olcha Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Buaaaaaaahahahahhaa jaki wielbłąd :lol: :lol: :lol: A skąd się wzięło imię Emil? :lol: :eviltong: Quote
agabass Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 no no widać, że Tezio szalał - :evil_lol: super fotki Quote
asiunia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Biedny wielblad inwalida:lol: Hej! A jak sie ladnie do TZ usmiecha:evil_lol: Quote
agbar Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 halo halo alez mi sie nadrabiania nazbieralo ale odrobione:) foty jak zwykle super:) Quote
PIKA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Domi jak Ty wrócisz to mnie nie będzie więc :shake: Papa Quote
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 PIKA napisał(a):Domi jak Ty wrócisz to mnie nie będzie więc :shake: Papa :placz::placz::placz:wszyscy uciekają :placz: Quote
Paula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Maga100 napisał(a):ależ my bardzo dużo gadamy! :cool1: - o rany, ale mam ujęcie! - kurde, znowu mam same tyłki - ale super zdjecie w ruchu - slońce nie z tej strony, muszę się przemieścić - bateria padła, idę do domu, cześć ;) Buhahahaha...dobre :megagrin: Quote
dbsst Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Witajcie wróciłam i z moja Rodzinką wybrałam sie na kilka chwil na dwór upał okropny więc musielismy zaraz zmykać i się chłodzić ;) byli sobie zakochani z pieskowatym bokserowatym ;) troche piciu :D i to wszystko potem zwiewaliśmy do domku :angryy: :placz: i psa pod prysznic :p Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 :multi::multi::multi::multi:moja siostra bliźniaczka :loveu:wróciła i Szpileczka :loveu: Debe jak mogłaś nas tak zostawić :shake: Quote
Maga100 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Debe, jednak jesteś i żyjesz, ty zmoro :evil_lol: Quote
Agga Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 dbsst czesc babo. TY byś sie czasami odezwała:mad: Szpilunia lalunia :loveu: Quote
agabass Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 no ładne to historie hehehehe debe a jak obrona ? kiedy czy już, bo ja to mam już za sobą jestem mgr na 5 i co ty na to?;) Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 agabass napisał(a):no ładne to historie hehehehe debe a jak obrona ? kiedy czy już, bo ja to mam już za sobą jestem mgr na 5 i co ty na to?;):mad:a dlaczego nie było imprezki :razz: no dobra wypije pod te magistry:razz: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 dbsst napisał(a):nie jeszcze sie nie obroniłam :shake:;)no to do dzieła Quote
bigos Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 troche piciu :D Piękna psinka:loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 bigos dziekuję :multi: Alu to nie taka prosta sprawa :evil_lol: a to prawie jak Szpilka czyli inna wariatobokserka ;) Quote
Recommended Posts