Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 jakie superowe niezapominajki kropelkowe :multi::multi::multi: Świetny dzień dziś widzę miałaś na focenie i wstawianie zdjeć.. oby tak dalej. Szkoda ze nie jedziesz :-( ale co sie odwlecze to nie uciecze ;) Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='dbsst'] o, ten budynek jest niedaleko ode mnie :D mowimy na niego titanic, bo ma ksztalt jak statek :oops: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 hahaha ten budynek jest niedaleko moich prac :cool1: zdjęcia te mokre to starocie ;) ale niezmiernie mnie cieszy że sie podobaja :D Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Gosiek napisał(a):Starocie czy nie ale.... są PIĘKNE :loveu: Gosieńko z Twoich ust takie słowa to prawdziwa radość :D Kara :buzi: Quote
Alka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Debe , jakie cudne ujęcia ...:loveu::loveu::loveu: a ten portrecik fantastyczny , buziaka dla Szpiluni :buzi: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']Ala :roflt: :roflt::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 jaki upiaszczony nosecek :loveu: [quote name='dbsst'] matko a co to jest? :crazyeye: Kościól? :crazyeye: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Pika to jest biurowiec a na przeciwko niego kościół w jednym miejscu krzyż nakłada się na ten budynek ;) Alka Szpila wycałowana i wyczochrana ;) Alicja R taki stał se sam zmokły pierz ;) hhahaha Agnes dziekuje straram sie jak moge ;) Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ufff obejrzałam :loveu: Szpilkowe portrecfiki są :klacz: świetne :loveu: Quote
Justa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 o żesz Ty:crazyeye: piękne fotki !!! ale więcej szpili:angryy: i nie wykręcaj się, zę praca:razz: bo na spacery ze psem chodzisz:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Aale ona jest cudowna:loveu: :loveu: 1000 buziaków dla Szpiluchny :loveu: :loveu: Quote
lady_lina Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='madzia i medor']Aale ona jest cudowna:loveu: :loveu: 1000 buziaków dla Szpiluchny :loveu: :loveu: Hm miałam dość dużą przerwę w Internecie,patrze a tu fotusie nowe :evil_lol: hehe jak zwykle super się je oglądało :) Szpilunia :loveu: :loveu: :loveu: !!! Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 :multi: :multi: :multi: dziękuje za odwiedziny :D i za miłe słowo :multi: :multi: muszę powstawiać starocie ;) Quote
KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Co tam pan z ławeczki krzyczy dziewczynka?:lol: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 buhahhaaa....jaka wariatka z tej Szpilki :evil_lol: dbsst bajerandzki banerek :loveu: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Kara raczej co tamże ktoś siedzi na ławeczce a psy na namola w sirodek między nogo z zabawami ;) Cola dzięki właśnie banerek znalazłam w starociach :lol: robie porządki w folderze wiosna ;) hahahhahahaha znowu 9 GB na kompie nie wiem kiedy to się zrobiło przed przeprowadzką wypalałam płyty :shake: :shake: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 hihi...zawalony komp to norma :evil_lol: I co wymysliłaś na jutro? :cool3: Quote
Recommended Posts