PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='dbsst']on ma taki styl :roll: na pleckach :evil_lol: [quote name='dbsst'] Joker umie pływać to na dowód a jaka gracja :evil_lol: siegnę, nie siegne, sięgne, nie sięgne :evil_lol: Quote
sunrise Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:mamaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!piłka mi wpadła!!!!!!!!!! nie no! sesja zdjęciowa suuupeeer :multi: uśmiałam się do łez - a już powyższe zdjęcie /no i komentarz :cool3: / po prostu :cool2: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Cola Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 no no...fajne fotki :loveu: i jak duużo :multi: Joker pływa po warszawsku, ale nie doopą po piasku ale tylnymi łapami :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 świetne :klacz: a gdzie pozostałe 900tys zdjeć? To ja sie nastawiłam na oglądanie i siedzenie do rana... Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='dbsst'] Toffik z głową w mule :roll: Tylko czego on tam szuka? :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Zdjęcia są poprostu rewelacyjne:multi: :multi: No a gdzie reszta :mad: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='dbsst']i................................. nie ma jak nurek :roll: :evil_lol: :evil_lol: :turn-l: :turn-l: :turn-l: co Szpila :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Gosiek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Ale fajowe zdjecia :multi: hahaha uśmiałam sie z psiaków niesamowicie - dziekuję :cool3: A Szpila nie lubi wody? Quote
Pasavera Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 łii ile śliczniastych fotek Szpiluni :loveu: Boskie :multi: Quote
agabass Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ale fotoski psiowe fajne dobrze, że Joker nie utonął uśmiałam się z tych kąpieli :lol: :evil_lol: a dlaczego właściciele nie pływali? Quote
anetta Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 :roflt: styl Jokera mnie powalil :roflt::roflt: Fajnie dzieciaczki sie popluskaly :evil_lol::evil_lol: Szpila w brodziku a chlopy na glebokiej wodzie :evil_lol: Quote
Magda Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Szpila boi wody, Szpila boi wody........:turn-l::turn-l::turn-l::evil_lol::evil_lol: Oj pancia przydalyby sie wypady na basen:eviltong: Quote
Vectra Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Cześć dziewczynki :grins: :grins: przekartkowałam troche waszą galewie ,ale na nadrobienie całości nie mam szans :oops: :oops: Fotki super , Szpilka piękna :loveu: :loveu: co ona wody się boi ? :crazyeye: Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Oj dziewczyna, Szpilcia nie boi się wody, tylko stwierdziła, że za zimna i nie czas na kąpiele:cool1: <nie widzicie na zdjęciach, jak łapka sprawdza temperaturę wody:evil_lol: > A gdzie jakieś fotki:mad: :mad: Quote
Alka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Debe, świetne zdjęcia !:klacz: Szpila boi się wody, słyszałam ,że boksie tak mają ;) ale się ubawiłam oglądając foty , a te komentarze :cool2: a tu Szpilka postanowiła nie zrobić ani jednego kroku więcej , zahamowało ją :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Alka napisał(a): Szpila boi się wody, słyszałam ,że boksie tak mają ;) Przeciwnie, boksie uwielbiają pływać :cool1: :eviltong: Quote
Agnes Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 looooooo jakie fajowe wodne zdjecia:multi::cool3: akurat na upalne dni ;) gdzie chodzicie nad taka super wode? :) Quote
Alicja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='madzia i medor']Przeciwnie, boksie uwielbiają pływać :cool1: :eviltong::shake:nasze 2 rodzinne boxie nie pływały Harley szedł na dno jak kłoda tylko bąbelki szły a Honda wcale nawet nie próbowała się ratować :razz: Quote
Behemot Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Czy ktoś mógłby zgłosić to zdjęcie do czerwcowego konkursu? :lol: Ja nie mogę, bo wyczerpałam limit nominacji na ten miesiąc, a zdjęcie - miodziooooo :multi: Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nasze 2 rodzinne boxie nie pływały Harley szedł na dno jak kłoda tylko bąbelki szły a Honda wcale nawet nie próbowała się ratować :razz: Ala a mój uwielbia pływać:multi: :multi: Cytat z książki J. Kapyś ; ,,Boksery" ; "Posiada także inne cechy: lubi aportować i pływać":eviltong: Ale to tak samo jak u ludzi, każdy ma swoje upodobania:p Quote
Alicja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='madzia i medor']Ala a mój uwielbia pływać:multi: :multi: Cytat z książki J. Kapyś ; ,,Boksery" ; "Posiada także inne cechy: lubi aportować i pływać":eviltong: Ale to tak samo jak u ludzi, każdy ma swoje upodobania:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie czytałam , bo mam tę knigę .....no i mi się nie zgadzało ;) Quote
dbsst Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Vectra']Cześć dziewczynki :grins: :grins: przekartkowałam troche waszą galewie ,ale na nadrobienie całości nie mam szans :oops: :oops: Fotki super , Szpilka piękna :loveu: :loveu: co ona wody się boi ? :crazyeye: hello jak miło Cie widzieć :multi: :multi: dziewczyny to sa POMÓWIENIA Szpila PŁYWA jak Otylka :cool1: Ona się wody nie boi ona wide kocha taka po kolana :cool1: głowe zanurza całą mała łapka duży plusk Quote
Maga100 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 o, Debe, czyżby praca skończona, skoro się pokazałaś? :cool3: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Maga100']o, Debe, czyżby praca skończona, skoro się pokazałaś? :cool3: :evil_lol: nie ale świętuje 1 zdałam ostatni egzamin została mi tylko obrona 2 niedawno wyszli panowie co wymieniali nam okna jedno mamy za sobą :cool1: 3 kto chce mi napisac wnioski ( w końcu napisałam cele :multi: ) Quote
PIKA Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 dbsst napisał(a): w końcu napisałam cele :multi: mazesz w pierdlu po scianach? :roll: :evil_lol: Gratulki za egazaminy :multi: Quote
Recommended Posts