie ja ;) hahhaa Kasiu nie sarenka tylko koczkodan hahahhaha majorka ZGADŁAŚ tu Szpila się obraziła bo zabralliśmy jej ćiema :p to jeszcze z wczoraj :evil_lol: a nie mówiłam że Szpilka jest szybsza niz piłka :sweetCyb: :bigcool: i Farcik :lilangel: Quote
Teklunia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst'] a co jej sie tak kurzy spod ogona? ;) Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Teklunia napisał(a):a co jej sie tak kurzy spod ogona? ;) ABSy hahahhahaha wiesz Szpila to lansiara hamuje z piskiem poduch :lol: :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 dbsst napisał(a):ABSy hahahhahaha wiesz Szpila to lansiara hamuje z piskiem poduch :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Foty jak zwykle super:multi: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 madzia i medor napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Foty jak zwykle super:multi: :buzi: dziekuje :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ala qroolradar ma takie właśnie zadanie wstępować sie i występować :grins: kiedy jest taka potrzeba :ylsuper: :ylsuper: Quote
mar....ka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Zdjęc w ruchu faktycznie pozazdrościc. Z mojej kichy apartu, to by wyszła jedna wielka plama, gdybym oczywiście zdązyła cokolwiek uchwycic:diabloti: Quote
Agga Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst'] Agguś ciema zabrałam jej :razz: Oddaj jej dbsst tak nie wolno. Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 majoka napisał(a):Zdjęc w ruchu faktycznie pozazdrościc. Z mojej kichy apartu, to by wyszła jedna wielka plama, gdybym oczywiście zdązyła cokolwiek uchwycic:diabloti: hahah ale nie byle jaka plama tylko PRĘGOWANA plama :multi: :multi: :multi: Aguś nie oddam jej ciema ona po tym ciemie dzis wymiotuje (chyba po nim) Quote
Hanna R. Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst'] O jak śliczna Mięśniareczka ! :loveu: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Haniu WITAJ Kochana :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: nie uciekaj :placz: Quote
Hanna R. Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']Haniu WITAJ Kochana :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: nie uciekaj :placz: No chyba nie mogę uciec, jeżeli takie maślane oczy na mnie patrzą :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 maślane łoCy i ofaflunione ryjco :cool3: i co Ty na to ;) Madzie kcesz pożycze Ci ja na kilka dni ;) Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']Haniu WITAJ Kochana :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: nie uciekaj :placz: :crazyeye:kto jej pomalował usteczka :razz: Quote
Agga Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst'] Aguś nie oddam jej ciema ona po tym ciemie dzis wymiotuje (chyba po nim) nie dobra Pani...:roll: :-( CIocia kocha szpilkę. Daj jej cos innego:roll: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Agga']nie dobra Pani...:roll: :-( CIocia kocha szpilkę. Daj jej cos innego:roll: hahahha rozwaliłaś mnie kochana :lol: :lol: dam jej muCHIE :lol: :lol: :lol: Alu wiesz zapisałam ja na wizaż :evil_lol: Quote
Recommended Posts