Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

łomatko !!!! ale masz cudeńskie mieszkanie :evil_lol: mam nadzieję, że urządzasz jakąś imprezę, zanim zmienisz wystrój mieszkania-bo to do prawdy dekoracja nader osobliwa :cool3:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Teklunia']powiem tak - urocze gniazdko sobie urzadziliscie ;)

a to jakas nowa, gruboziarnista śól do kąpieli, tak? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sól z Morza Martwego;)

Posted

[quote name='baskomaniak']Dbsst, zasypałaś sobie korek, :crazyeye: a szczotka już się prawie przelewa... ;)

Pozdrawiam

HA HA HA HA śmiejcie sie proszę śmiejcie :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gosiu Szpila jest na wakacjach u babci wpada tylko na noce i wcale sie nie cieszy z tego powodu :roll: :lol:

nie wyobrażam sobie trzymania jej w tych waruknach przez cały dzień szczególnie kiedy jest robota i pył wali po oczach ;)

a tak na serio wanna juz została odgruzowana jak ktoś chętny na kompiel to juz niestety może liczyć na drobny peeling :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wiesz Dominika doskonale, że zawsze byłam pełna podziwu dla Twoich talentów fotograficznych.
Ale TA fota poprostu mnie powaliła.
Twoja wyobraźnia plastyczna pracuje nawet w tak ekstremalnych warunkach. No bo powiedz, która z nas, normalnych zjadaczek chleba potrafiłaby zadbać o ten FANTASTYCZNY akcent kolorystyczny pod postacią błękitnego mopa ????

NO KTÓRA ???? :modla:

Posted

hahahhahahahahhahaha Hania dziś chodzi i mi dokucza ;)

ale tak serio to ten mop spowodował wyciągnięcie aparatu taki żywy kolor na skraju szarości zastanawia sie skoczyc czy nie skoczyc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Yyyyy... Dlaczego GO ? Ja przecież nie o mopie ... Bo jeszcze uwierzę w tę pompę infuzyjną chmielową :diabloti:

hahahhahah pompa to prawda najprawdziwsza ;)

a oto pan w pracy czyli wymiana okien (oczywiście obfotografowana :diabloti: )

Alu bedzie problem bo emil z TZ pojechali w delegacjie i do czwartku fot niet :placz: nie bede miała pełnej kroniki remontowej :placz: :placz:

a tak sie chcialam pochwalic kafelkami juz sa w domku i sa takie sliczne bo MOJe ;) :evil_lol: :lol: :lol:

Posted

ale pan od okien ma niewinna minkę pewnie sobie myśli: Jak coś zawalę to nie zauważy, bo chyba się we mnie zakochała tak mnie foci :diabloti: :razz: :evil_lol:

Posted

hehehehhe od zakochania to daleko byłam :evil_lol: :evil_lol:
mam jeszcze innych panów ale to zdjęcie jest najbardziej cenzuralne hahahhahaa

Posted

[quote name='dbsst']

Alu bedzie problem bo emil z TZ pojechali w delegacjie i do czwartku fot niet :placz: nie bede miała pełnej kroniki remontowej :placz: :placz:

a tak sie chcialam pochwalic kafelkami juz sa w domku i sa takie sliczne bo MOJe ;) :evil_lol: :lol: :lol::mad:no masz to TZ NAS urządził :shake:i nie będziemy z remontem na bieżąco:cool3:
A jaki kolor kafelków :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no masz to TZ NAS urządził :shake:i nie będziemy z remontem na bieżąco:cool3:
A jaki kolor kafelków :razz:

w kuchni (bo te juz są) people cream :cool1:

bardzo jasne kremowe tak po ludzku :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']w kuchni (bo te juz są) people cream :cool1:

bardzo jasne kremowe tak po ludzku :evil_lol::placz:no i nie zobaczę , bo nie ma Emila , a napewno są ładne :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:no i nie zobaczę , bo nie ma Emila , a napewno są ładne :p

zobaczysz ale poźniej może jeszcze w czwartek a może już w piątek

a nie w czwartek może mnie nie być :placz:

Posted

[quote name='dbsst']zobaczysz ale poźniej może jeszcze w czwartek a może już w piątek

a nie w czwartek może mnie nie być :placz::placz::placz:no widzisz , albo Ciebie nie ma albo Emila :placz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Debe , wy macie krateczki w okienkach :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz:no widzisz , albo Ciebie nie ma albo Emila :placz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Debe , wy macie krateczki w okienkach :razz:

niom ieliśmy zdjąć i wstawić rolety antywłamaniowe ale jednak chyba zostaniemy przy kracie :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']niom ieliśmy zdjąć i wstawić rolety antywłamaniowe ale jednak chyba zostaniemy przy kracie :cool1::razz:bo mie se dopiero przypomniało ze ty teraz na parterze mieszkasz :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:bo mie se dopiero przypomniało ze ty teraz na parterze mieszkasz :p

hahahhahahahahaha

Alu no cos Ty ja sobie na 6 krate założyłam hahahhahahahaha

a czy płynącego kraulem Toffika to ja już wstawiałam :roll:

i kuna pościgowa :evil_lol: załapana przez rekina