Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']....ONA kapie w zwykłej wannie z zanurzeniem ...bez pomagierów , a TY zabierasz wodę biednym sudańczykom

khmmm....dzisiaj jest Międzynarodowy Dzień Wody :p oszczędnie dzisiaj z tą wodą...doopki myć chusteczkami, woda w wannie tylko do stawów biodrowych, a najlepiej to umyć się chusteczkami (dziecko i siebie) i generalnie pozakręcać kurki ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Cola napisał(a):
khmmm....dzisiaj jest Międzynarodowy Dzień Wody :p oszczędnie dzisiaj z tą wodą...doopki myć chusteczkami, woda w wannie tylko do stawów biodrowych, a najlepiej to umyć się chusteczkami (dziecko i siebie) i generalnie pozakręcać kurki ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Teraz mowisz????....jak pozbawilam pol Afryki wody po porannym szalentwie prysznicowym??:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Teraz mowisz????....jak pozbawilam pol Afryki wody po porannym szalentwie prysznicowym??:diabloti:

a kto słyszał, żeby najpierw się kąpać a DOPIERO POTEM zaglądać na dogo?? :mad: ;)

Posted

[quote name='Cola']a kto słyszał, żeby najpierw się kąpać a DOPIERO POTEM zaglądać na dogo?? :mad: ;)

Nooo..ale fopa...:diabloti:

Debe...a ty co?a ty gdzie?

Posted

chwilowo się zagubiłam ale odnalazłam się na dziś :diabloti:

pełna podniecenia mokra od potu melduje.................................................gotowa na kontrolę najwyższą.................................nie jestem jeszcze i nigdy nie będę :diabloti:

a oto foto

syn mój śpiący snem z kamienia

misie jego na warcie stojace

portret damy

Posted

[quote name='dbsst']
syn mój śpiący snem z kamienia

on tak śpi w mieszkaniu przy kaloryferze i zamkniętych oknach :shake: Bo Debe się boi, że zmarznie :diabloti:

Dawno cię nie widziałam i długo cię nie zobaczę i wcale nie często :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']hehe Szpila to spiaca była? :P
widać rasowego posiadacza psa bokser - tak szpilka była śpiąca walczyła walczyła dzielnie :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maga100']on tak śpi w mieszkaniu przy kaloryferze i zamkniętych oknach :shake: Bo Debe się boi, że zmarznie :diabloti:

Dawno cię nie widziałam i długo cię nie zobaczę i wcale nie często :evil_lol:

dokładnie w domu nie wietrzyłam od 04 stycznia - prawda Magdo, że wyryła ci się ta data w pamięci jak żadna inna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dawno to było tęsknie usycham wręcz z tęsknoty :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']ona teraz nic nie będzie pisać, bo sprząta, sprząta, sprząta, SPRZĄTA. Niedługo będzie miała inspekcję z Najwyższej Izby Kontroli :evil_lol:

Ona mówi, że z SANEPIDU :evil_lol:

Posted

a ja jako ta dobra najlepsza ogarnełam - sprzątnąć się tego co ja mam w domu chyba juz nie da aaaaaaaaaaaaa
wczoraj z Tz gotowaliśmy
możemy gościć gościa!
Jestem podniecona jak mysz ha ha ha bo kto by pomyślał, że taka persona nawiedzi stolyce :D

Posted

[quote name='Maga100']przecież go zmiażdżysz! :shock:
i o to chodzi i oto chodzi

[quote name='Olcia']Jasiek ale z Ciebie kawał chłopa już!!!!!!
a jak byk jak 102 :evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Przepraszam, że moje 5 groszy wtrącę:
Ja widzę, że TYLKO Szpilka wącha bąki Jaśkowe. Odwrotnie - nie widzę. Dlaczego?

pzdr.

ha ha wolę w dugą stronę nie pokazywać ;)

[quote name='apple']Oooo jaka ładna fotka Ci wyszła:loveu:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1894ps.jpg?t=1269467412

Hihihihihi a najbardziej zadowolony z tego wąchania jest Jaś- widać błogostan na twarzy:evil_lol:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1774ps.jpg?t=1269467957

to TZ robił!
tak Jaś nie wiedząc czemu woli rózne pieszczoty Szpilki niż mamy ---- bywam zazdrosna!

czy ktos wie o co tu chodzi :evil_lol: