Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye:o rany co tu się dzieje .Debeściaczku , walcz o szybciutkie podłączenie neciku:razz:.Dbaj o Szpilkową , cykaj dużo foteczek i tęsknij do nas :razz:.Przeprowadzki współczuję , ale jak będzie więcej metrów to możecie się przemęczyć ;)

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czuję się zaproszona :evil_lol:/;)zartowałam /

ależ czemu nie tylko czy bedziesz chciala na tarmoszenie fafli wpasc :roll: :cool3:

Pika niestety ktos bedzie po nas tu mieszkac i tak obciach zostawic hmmmmmmmm syf :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
ależ czemu nie tylko czy bedziesz chciala na tarmoszenie fafli wpasc :roll: :cool3:

Pika niestety ktos bedzie po nas tu mieszkac i tak obciach zostawic hmmmmmmmm syf :evil_lol:

:multi::multi::multi:ja te koffane fafle mogłabym już i teraz potarmosić :loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:ja te koffane fafle mogłabym już i teraz potarmosić :loveu:

mówisz :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='dbsst']Pika niestety ktos bedzie po nas tu mieszkac i tak obciach zostawic hmmmmmmmm syf :evil_lol:

eee to jak pudla zabierzecie to ogarniecie, teraz nie musicie :evil_lol:

ale poza :lol::lol:

Posted

stara doopa a za sCeniora robi :lol:

haahah noo tak teraz to ja sie nie spiesz ;0 teraz na kompie siedze znaczy przed i udaje ze sie samo sprzata ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']jaie gaduly robaale sOM kFFiatki sOM telma jeZd
:evil_lol: i gadulstwo tez jest :evil_lol: klucha miala dzis sesje foto robiona:cool3: sa foteczki :cool3:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: i gadulstwo tez jest :evil_lol: klucha miala dzis sesje foto robiona:cool3: sa foteczki :cool3:
BIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGNE

Posted

:crazyeye: :crazyeye: Jaaacie.........:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Debesciaku fottki Twoje powalily mnei z nog... No prosze troche mnei nei nbylo a tu tyle fotek cudownych... :loveu: Sa poprostu bajeczne! Swietne!! Ogromne brawo dla Ciebie! :klacz: oby tak dalej... :razz: :klacz:

A Szpileczka ahhh dech zapiera w piersi :iloveyou: :multi: :loveu:

Posted

[quote name='mrowka']:crazyeye: :crazyeye: Jaaacie.........:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Debesciaku fottki Twoje powalily mnei z nog... No prosze troche mnei nei nbylo a tu tyle fotek cudownych... :loveu: Sa poprostu bajeczne! Swietne!! Ogromne brawo dla Ciebie! :klacz: oby tak dalej... :razz: :klacz:

A Szpileczka ahhh dech zapiera w piersi :iloveyou: :multi: :loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye:oooooo Mrówka :multi::multi::multi:

Posted

mrówka :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola:

dziś byłam w takim jednym miejscu i robiłam pstryk pstryk

o właśnie w takm miejscu gdzie robionao takie rzeczy :cool1: :PROXY5:

ale to jakoś mniej mnie interesowało bardziej mrówka mnie zajeła ;)

a najbardziej podkręciło mnie to...................co one robią :roll:

i ten na górze cały czas chciał iść a ten na dole był schowany na amen a między nimi była taka bańka

czy one robiły cos zbereźnego :roll:

Posted

evaxon napisał(a):
hej hej dziewczyny:cool3:

czemu Szpilka przebiera sie za piłke do golfa:roll: rozumie biedronka ale pilka:razz:

hej Ewciu

wiesz ona lubi tak inkognito to tu to tam ;) :evil_lol: