Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
HANNNNNNNNO! Gdzie się podziała twoja rozumność? czy już przyjechała tutaj wyprzedzając twą resztę? Bo nie wierzę, że została gdzieś w tyle. Nic nie zrozumiałaś, nic.
Moj wypowiedź to był szacunek, respekt i bojaźń przed tym, że ty w swej doskonałości babcinej w ciagu kilku chwil nauczysz Tadzia rzeczy, któych ja potem nie wyplenię przez lata..................

Z rozumnością wzięłam rozwód . Rozwody ostatnio to moja specjalność .

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Dziś mieliśmy gości jak widać szybko opuscili nasza pieczare zła------------------czy pomogło im w podjęciu decyzji to, że JA MATKA SIEDZIAŁAM ZE SWOIM NASPIDOWANYM SYNEM W SYPIALNI!!! nie wiem co mu sie stało ale dziś spał w ciągu dnia godzinę i o na balkonie jak go wystawiłam bo jeków juz słuchac nie mogłam.
(TZ memdłał nim póltorej godziny i nie wpadł na pomysł balkonowania"
acha w poniedziałek stuka 8 tygodni (nie żebym chciała kwiaty i owacje na stojąco) i ciągle PRASUJE ha ha czyli w ramach sentymentu cofnełam sie do pierwszego tygodnia z życia mego syna w naszym domu hahahha

Posted

dbsst napisał(a):
i ciągle PRASUJE ha ha czyli w ramach sentymentu cofnełam sie do pierwszego tygodnia z życia mego syna w naszym domu hahahha

Ty sobie rozum wyprasuj , pampersów się nie prasuje ! :diabloti:

Posted

Hanna R. napisał(a):

kuźwa i dopiero teraz mi to mówiesz to już wiem dlaczego potem ciekna - są za idelanie wyprasowane
i nie mów mi, że się ic nie pierze - my jedziemy na jednej paczce już drugi tydzień!!!!!!

Posted

Hanna R. napisał(a):

kuźwa i dopiero teraz mi to mówiesz to już wiem dlaczego potem ciekna - są za idelanie wyprasowane
i nie mów mi, że się ic nie pierze - my jedziemy na jednej paczce już drugi tydzień!!!!!!

Posted

dbsst napisał(a):

jak już pierzesz to mus wygotować ;)

Posted

Alicja napisał(a):
jak już pierzesz to mus wygotować ;)

he he he dobra zrobie tak zapakuje Jana w pampa i wysle tobie ;)

teqquila napisał(a):
Siemanko Debe :) ile tutaj nagadane :P

a gdzie ty byłas jak cie nie był to raz a dwa może i nagadane ale też nfocone z dzieciblożków u mnie najwięcej fotografii - i nie wiem czy sie tym chwalić czy martwić hahahaa

Posted

teqquila napisał(a):
No mnie nie było szukam domku na wsi :P a po drugie wiem widziałam z Tztem ogladałam i powiedział ze Ci go ukradnie :P
cho do mnie do galerii

byłam i jestem szczerze oburzona !!!! a czy Tzt może ukradać go na noce co noc :D hahahha

Posted

teqquila napisał(a):
powiedział ze bardzo chetnie ale nie gwarantuje ze odda :P:D

po pierwszej nocy nie odda
po drugiej nocy nie odda
po trzeciej nocy przejdzie mu taka mysl ale szybko przeminie i nie odda
po czwartej nocy myśl zakołacze na dłuzej ale ciągle nie odda
po piątej nocy myśl będzie walczyła ze snem o miejsce
na szóstą noc Jan będzie u mnie hahha
to kiedy wpadacie po Pana "Wykończ mamę w 2 miesiące"

Posted

teqquila napisał(a):
hehe Tzt chetnie sprawdzi Twoja teorie ale obawaim sie ze zostanie obalona hahaha :D

hahahahha no dobrze jak ma podejscie i cierpliwość może wytrzyma dwa tygodnie ;)
my tu gadu gadu a Jasiek już spakowany czeka na wuja :D

Posted

Wujo wypił piwko wiec trza by było go do nas podrzucić :) a wujo pewnie jak by juz nie mogł wytrzymac to by cioci dał by sie z maluszkiem pobawiła :) a sam poszedł spac hehehe

Posted

dbsst napisał(a):
po pierwszej nocy nie odda
po drugiej nocy nie odda
po trzeciej nocy przejdzie mu taka mysl ale szybko przeminie i nie odda
po czwartej nocy myśl zakołacze na dłuzej ale ciągle nie odda
po piątej nocy myśl będzie walczyła ze snem o miejsce
na szóstą noc Jan będzie u mnie hahha
to kiedy wpadacie po Pana "Wykończ mamę w 2 miesiące"

Intensywnie się zastanawiam i wiesz co ? Mam projekt, żeby Ci powiedzieć, że coraz bardziej Cię podziwiam . Ale mam też niedobre wrażenie,że nie jestem całkiem zdrowa . Zachodzi więc podejrzenie, iż mogę bredzić :loveu::loveu::loveu:

Posted

teqquila napisał(a):
Wujo wypił piwko wiec trza by było go do nas podrzucić :) a wujo pewnie jak by juz nie mogł wytrzymac to by cioci dał by sie z maluszkiem pobawiła :) a sam poszedł spac hehehe

hahaha i właśnie TAK TO SIĘ KOŃCZY "kochanie bede wstawał zobaczysz" buuuuuuhahahahaha

Hanna R. napisał(a):
Intensywnie się zastanawiam i wiesz co ? Mam projekt, żeby Ci powiedzieć, że coraz bardziej Cię podziwiam . Ale mam też niedobre wrażenie,że nie jestem całkiem zdrowa . Zachodzi więc podejrzenie, iż mogę bredzić :loveu::loveu::loveu:

Hanno nie wiem co powiedzieć powiem tak kocham cię i się cie boję i chciałabym jakąs ciąta ripostą ale nie umiem odbierasz mi pewność dajesz pokorę hahahahhahahahhaha

Posted

a to znam Debe bardzo dobrze po kociakach heheh tez było będę Ci pomagał ,w nocy karmić sprzątać itp, a jak w nocy próbowałam go do budzić i mowie sprzątnij koopki to mi powiedział ze nie po zwymiotuje i poszedł dalej spac :D

Posted

teqquila napisał(a):
a to znam Debe bardzo dobrze po kociakach heheh tez było będę Ci pomagał ,w nocy karmić sprzątać itp, a jak w nocy próbowałam go do budzić i mowie sprzątnij koopki to mi powiedział ze nie po zwymiotuje i poszedł dalej spac :D

hahahahahhahahahahahaha nie ma jak słowo harcerza hahahaha

Posted

Hanna R. napisał(a):
W linii prostej to całkiem niedaleko.

i tak i nie myślę, że w weekend to z 20 minut autem odemnie ja mieszkam na samym końcu bielan :D dać plan hahaha

Posted

teqquila napisał(a):
ta a z nich takie harcerze jak ze mnie kozia trąbka :Dhahaha ale porównanie :D

jak wygląda kozia trabka zademonstruj proszę ;)