Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

i zaczyna się -- zabawowy psychol

i dlaczego to wszystko nie mieści się do dzioba -dlaczego!

kocham cię zajączku

czerwone oko - reka oko czyli zabawki czasem lądują nie w buzi gdzie ich miejsce :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i kolejna próba czyli zjeść ciastko i mieć ciastko :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']aaahahaha ale ma zajebiaszcze skarpety

achachach :oops:

[quote name='dbsst']
mam też psa na balkonie :evil_lol:

a dlaczego Waszenia nie pisze u ciebie, ze biedny pies, że go nie kochają, że wyrzucili z domu, że...? :diabloti:

http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2660ps.jpg?t=1271876557

on na powyższym wygląda jak Tadzik :crazyeye:
skąd masz Tadzia tam i czemu go całujesz? :crazyeye:

Posted

[quote name='Cola']...bo czasami zabawki są wredne ;)

wybitnie wredne i niebezpieczne!
wczoraj mieliśmy wizytę pielęgniarki - niezapowiedzianą wizytę!
wypadliśmy oczywiście cudownie po części dzięki Czarusiowi co panią urabia jak przestał już ryczeć po tym jak go wredna baba obudziła :evil_lol:
Pani była fajna
1. bała sie psa więc wizyta przebiegła szybko
2. jak wychodziła a GiuGiu się rozhulał to musiałam go zasłaniać bo wyjśc nie mogła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: on jest naprawdę niezłym czarusiem :roll:
Nieważne po jej wyjściu dałam Jaśkowi grzechotkę wyszłam do kuchni i nagle RYK wpadam a gdzechotka odbita między oczami!!!!! cała faktura odbita.
Nie muszę mówić jak wygląda!
dobrze, że to się stało PO wizycie :diabloti:

[quote name='Maga100']achachach :oops:

a dlaczego Waszenia nie pisze u ciebie, ze biedny pies, że go nie kochają, że wyrzucili z domu, że...? :diabloti:

http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2660ps.jpg?t=1271876557

on na powyższym wygląda jak Tadzik :crazyeye:
skąd masz Tadzia tam i czemu go całujesz? :crazyeye:

bo mój pies widać, że jest szczęśliwy zadowolony nasłoneczniony :diabloti:
a wziełam se Tadzika bo mi mało Jana :evil_lol:
[quote name='apple']Odleciałam:mdleje:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2575ps.jpg?t=1271875335

Ale ma zaje2bistą pilotkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2735ps.jpg?t=1271877487
nie odlatuj kto będzie mnie odwiedzać jak odlecisz :evil_lol:
niezła zobaczyłam zakochałam się kupiłam uwielbiam mieć dziecię :evil_lol:

[quote name='Yana']słodki chłopak :-) po prostu do schrupania :-)
haha dziękujemy :multi:

[quote name='agbar']AAAAaaaaa Jan powrocil :-)
monotematycznie jak to wczoraj ujeła Cola na gie ale powrócił w ilości jak zwykle OLBRZYMIEJ :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
wybitnie wredne i niebezpieczne! ... Nieważne po jej wyjściu dałam Jaśkowi grzechotkę wyszłam do kuchni i nagle RYK wpadam a gdzechotka odbita między oczami!!!!! cała faktura odbita.
Nie muszę mówić jak wygląda!
dobrze, że to się stało PO wizycie :diabloti:

haha...powinni zabronić zabawy zabawkami :diabloti: dziecko powinno być skrępowane jakimś betem i tak leżeć do 18-tki :evil_lol:

dbsst napisał(a):
monotematycznie jak to wczoraj ujeła Cola na gie ale powrócił w ilości jak zwykle OLBRZYMIEJ :evil_lol:

ale dbsst mnie nawróciła pisząc: "a psy nie były??" :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
haha...powinni zabronić zabawy zabawkami :diabloti: dziecko powinno być skrępowane jakimś betem i tak leżeć do 18-tki :evil_lol:

ale dbsst mnie nawróciła pisząc: "a psy nie były??" :evil_lol:

tak myślę czy nie związać jaśka na jakiś taki długi czas hahahha
i mam nadzieję, że moje tłumaczenie poskutkowało i zdjęc więcej wstawisz swego dziecia

Maga100 napisał(a):
a to ta pielęgniarka tak naloty będzie robiła? :crazyeye:
do 18tki Jasia? :cool3:
a miałaś umytą podłogę? :evil_lol:

chyb ajesteśmy rodzina patologiczną - nie chyba jesteśmy nie mamy slubu!!! TO DLATEGO TE NALOTY!!!! żadna męzata koleżanka nie miała takich atrakcji tylko ja ja i jak zawsze ja.
Miałam umytą co więcej mam sprzątnięte w domu!
ostatnio miałam przypływ furii spowodowany tymi dniami musiałam gdzies się wyładować!
czeka nas jeszcze jedna taka wizyta to znaczy, że musze pilnować porządku stale hahahha

Posted

[quote name='Maga100']buhahaha, nie od dzisiaj wiadomo, że tylko konkubent bije konkubinę :evil_lol:
Biedny wy, niewykształceni, biedni i zacofani :shake:
I biedny Jan, co będzie się narkotyzował :shaake:

no właśnie jak kocha to bija jak nie bije to wątroba gnije więc chyba dobrze, że bije :diabloti:
mamy sąsiadów w naszym osiedlu po ślubie mają dziecko młodzi raczej dobrze im się powodzi - co któras niedziela jest interwencja u nich w domu bo tatuś mamusię okłada w łazience żeby dziecię nie widziało :loveu::loveu::loveu::loveu:

kurde on już wącha narazie królika ale to pewnie początki :evil_lol:

[quote name='Yana']eh, szkoda nawet gadać :roll:

bije, pije nie szkodzi, byle ślubny...

w kościele rozgrzeszenie dostanie bo po ślubie więc dalej pije i bije i wszyscy są szczęsliwi o ja biedna :roll::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ja już usłyszałam - praca obroniona, egzamin zdany - TO CZAS NA NASTĘPNY KROK - oczywiście następny jedyny słuszny :roflt:

ślub i stado różowych bobasków :diabloti:

biedny pies taki samotny na tym balkonie :(
no ale bez ślubu , to już wiadomo że rodzina patologiczna ... musi uczyć młodego barbarzyństwa :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ja już usłyszałam - praca obroniona, egzamin zdany - TO CZAS NA NASTĘPNY KROK - oczywiście następny jedyny słuszny :roflt:

czyli jaki krok jaki :diabloti:

Vectra napisał(a):
ślub i stado różowych bobasków :diabloti:

no ale bez ślubu , to już wiadomo że rodzina patologiczna ... musi uczyć młodego barbarzyństwa :diabloti:

hahahhaa tak uczymy go jak być złym co widać na zabawkach zjada je bez mrugnięcia okiem :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

to dobrze, że dostałaś chociaż czas na studia i egzanim ;-)

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha ja już usłyszałam - praca obroniona, egzamin zdany - TO CZAS NA NASTĘPNY KROK - oczywiście następny jedyny słuszny :roflt:

hahaha, czy następny krok zajmie ci tyle czasu, co pisanie pracy? :evil_lol:

[quote name='Vectra']

no w końcu ktoś się ulitował :shake:

Posted

[quote name='dbsst']tak myślę czy nie związać jaśka na jakiś taki długi czas hahahha
i mam nadzieję, że moje tłumaczenie poskutkowało i zdjęc więcej wstawisz swego dziecia

chyb ajesteśmy rodzina patologiczną - nie chyba jesteśmy nie mamy slubu!!! TO DLATEGO TE NALOTY!!!! żadna męzata koleżanka nie miała takich atrakcji tylko ja ja i jak zawsze ja.

moje dziecie ledwo daje mi czas na jedzenie, przez co wyglądam znowu jak kości obleczone skórą :roll: ...a co dopiero mówić o zdjęciach :diabloti:

tak jesteście rodziną patologiczną, jeśli można was nazwać rodziną :diabloti: przeca to konkubinat patologiczny :evil_lol: a Jaś nie tylko wącha królika zapomniałaś o marchewce :evil_lol:

[quote name='dbsst']http://www.figa.pl/Pary-po-slubie-maja-grzeczniejsze-dzieci-a446 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

:shock::mdleje::mdleje::mdleje: