dbsst Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 czy to prawda że ćmy mają trujące skrzydełka :???: Quote
malawaszka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']Waszeczko oficjalnie jeszcze cósia nie mam :evil_lol: ale nie oficjalnie to cóś jest :cool1: HA!!!! wiedziałam :cool1: :p :multi: a o skrzydelkach ćmowych nie wiem :evil_lol: ale trujące kiedy? jak się je połknie? dotknie? wypali?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 malawaszka napisał(a):HA!!!! wiedziałam :cool1: :p :multi: a o skrzydelkach ćmowych nie wiem :evil_lol: ale trujące kiedy? jak się je połknie? dotknie? wypali?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehe masz oko :cool3: jak sie je łapie w pychola i wypluwa :roll: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']hehehe masz oko :cool3: jak sie je łapie w pychola i wypluwa :roll::razz:mam nadzieje ze długo nie mamlałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pisałaś już na Molosach:cool1: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=178433#post178433 Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:mam nadzieje ze długo nie mamlałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pisałaś już na Molosach:cool1: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=178433#post178433 nie mogę się zalogować tam od dłuższego czasu :angryy: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']nie mogę się zalogować tam od dłuższego czasu :angryy:to jak nie dasz rady to napisz ładnie ze mnie prosisz o wpis i ja wrzucę tam Szpilkę i dam odnośnik z linkiem do postu na dogo Tak wrzucałam Kaje , Masaja, piesy KaRy Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']to jak nie dasz rady to napisz ładnie ze mnie prosisz o wpis i ja wrzucę tam Szpilkę i dam odnośnik z linkiem do postu na dogo Tak wrzucałam Kaje , Masaja, piesy KaRy plose ładnie :saint1: :krolik: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']plose ładnie :saint1: :krolik: :loveu::loveu::loveu::loveu:miłosci ty moje:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 :placz:widziałas post287 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=3261&page=29 jak braciszek Szpilki Quote
malawaszka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:mam nadzieje ze długo nie mamlałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuuahahahaha wydaje mi się że nie są trujące - Luna tyż mamla :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:widziałas post287 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=3261&page=29 jak braciszek Szpilki widziałam juz z TZ miałam spięcie o niego :placz: jest DOSKONAŁY :loveu: dziękuje za kilogramek ;) Waszka ulżyło mi :razz: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']widziałam juz z TZ miałam spięcie o niego :placz: jest DOSKONAŁY :loveu: dziękuje za kilogramek ;) Waszka ulżyło mi :razz:dawaj no tu TZta ...przecież Ci obiecał :mad::mad::mad: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']dawaj no tu TZta ...przecież Ci obiecał :mad::mad::mad: obiecanki cacanki a goopiemu staje :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']obiecanki cacanki a goopiemu staje :placz: :placz: :placz::mad::mad::mad:o rany o 5 mam pociąg do Warszawy ....jak tam wparzę to .......:razz: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:o rany o 5 mam pociąg do Warszawy ....jak tam wparzę to .......:razz: to będe miec tamtego żółteczka :loveu: Quote
KaRa_ Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Dbsst zmien TZa na bardziej zdogomaniaczego:evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']to będe miec tamtego żółteczka :loveu::razz:to jak dasz mu poczytać ....czy mam wparować :mad::mad::mad:,bo może się wystraszy mnie już z samego czytania i ja przyjade od razu z zółtym;) Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 hehehheeheh a On od jakiegoś czasu zagląda na DGM :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']hehehheeheh a On od jakiegoś czasu zagląda na DGM :loveu: :loveu::mad::mad::mad:no panie TZ debe , prosimy grzecznie i po dobroci o pozwoleństwo na drugiego faflunobakersa .Szpilka nie chce być jedynaczką a tamoj ooooo czrka na nią braciszek :p Debe ....boja się mnie choć trochę ten twój TZ :razz: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:no panie TZ debe , prosimy grzecznie i po dobroci o pozwoleństwo na drugiego faflunobakersa .Szpilka nie chce być jedynaczką a tamoj ooooo czrka na nią braciszek :p Debe ....boja się mnie choć trochę ten twój TZ :razz: jeszcze nie wiem ale pewnie zaraz sie dowiem czy sie Ciebie bojka :cool1: Quote
Recommended Posts