Hanna R. Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Maga100 napisał(a):HANNNNNNNNO! Gdzie się podziała twoja rozumność? czy już przyjechała tutaj wyprzedzając twą resztę? Bo nie wierzę, że została gdzieś w tyle. Nic nie zrozumiałaś, nic. Moj wypowiedź to był szacunek, respekt i bojaźń przed tym, że ty w swej doskonałości babcinej w ciagu kilku chwil nauczysz Tadzia rzeczy, któych ja potem nie wyplenię przez lata.................. Z rozumnością wzięłam rozwód . Rozwody ostatnio to moja specjalność . Quote
dbsst Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Dziś mieliśmy gości jak widać szybko opuscili nasza pieczare zła------------------czy pomogło im w podjęciu decyzji to, że JA MATKA SIEDZIAŁAM ZE SWOIM NASPIDOWANYM SYNEM W SYPIALNI!!! nie wiem co mu sie stało ale dziś spał w ciągu dnia godzinę i o na balkonie jak go wystawiłam bo jeków juz słuchac nie mogłam. (TZ memdłał nim póltorej godziny i nie wpadł na pomysł balkonowania" acha w poniedziałek stuka 8 tygodni (nie żebym chciała kwiaty i owacje na stojąco) i ciągle PRASUJE ha ha czyli w ramach sentymentu cofnełam sie do pierwszego tygodnia z życia mego syna w naszym domu hahahha Quote
Hanna R. Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 dbsst napisał(a): i ciągle PRASUJE ha ha czyli w ramach sentymentu cofnełam sie do pierwszego tygodnia z życia mego syna w naszym domu hahahha Ty sobie rozum wyprasuj , pampersów się nie prasuje ! :diabloti: Quote
dbsst Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Hanna R. napisał(a):Ty sobie rozum wyprasuj , pampersów się nie prasuje ! :diabloti: kuźwa i dopiero teraz mi to mówiesz to już wiem dlaczego potem ciekna - są za idelanie wyprasowane i nie mów mi, że się ic nie pierze - my jedziemy na jednej paczce już drugi tydzień!!!!!! Quote
dbsst Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Hanna R. napisał(a):Ty sobie rozum wyprasuj , pampersów się nie prasuje ! :diabloti: kuźwa i dopiero teraz mi to mówiesz to już wiem dlaczego potem ciekna - są za idelanie wyprasowane i nie mów mi, że się ic nie pierze - my jedziemy na jednej paczce już drugi tydzień!!!!!! Quote
Alicja Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 dbsst napisał(a):kuźwa i dopiero teraz mi to mówiesz to już wiem dlaczego potem ciekna - są za idelanie wyprasowane i nie mów mi, że się ic nie pierze - my jedziemy na jednej paczce już drugi tydzień!!!!!! jak już pierzesz to mus wygotować ;) Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Siemanko Debe :) ile tutaj nagadane :P Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Alicja napisał(a):jak już pierzesz to mus wygotować ;) he he he dobra zrobie tak zapakuje Jana w pampa i wysle tobie ;) teqquila napisał(a):Siemanko Debe :) ile tutaj nagadane :P a gdzie ty byłas jak cie nie był to raz a dwa może i nagadane ale też nfocone z dzieciblożków u mnie najwięcej fotografii - i nie wiem czy sie tym chwalić czy martwić hahahaa Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 No mnie nie było szukam domku na wsi :P a po drugie wiem widziałam z Tztem ogladałam i powiedział ze Ci go ukradnie :P cho do mnie do galerii Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 teqquila napisał(a):No mnie nie było szukam domku na wsi :P a po drugie wiem widziałam z Tztem ogladałam i powiedział ze Ci go ukradnie :P cho do mnie do galerii byłam i jestem szczerze oburzona !!!! a czy Tzt może ukradać go na noce co noc :D hahahha Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 powiedział ze bardzo chetnie ale nie gwarantuje ze odda :P:D Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 teqquila napisał(a):powiedział ze bardzo chetnie ale nie gwarantuje ze odda :P:D po pierwszej nocy nie odda po drugiej nocy nie odda po trzeciej nocy przejdzie mu taka mysl ale szybko przeminie i nie odda po czwartej nocy myśl zakołacze na dłuzej ale ciągle nie odda po piątej nocy myśl będzie walczyła ze snem o miejsce na szóstą noc Jan będzie u mnie hahha to kiedy wpadacie po Pana "Wykończ mamę w 2 miesiące" Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 hehe Tzt chetnie sprawdzi Twoja teorie ale obawaim sie ze zostanie obalona hahaha :D Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 teqquila napisał(a):hehe Tzt chetnie sprawdzi Twoja teorie ale obawaim sie ze zostanie obalona hahaha :D hahahahha no dobrze jak ma podejscie i cierpliwość może wytrzyma dwa tygodnie ;) my tu gadu gadu a Jasiek już spakowany czeka na wuja :D Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Wujo wypił piwko wiec trza by było go do nas podrzucić :) a wujo pewnie jak by juz nie mogł wytrzymac to by cioci dał by sie z maluszkiem pobawiła :) a sam poszedł spac hehehe Quote
Hanna R. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 dbsst napisał(a):po pierwszej nocy nie odda po drugiej nocy nie odda po trzeciej nocy przejdzie mu taka mysl ale szybko przeminie i nie odda po czwartej nocy myśl zakołacze na dłuzej ale ciągle nie odda po piątej nocy myśl będzie walczyła ze snem o miejsce na szóstą noc Jan będzie u mnie hahha to kiedy wpadacie po Pana "Wykończ mamę w 2 miesiące" Intensywnie się zastanawiam i wiesz co ? Mam projekt, żeby Ci powiedzieć, że coraz bardziej Cię podziwiam . Ale mam też niedobre wrażenie,że nie jestem całkiem zdrowa . Zachodzi więc podejrzenie, iż mogę bredzić :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 teqquila napisał(a):Wujo wypił piwko wiec trza by było go do nas podrzucić :) a wujo pewnie jak by juz nie mogł wytrzymac to by cioci dał by sie z maluszkiem pobawiła :) a sam poszedł spac hehehe hahaha i właśnie TAK TO SIĘ KOŃCZY "kochanie bede wstawał zobaczysz" buuuuuuhahahahaha Hanna R. napisał(a):Intensywnie się zastanawiam i wiesz co ? Mam projekt, żeby Ci powiedzieć, że coraz bardziej Cię podziwiam . Ale mam też niedobre wrażenie,że nie jestem całkiem zdrowa . Zachodzi więc podejrzenie, iż mogę bredzić :loveu::loveu::loveu: Hanno nie wiem co powiedzieć powiem tak kocham cię i się cie boję i chciałabym jakąs ciąta ripostą ale nie umiem odbierasz mi pewność dajesz pokorę hahahahhahahahhaha Quote
Hanna R. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 W ramach tej pokory podrzuć linka do jakiegoś planu Warszawy. Wiesz, chciałam zlokalizować Pragę - Północ. Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 a to znam Debe bardzo dobrze po kociakach heheh tez było będę Ci pomagał ,w nocy karmić sprzątać itp, a jak w nocy próbowałam go do budzić i mowie sprzątnij koopki to mi powiedział ze nie po zwymiotuje i poszedł dalej spac :D Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 http://maps.google.pl/maps?q=warszawa%20plan%20miasta&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wl taki może być?? Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 teqquila napisał(a):a to znam Debe bardzo dobrze po kociakach heheh tez było będę Ci pomagał ,w nocy karmić sprzątać itp, a jak w nocy próbowałam go do budzić i mowie sprzątnij koopki to mi powiedział ze nie po zwymiotuje i poszedł dalej spac :D hahahahahhahahahahahaha nie ma jak słowo harcerza hahahaha Quote
Hanna R. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 dbsst napisał(a):http://maps.google.pl/maps?q=warszawa%20plan%20miasta&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wl taki może być?? W linii prostej to całkiem niedaleko. Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ta a z nich takie harcerze jak ze mnie kozia trąbka :Dhahaha ale porównanie :D Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Hanna R. napisał(a):W linii prostej to całkiem niedaleko. i tak i nie myślę, że w weekend to z 20 minut autem odemnie ja mieszkam na samym końcu bielan :D dać plan hahaha Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 teqquila napisał(a):ta a z nich takie harcerze jak ze mnie kozia trąbka :Dhahaha ale porównanie :D jak wygląda kozia trabka zademonstruj proszę ;) Quote
Recommended Posts