madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 które które??:eviltong: trzymam kciuki debe za konkurs i za szybką przeprowadzkę :kciuki: Quote
olcha Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Łaaaaaaaaaał ale mrówa i ślimok :mdleje: Super, że się zgłosiłaś na konkurs :multi: Właśnie, jakie fotki im dałaś? :cool3: Quote
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='mrowka']No ladnie, nawet wyjsc nie mozna bo od razu fote zrobia :roll: hahaha mrówka :lol: :lol: :lol: Debest :klacz: super, ze się zdecydowałaś - trzymam :kciuki: Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 kilka stron dalej Gosia zacytowala foty nie bede ich juz wyciagac bo ide spac ŻEGNAM do zobaczenia kiedys ;) Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='dbsst'] ślimaczki:loveu: ostatnio to przyspak mojej Tigry:lol: dobranoc dziewczynki :) Quote
an3czka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='dbsst']mrówka :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: dziś byłam w takim jednym miejscu i robiłam pstryk pstryk o właśnie w takm miejscu gdzie robionao takie rzeczy :cool1: :PROXY5: ale to jakoś mniej mnie interesowało bardziej mrówka mnie zajeła ;) a najbardziej podkręciło mnie to...................co one robią :roll: i ten na górze cały czas chciał iść a ten na dole był schowany na amen a między nimi była taka bańka czy one robiły cos zbereźnego :roll: Debe super zdjęcia:multi:. Te ostatnie szczególnie przypadły mi do gustu:lol: Quote
Pysia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='an3czka']Debe super zdjęcia:multi:. Te ostatnie szczególnie przypadły mi do gustu:lol: Gdzieżby nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szpila jak zwykle super :) Miesnie ze az mi zazdrosc ;) A te fafle...Cudo :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='dbsst']tulipki znowu próba z kadrem :roll: No to jest wywalone w kosmos :) Extra Quote
an3czka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Pysia']Gdzieżby nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odezwała się...:eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Plissss czy ja mogę te tło zrobić sobie jako banerek Generalnie o taki kadr bym prosiła czy mogę wykorzystać plus twój podpisik z boku aby wiadomo od kogo jest Ale w czasie późniejszym sobie bym wykorzystała :) Quote
Cola Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Wczoraj na froncie..... ..chyba coś mnie mdli ..przysnę sobie na stole, nikt nie zobaczy, że to ja :cool3: debe szybko podłączajcie neta :roll: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :razz:Szpileczka bidulka pewno się kartonów nanosiła :cool3: Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Teraz to wiadomo od czego Szpilka ma takie cos....:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Debe do "zobaczenia"!!:multi::multi: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Szpileczka bidulka pewno się kartonów nanosiła :cool3: ....a gdzie tam, siedziała i dyrygowała pani kierowniczka :evil_lol: tym się tak zmęczyła :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Cola napisał(a):....a gdzie tam, siedziała i dyrygowała pani kierowniczka :evil_lol: tym się tak zmęczyła :evil_lol: i dobrze :evil_lol: Szpilka to piesek a nie wół od dzwigania kartonow :evil_lol: Quote
anetta Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 No ladne rzeczy, Szpile nafaszerowali czyms http://img152.imageshack.us/img152/3372/20060504img99994073gf.jpg :mad: Magda, dobre porownanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Cola'] a mnie sie to podoba, brawa dla fotografa :klacz: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Debeściaczku zakładaj prędziutko Necika , bo Nam tu już smutno :razz: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ...w końcu dotarłam z lekką zadyszką ;) Mam wam do przekazania wielkiego mokrego całusa od Szpilowej i buziaki od debe :buzi: ...nadal rozglądają się za netem i niewiadomo kiedy powrócą :-( Quote
Agga Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Cola']Wczoraj na froncie..... ..chyba coś mnie mdli ..przysnę sobie na stole, nikt nie zobaczy, że to ja :cool3: debe szybko podłączajcie neta :roll: Szpila faflunie kochany jakoś nie wyraźnie wyglądasz. CO ja bym dała aby cię ukochać:loveu: Quote
lady_lina Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Jak mnie długo tu nie było...Wszystkie nowe foteczki zobaczyłam,jak zwykle rozbrajające :loveu: ..A Szpilunia rzeczywiscie jakos niewyraznie wygląda.. Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Cola']... ...nadal rozglądają się za netem i niewiadomo kiedy powrócą :-( Jeżeli mają w bloku Aster City, to mogę polecić. Mnie założyli następnego dnia od zgłoszenia telefonicznego i ani razu nie miałam przerwy w dostawie. W tym mieszkaniu mam od 2 lat, w poprzednim też 2 lata. Bez zarzutu. Quote
Recommended Posts