dbsst Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Cola napisał(a):hihi...zawalony komp to norma :evil_lol: I co wymysliłaś na jutro? :cool3: dziś nic nie pisałam bo cały dzień spałam przebudziłam się na pana od szaf, potem poszłam spać no iteraz wstałam jakies 3 godziny temu :cool1: więc chyba jutro pisze co gorsza POMYLIŁY mi sie dni i parada była dziś nie jutro :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']hihi...zawalony komp to norma :evil_lol: właśnie, ja też musze płyty wypalic, a przedtem przebrać zdjecia, nie chce mi się :placz: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Mi też się nie chce :diabloti: i mam już prawie cały zawalony :shake: Niedługo nie będę miała miejsca :evil_lol: ...czekam na nagrywarkę dvd (ale się nie doczekam - jest tu może jakiś sponsor? :cool3: ) bo płyt mniej mi wyjdzie :cool3: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']Mi też się nie chce :diabloti: i mam już prawie cały zawalony :shake: i jeszcze przez dogomanie podwójne zdjecia, bo małe i duże :angryy: wprawdzie mialam od razu kasować te małe, ale... :evil_lol: A sponsorów na pewno pełno, nie trać nadziei :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='dbsst'] Debe ona nie jest szybsza niż piłka, a skoczna jak piłka :diabloti: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 no to moja piłka w czasie powitania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 coś jakby znajomy widok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 żal mi było Telmy bo jakby nie została dopuszczona do powitania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :multi::multi::multi:a wg mojego licznika 1300 strona ale się zaleję przed snem:razz: :laola::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::cunao: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Haniu dziękuje :buzi: Ala :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: czy ktos wywyoływał foty na papier w jakims labolatorium?? potrzebne mi wszelkie info na ten temat Quote
mar....ka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Suuuper powitanko!!!! Zdjęcia spokojnie oddaj do wywołania, nie polecę jakiegoś laboratorium, bo u nas takie lokalne pipidówy. W necie jest sporo ofert, od razu można przesłac i pod drzwi dostarczą:lol: Jakośc wywoływania ok - jak zdjęcie wyglada, tak wychodzi. Czasem w niektórych programach ze stron oferujących wywołanie, jest taka opcja że możesz sobie ustawic tak kolory, zeby zobaczyc jak zdjęcie będzie wyglądało po wywołaniu . Raczej radzę patrzec na cenę, bo jakośc raczej wszędzie podobna. A jak fotek dużo, to i koszt duży:placz: Quote
asiunia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Hej!! Debesciaku fotki az brak mi słów :iloveyou: Quote
Justa Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 szpilka walczy z grawitacją:cool3: sweet :) a ja wywoływałam na papier w fotojocker na bemowie nowym. jestem zadowolona ;) chyba, że to nie o to Ci chodziło ;) kiedy spacer kiedy spacer?:multi: Quote
Basia&Safi Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 beagel sobie myli tylko nie za ucho prosze :cool3: Quote
Behemot Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Beagiel myśli: Hihihihihihi, nie łaskocz, bo się posikam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Debaściaczku , ja widziałam fotki robione w Media , cena i jakość całkiem fajne;) Quote
jo-jo Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='dbsst']no to moja piłka w czasie powitania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kto skoczy wyzej :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ale skoczek:razz: :p Normalnie jak kangurek:multi: A dlczego Szpilusia ze smyczką biega:roll: Quote
e.v.a Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='dbsst']no to moja piłka w czasie powitania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale sobie tanczą:evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='dbsst'] ten pies przeczy wszelkim zasadom fizyki :-o Quote
Recommended Posts