dbsst Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='Maga100']ja juz widziałam to zdjecie i jestem zachwycona tatą :loveu::evil_lol: zgodnie z twoją wcześniejszą prośbą, droga Debe, i sugestią Waszeni, 2 miesięczny Tadzio http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/23.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/22-1.jpg widzcie jakies podobieństwo ja WCALE hahaha Quote
Cola Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 hmmmm....rzeczywiście Jan jest podobny do Ciebie :) Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 hahaha mają takie same glace :evil_lol: pewnie używają takiego samego szamponu Quote
Hanna R. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jan podobny do Ciebie jak dwie krople wody :loveu::loveu::loveu: Ale jeszcze pokaż R. w stosownym okresie. Może też podobny ??? :hmmmm: Aha, i straszna jasność bije z widocznej w tle kanapy ... :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Maga100']ja juz widziałam to zdjecie i jestem zachwycona tatą :loveu::evil_lol: to taj jak ja , nie mogę oczu oderwać :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Cola napisał(a):hmmmm....rzeczywiście Jan jest podobny do Ciebie :) i love u :evil_lol: malawaszka napisał(a):hahaha mają takie same glace :evil_lol: pewnie używają takiego samego szamponu DowcipnaWaszko czy chcesz :evil_lol: Hanna R. napisał(a):Jan podobny do Ciebie jak dwie krople wody :loveu::loveu::loveu: Ale jeszcze pokaż R. w stosownym okresie. Może też podobny ??? :hmmmm: Aha, i straszna jasność bije z widocznej w tle kanapy ... :evil_lol: oh Hanno tak mi rób :loveu: Do R nie podobny bo to by znaczyło --------------- o fu fu fu prawda, że kanapa bije czystością aż czuć ten zapach ;) Quote
dbsst Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Vectra napisał(a):to taj jak ja , nie mogę oczu oderwać :evil_lol: zdradzę sekret w tacie swego czasu kochały sie wszystkie moje koleżanki haha a potem jak brat podrósł przeniosły sie na niego hahahhahahaa odrazu wyprzedzam NIE NIE MA JUŻ TAKIEJ FRYZURY hahaha Quote
Vectra Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dbsst napisał(a): odrazu wyprzedzam NIE NIE MA JUŻ TAKIEJ FRYZURY hahaha dlatego pewnie i nie ma takiego powodzenia wśród kobiet :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Vectra napisał(a):dlatego pewnie i nie ma takiego powodzenia wśród kobiet :evil_lol: jest takie prawodpodobieństwo on pewnie uważa, że to dlatego iż koleżanki mają już mężów tzetów itd hahahha Quote
Asiaczek Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Widziałam Jaśka w dzungli zabawek... pzdr. Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Widziałam Jaśka w dzungli zabawek... pzdr. hahaha widziałaś mojego Tarzana czyli hahahha Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 witaj wyrodna matko topiaca swe dziecie w wodzie w ZWYKŁEJ WANNIE :diabloti: Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='Alicja']witaj wyrodna matko topiaca swe dziecie w wodzie w ZWYKŁEJ WANNIE :diabloti: Alu ja jeszcze nie topie bo mój pulpet mieści się w wanience ale myślę, że za dwa miechy będzie w tonie wody pływał sloń mój mały Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='dbsst']Alu ja jeszcze nie topie bo mój pulpet mieści się w wanience ale myślę, że za dwa miechy będzie w tonie wody pływał sloń mój mały ale masz ZWYKŁĄ a nie z podplecownikiem i poddoopnikie ;) Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 to prawda i namydlam dziecię w wanie a nie poza nia jestem do szpilku zła Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 a ja nie mam wanny :cry:więc ANI słowa więcej, ze mam jużmieć dzieci!!!! NAJPIERW WANNA bo potem będziecie się ze mnie śmiać!!!! :angryy: Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 dbsst napisał(a):to prawda i namydlam dziecię w wanie a nie poza nia jestem do szpilku zła czyli samo zUo u nas rodzinne :diabloti:...aha i rozrzutna też jestem ....i nieoszczędna ..bo płacę za wodę najwięcej w klatce schodowej , czyli moje dziecko nadal najwięcej wody zużywa :diabloti: Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 malawaszka napisał(a):a ja nie mam wanny :cry:więc ANI słowa więcej, ze mam jużmieć dzieci!!!! NAJPIERW WANNA bo potem będziecie się ze mnie śmiać!!!! :angryy: OszczędnaWaszko a czy my już się nie podśmiewamy z ciebie hahahha ;) Alicja napisał(a):czyli samo zUo u nas rodzinne :diabloti:...aha i rozrzutna też jestem ....i nieoszczędna ..bo płacę za wodę najwięcej w klatce schodowej , czyli moje dziecko nadal najwięcej wody zużywa :diabloti: zła zła zła sama złość okropnie zła a ja czekam kiesz sie i zaraz chyba wyjde Jestem w domu czekam na moje muchołówki a ich nie ma pogoda piękna a muchołówek brak! jak wyjdę to pewnie dojadą i ja ich nie wezmę i one padną i będe zła zła zła Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='dbsst']OszczędnaWaszko a czy my już się nie podśmiewamy z ciebie hahahha ;) zła zła zła sama złość okropnie zła a ja czekam kiesz sie i zaraz chyba wyjde Jestem w domu czekam na moje muchołówki a ich nie ma pogoda piękna a muchołówek brak! jak wyjdę to pewnie dojadą i ja ich nie wezmę i one padną i będe zła zła zła ooooo przerzuciłaś się ze storczyków na muchołówki ??? wow ...to czekaj na nie ;) będą łapać korniczka :loveu: Quote
Maga100 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Alicja']witaj wyrodna matko topiaca swe dziecie w wodzie w ZWYKŁEJ WANNIE :diabloti: ona czyli ja ja czyli ona, kapie w zwykłej wannie STARSZEGO syna, wszystko ci się pomyliło, wszystko :shake: Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 są są śliczne boje sie ich że mnie zjedzą na jakimś forum o tych kwiatkach kazdy jakies tam mądrości sadził i miedzy nimi koleś. Ja nie polecam tych kwiatów zjadły mi cała rodzine hahhaha Moje sadzoneczki są śliczne a storczyki to las liści tylko dwa puszczone wredne a i trzeci sie puszczał ale go złamałam hahahhahahahhahahhaha .................................................................................................................................................... sprzedam strzałę takie ogłosznie sie pojawi. Jezu jak ona przecina matko jak ona mknie to jest cudowne wspaniałe fantastyczne Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Maga100']ona czyli ja ja czyli ona, kapie w zwykłej wannie STARSZEGO syna, wszystko ci się pomyliło, wszystko :shake: nic nie pomyliłam ....ONA kapie w zwykłej wannie z zanurzeniem ...bez pomagierów , a TY zabierasz wodę biednym sudańczykom Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='Alicja']nic nie pomyliłam ....ONA kapie w zwykłej wannie z zanurzeniem ...bez pomagierów , a TY zabierasz wodę biednym sudańczykom hahahhahahaha dlaczego to magda zawsze musi byc ta gorasza no dlaczego hahahhaha Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='dbsst']hahahhahahaha dlaczego to magda zawsze musi byc ta gorasza no dlaczego hahahhaha no po prostu ....ktoś MUSI :roll: Quote
teqquila Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Siemano debe mam prozbe do Was :) zaglosujecie na boksie :) http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10864&start=195 Quote
Recommended Posts