Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tam d rugim linku jest

Urodziły się 13 maja, więc teraz jest to najlepszy okres do nawiązania przyjażni między psem
a właścicielem.
to chyba za wczesnie? :crazyeye: :angryy:

Nie ślinią się

buhaha moze teraz :lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Czesc Dominisiu!
Dawno mnie nie bylo, ale powolutku nadrobilam zaleglosci. Widze, ze problemy z fachowcami ida parami:shake:
Smutna historia z tymi bokserkami:-( Dlaczego ludzie tak robia... Dla nich zwierzeta to tylko latwy srodek na zarobienie pieniedzy:angryy:

Posted

właśnie małżeństwo starsze chciało Szpilke odemnie :angryy:

oczywiście czy nie dopuściłabym bardzo sie zdziwili że ni ebedzie miała szczeniąt bo przecież ona taka ładna

jak zaczełam mówić o schroniskowych psach to skończyli temat i "uciekli" :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='dbsst']właśnie małżeństwo starsze chciało Szpilke odemnie :angryy:

oczywiście czy nie dopuściłabym bardzo sie zdziwili że ni ebedzie miała szczeniąt bo przecież ona taka ładna

jak zaczełam mówić o schroniskowych psach to skończyli temat i "uciekli" :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy::mad::mad::mad:pewno już mieli jakiegoś i oddali :angryy:

Posted

dbsst napisał(a):

jak zaczełam mówić o schroniskowych psach to skończyli temat i "uciekli" :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

kocham takich ludzi :angryy: :angryy: :mad: :mad:

Posted

jak zaczełam mówić o schroniskowych psach to skończyli temat i "uciekli" :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Mnie też niedawno na ulicy facet zaczepił i mówił że ma cudownego wyżła weimarskiego ale bez papierów i czy może z Ergą mogą mieć szczeniaki:angryy: Ja na to, że ona wysterylizowana:roll: . A on: NO TO CO?:roll: .... i potem zaczełam mu mówić, że w rzyciu bym się nie zgodziła na pokrycie ergi nierodowodowym psem nawet jak by nie była wysterylizowana, a facet gdy odchodzil szepnął do siebie :
to ja inna znajde:angryy: :angryy: :angryy: szok!

Posted

Noz sie w kieszeni otwiera!!!:scared:
Co za bezmozgowie :scared:

W tym jednym linku bylo az 12 szczeniat!! SZOK!! Jak ta sunia musiala sie nameczyc zeby je urodzic..:-( I to drugi jej miot :-( Sprzedal sie znakomicie...no ku***:snipersm:

Posted

Se wyobraź, ze ja mająca klinicznego miksa tez mialam juz takie propozycje :angryy: bo ladna :angryy:

[quote name='*luthien*'] Ja na to, że ona wysterylizowana:roll: . A on: NO TO CO?:roll:

:crazyeye::crazyeye:, ze jak? :crazyeye::crazyeye: Trzeba bylo się zgodzic :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='PIKA']

:crazyeye::crazyeye:, ze jak? :crazyeye::crazyeye: Trzeba bylo się zgodzic :roflt: :roflt: oczywiście:evil_lol:

Posted

hahahahaha no to mnie *luthien*rozbawiłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jednak niektórzy ludzie to kretyni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja to tylko słucham niekiedy że jestem sadysta bo psy kastruje i tym samym pozbawiam je przyjemności związanej z macierzyństwem :diabloti:
no i oczywiście stary tekst że mi sucz zwariuje bo młodych nie miałą i mieć nie będzie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Brak mi slow! :mad: a najgorsze jest to, ze do tych ludzi nic nie dociera, mozna im mowic i mowic a oni i tak swoje bo oni wiedzza lepiej.. :roll:

Buziaaki dla Szpileczki piekniusiej :calus: :loveu: :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):

E tam trzeba było powiedzieć ze za dopuszczenie bierzesz 5 tysięcy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Swoją droga tacy ludzie niestety jeszcze istnieja. Mnie też pytaja czy mój może zostać mężem ich suczki bo taki ładny i w zamian dadzą mi szczeniaka - bez komentarza

Posted

nathaniel napisał(a):
Ło Jezu , gości chciał swoim psem pokryć suczkę , która jest po sterylce :shake:

Tragedia...

Jejciu, co ludzie maja w tych glowach:shake:

Posted

Czesc Debe !
Nie przejmuj sie tak, ja tez sie kiedys denerwowalam, ale to jest jak walka z wiatrakami, rob swoje, jednego na tysiac moze uswiadomisz :shake:

Posted

ręce mi opadły mam chyba złe dni..................
poszłam po owoce na targ siedziała dziewczyna z dzieckiem nie wiem ile mogła mieć (była "zmarnowana" życiem już) sprzedawała jagody tak patrze w te jagody a między słoikami stoi pudełeczko (małe) a w nim leży tyci piesek ........... na sprzedaż

:-( :-( :-(

Posted

dbsst napisał(a):
poszłam po owoce na targ siedziała dziewczyna z dzieckiem nie wiem ile mogła mieć (była "zmarnowana" życiem już) sprzedawała jagody tak patrze w te jagody a między słoikami stoi pudełeczko (małe) a w nim leży tyci piesek ........... na sprzedaż

:shake: :mad: :-( :-( Ludzka głupota nie zna granic...

Posted

dbsst napisał(a):

a kupilas jagody??

biedny piesio :shake: ale lepiej zeby tak sprzedali niz wywalili poprostu na ulice:razz:

Posted

ehhhhh właśnie mnie też dobija jak widze we ;) warszawie na każdym niemal targu małe psiaczki na sprzedaż.Mało to ostatnio na dużym(wylot na poznań) skrzyżowaniu stały lumpy i handlowali psiakami i facet w aucie przedemną kupił :-o :-o

kurcze i nie ma jak z tym walczyć :mad: :angryy: :angryy: zostawisz u takich psiaka to go zabiją/wywalą ,a jak kupisz to ich nakręcisz na dalszą "produkcje"

Posted

dbsst napisał(a):
nie kupiłam żadnych owoców przyszłam zniesmaczona załamana do domu

i sie poryczałam.........................

qrcze .a po ile sa jagody??hehe ;)

nie ma co plakac debe :shake: ludzi sie nie zmieni :razz: niestety:shake: