agabass Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 przelotna zalotna debe i jej szpilodrom :lol: :lol: :evil_lol: no no proszę proszę ja też przelatuję chwilowo bo zbieramy tyłki nad zegrze do ryni, choć żałuję, że na działkę rano nie pojechałam Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='agabass']przelotna zalotna debe i jej szpilodrom :lol: :lol: :evil_lol: no no proszę proszę ja też przelatuję chwilowo bo zbieramy tyłki nad zegrze do ryni, choć żałuję, że na działkę rano nie pojechałam ale Ci fajnie a ja zabieram tyłek do...................................... kto zgadnie co dziś czynić będe :cool3: :lol: Quote
Basia&Safi Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 eeeeeeeee Szpilacia bedzie sie myc :D :Cool3:P Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 basiulka22tychy napisał(a):eeeeeeeee Szpilacia bedzie sie myc :D :Cool3:P nie ale taki był plan na przed wczoraj :cool3: :lol: :lol: :lol: Quote
agabass Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 zabierasz Szpilę do fryzjera :lol: albo na kędę al;bo do lasu albo tam gdzie jeszcze nie była a ja jak narazie w proszku TZ z wyrka nie chce się podnieść, a pogoda ucieka co za kalafior Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 agabass napisał(a):zabierasz Szpilę do fryzjera :lol: albo na kędę al;bo do lasu albo tam gdzie jeszcze nie była a ja jak narazie w proszku TZ z wyrka nie chce się podnieść, a pogoda ucieka co za kalafior mój się też dziś kaloś tak zabunkrował w pościeli że prawie go nie widać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: podopwiem nie tyczy się to Szpilki :roll: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 agabass napisał(a):mizerna ta podpowiedź mizeria hahhaha jak podopwiem więcej to odrazu zgadniecie oki to czynność ktorej nie znosze :cool3: Quote
Basia&Safi Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 mizeria ogorki hmmmmmmmmm kapusniak :D:DD:D: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 nie nie nie powiem tak jest to zupełnie w inną strone :cool1: Quote
agabass Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 dbsst napisał(a):mizeria hahhaha jak podopwiem więcej to odrazu zgadniecie oki to czynność ktorej nie znosze :cool3: nie mów, że będziesz sprzątać a jeszcze jedno mi przyszło do głowy ale nie napiszę tu tego :lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='dbsst']ale Ci fajnie a ja zabieram tyłek do...................................... kto zgadnie co dziś czynić będe :cool3: :lol::razz:pewnie kończysz pisanie :palbo jedziesz już do Bydgoszczy:angryy: Debe jak ze zlocikiem w sierpniu :razz: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:pewnie kończysz pisanie :palbo jedziesz już do Bydgoszczy:angryy: Debe jak ze zlocikiem w sierpniu :razz: jesteś coraz blizej coraz bliżej prosze nie ma to jak bliźniaczki :cool1: Ala nie zaczął mi się jeszcze remont wszystko się zarąbiście obsówa :angryy: :angryy: :angryy: jak chłopaki przyjdą i zrobią to my daleko nie mamy ;) Quote
agabass Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 niestety nie jestem dobra w zgadywaniu poddaję się może ktoś się znajdzie lepszy Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='dbsst']jesteś coraz blizej coraz bliżej prosze nie ma to jak bliźniaczki :cool1: Ala nie zaczął mi się jeszcze remont wszystko się zarąbiście obsówa :angryy: :angryy: :angryy: jak chłopaki przyjdą i zrobią to my daleko nie mamy ;):razz:oj to niech przychodza i robią ....i zabierajcie Szpiluchnę i w drogę, Ozzulek planuje wpasc na odwiedzinki ;) Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 oj jak ja bym chciała juz być po ;) Aga założe sie że byś zgadła......................:evil_lol: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 PIKA napisał(a):Dominika bedziesz się dzisiaj pakować? :roll: na księżyc chyba :lol: :evil_lol: :evil_lol: nie Kochanie to nie to................ Ala prawie zgadła taka podopwiedz to już jest prawie odpowiedż Quote
KaRa_ Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Ciekawe co sobie szeptali:cool3: Coś te chodzenie na dwóch łapach jej nie wychodzi:lol: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 to były pogadanki jak zrobić żeby mi foty nie wychodziły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Spiskują jak zwykle :evil_lol: Pewnie zaczniesz remont :evil_lol: sama:evil_lol: Quote
Agnes Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 ooo debest byla w Wilanowie:cool3:to ja podpowiem - chyba, ze juz wiesz ;) - ze w ten weekend (napewno w niedziele) w Starej Milosnej na Legii sa zawody eliminacje do OOM (Oglonopolska Olimpiada Mlodziezy) - albo juz OOM?:roll:No w kazdy, razie beda koniki ;) Tam mozna fajne zdjecia porobic :) W necie pewnie mozna znalezc wiecej info, co o ktorej i jak Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Tylko mi nie mow, ze będziesz sie uczyc na ten nieszczęsny egzamin :shake: Bo, ze jedziesz to wiem, żeby pojechać rzeba cosik ze soba wziąc :evil_lol: wiec trzeba się spakować :evil_lol: A praca rozumiem, ze napisana :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 dbsst napisał(a):to były pogadanki jak zrobić żeby mi foty nie wychodziły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale nie udalo im sie tak zrobic, bo zdjecia swietne:cool3: Quote
Recommended Posts