e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 dbsst napisał(a):hej Ewciu wiesz ona lubi tak inkognito to tu to tam ;) :evil_lol: aaaa no to wszystko jasne:lol: to ja turlnij od cioteczki :loveu: Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 evaxon napisał(a):aaaa no to wszystko jasne:lol: to ja turlnij od cioteczki :loveu: hehehe turlnieta z podziekowaniem bekla mmi w twarz :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 dbsst napisał(a):hehehe turlnieta z podziekowaniem bekla mmi w twarz :diabloti: :evil_lol: kochana Szpileczka :evil_lol: Quote
Alka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Debe, :niewiem:czy to zbereżne...:evil_lol: ale foteczki :cool2: Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Alka napisał(a):Debe, :niewiem:czy to zbereżne...:evil_lol: ale foteczki :cool2: hehehehhehe dzieki Ewciu czy ja wiem czy to akurat jest kochane :roll: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 dbsst napisał(a):hehehehhehe dzieki Ewciu czy ja wiem czy to akurat jest kochane :roll: :evil_lol: hehe nie wazne czy ty wiesz :eviltong: wazne ze ja to wiem :evil_lol: a co do robakow ...hmmmm robaki czasami potrafia zaskakiwac:lol: Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='evaxon']hehe nie wazne czy ty wiesz :eviltong: wazne ze ja to wiem :evil_lol: a co do robakow ...hmmmm robaki czasami potrafia zaskakiwac:lol: ale co one robią i czy powinnam mu pomóć może ona tam uarł tak na słoncu z pragnienia i glodu przykuty do innego robala a moze oni z więźnia czmychneli :roll: Quote
Gosiek Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='dbsst'] dziś byłam w takim jednym miejscu i robiłam pstryk pstryk o właśnie w takm miejscu gdzie robionao takie rzeczy :cool1: :PROXY5: ale to jakoś mniej mnie interesowało bardziej mrówka mnie zajeła ;) a najbardziej podkręciło mnie to...................co one robią :roll: proszę natychmiast wysłać te zdjecia na konkurs :p bardzo ładnie proszę :p Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 moze lubia sie tak hmmm dotykac:roll: przy trawkach kwiatuszkach :roll: :razz: moze ona zasnela bo koles przynudzał:lol: Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 evaxon napisał(a):moze lubia sie tak hmmm dotykac:roll: przy trawkach kwiatuszkach :roll: :razz: moze ona zasnela bo koles przynudzał:lol: hahhahahhahaha może Gosieńko ja bardzo nie lubie ponosic porazek i jak sie w czyms nie czuje to................tego nie robie nie wydaje mi sie zeby te foty sie nadawaly :roll: :razz: nie mam odwagi tchurz jestem ;) :evil_lol: Quote
agabass Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 ło matko w jakich ty miejscach bywasz, że robią takie rzeczy hihihihih:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='dbsst'] mistrzoooooooooooooooooooooooooooooooowskie debe :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='dbsst'] i ten na górze cały czas chciał iść a ten na dole był schowany na amen a między nimi była taka bańka czy one robiły cos zbereźnego :roll: cholerka ja ci powiem ze nie wiem co one robią:roll: ale na głowie by mu siedziała :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='dbsst'] Debe, jakie pieeeekne!!! :-o Ja kce jeszcze !!! Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :multi:superanckie foteczki moja siostrzyczko Bliźniaczko:p Quote
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :o wowwwwwww swietne ujecie :):) a co robi szpilcia pewnie na silowni znowu siedzi :D:DD Quote
mrowka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [SIZE=5]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[SIZE=2]oooooo Mrówka :multi::multi::multi: mrówka :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :oops: :oops: Jesteście Kochane!!! :iloveyou: :loveu: No ladnie, nawet wyjsc nie mozna bo od razu fote zrobia :roll: :lol: :lol: Debesciaku :klacz: normalnie napatrzec sie na te Twoje cudenka nie moge!:multi: Quote
anetta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Telkunia, chcesz jeszcze TYCH robaczkow?:megagrin::oops::oops: Debe, witaj, suuperrr ze jestes! FOTY :mdleje::mdleje::mdleje: I nie gadaj ze sa kiepskie! :nono::mad: TEZ powinna dac cos do konkursu :smilecol: Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 dzieki dzieki dzieki dzi pozował mi taki ktoś :D Quote
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 śłimacek :):) a dalał mu serka :):):):) chyba tak bo pokazal rogi hhihi Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dominika - BYŁAM - OBEJRZAŁAM . Kiedy wysyłasz coś na tet konkurs ??? :mad: Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dominika - BYŁAM - OBEJRZAŁAM . Kiedy wysyłasz coś na tet konkurs ??? :mad: Haniu wiesz co teraz staram sie wybrac jakies foty i nie wiem ktore kilka sugestii dala mi Gosia i z nich skorzystam nie wiem czy mialabym podpisac foty czy nie :/ w ogole nic nie wiem ale musze to zrobic dzis bo inaczej nie wyrobie sie czasowo jutro przeprowadzka :cool3: Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Dziewczynki bardzo dziękuje za wiare ogłaszam że wysłałam zdjęcia te ktore wybrala Gosia Gosiu dziekuje ;) Quote
Recommended Posts