dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a jak szpilkowa wszystko znosi?:roll: gorzej ........................ lazi w kolo boje sie jak juz sie przenieslemy to jak to zniesie ostatnio mielismy remont to juz troche zaprawiona w boju mam nadzieje ale nowe miejsce :roll: dobrze ze przez 3 dni tam bedziemy non stop Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']hhahhahaha skad wiedzialas faktycznie on ma niewiele a ja mam drugi karton na balsamy kremy i ine takie naj rzeczy :roll: :roll: :roll: A tak jakos wyobrazilam sobie twojego Tz'ta z takim kartonikiem w rekach i tymi zdziwionymi oczkami, patrzacymi na wasze kartony:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):gorzej ........................ lazi w kolo boje sie jak juz sie przenieslemy to jak to zniesie ostatnio mielismy remont to juz troche zaprawiona w boju mam nadzieje ale nowe miejsce :roll: dobrze ze przez 3 dni tam bedziemy non stop e spoko luz, twarda babka z niej, da se rade :cool1: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']A tak jakos wyobrazilam sobie twojego Tz'ta z takim kartonikiem w rekach i tymi zdziwionymi oczkami, patrzacymi na wasze kartony:evil_lol: hahaha wróżka normalnie :D Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):e spoko luz, twarda babka z niej, da se rade :cool1:mam nadzieje :( Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst'] Ale suuper!:multi: A tam owadzik o ile sie nie myle?:razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):mam nadzieje :( debe nie ma sie co martwic kilka dni i przeprowadzka z głowy a po tygodniu szpila zapomni ze sie przenosiła ;) Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Mikowa Madziu dziekuje tak to robal mrowek jakis ;) o taki Madziara od słodkiej Coco mowisz ze szybko zapomni mam nadzieje Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Dominika fajnie sobie zyjecie :evil_lol: Przynajmniej sprzatac nie musicie :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 :cool1: [quote name='PIKA']Dominika fajnie sobie zyjecie :evil_lol: Przynajmniej sprzatac nie musicie :evil_lol: hahahha same luksusy ;) MUSIMY sprzatac niestety :angryy: Madziara dzięki :cool1: czy poznajecie ta pania Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']\olcha spoko spoko wszystko pod kontrola te szklo to dla picu zeby mi kartonem nie walali ;) hahahahahah sprytna jeZDem :evil_lol: :roflt: napewno się nikt nie domyśli :roflt: spryciara :mdleje: :mdleje: :mdleje: Poznajemy, a jakże...jeszcze się oblizuje..po szpileczce :lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 hahah abrzdo smieszne Telimenka nigdy nie zje Szpidoopeczki ona woli inne rzeczy z nia wyprawiac :oops: :lol: :lol: :lol: dziekuje (tak??) sisi sprytna jestem powiem czy przezylo pudlo ;) Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Boskie fotki z robalkiem w roli głównej :loveu: Jak to pudło z napisem szkło znajdzie się w rekach mojego TZta...to masz jak w banku, że to pudło zaliczy kilka gleb albo "zejście" po schodach :evil_lol: (wiem co piszę) Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Cola napisał(a):Boskie fotki z robalkiem w roli głównej :loveu: Jak to pudło z napisem szkło znajdzie się w rekach mojego TZta...to masz jak w banku, że to pudło zaliczy kilka gleb albo "zejście" po schodach :evil_lol: (wiem co piszę) nie mow mi Twój TZ to bedzie dzwigac naroznik po schodach wiem ze to UWIELBIA :evil_lol: pudła jada z moim bratemm tylko czy to lepiej :roll: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 taaaaak uwielbia to i codziennie mu się śni :evil_lol: najlepiej szkło zanieś sama, tak będzie najbezpieczniej :cool3: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']hahah abrzdo smieszne Telimenka nigdy nie zje Szpidoopeczki ona woli inne rzeczy z nia wyprawiac :oops: :lol: :lol: :lol: dziekuje (tak??) sisi sprytna jestem powiem czy przezylo pudlo ;) Toć ja właśnie o oblizywaniu po tych innych rzeczach piszę :oops: Tak dziękuj :evil_lol: :eviltong: ;) Oki to teraz będę śledzić żywot pudła szklisto-narzędziowego Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Cola']taaaaak uwielbia to i codziennie mu się śni :evil_lol: najlepiej szkło zanieś sama, tak będzie najbezpieczniej :cool3: własnie szkla szkla stoja na stole o obok siedzi pan demolka ;0 lekam sie ;) :roll: :roll: :roll: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='olcha']Toć ja właśnie o oblizywaniu po tych innych rzeczach piszę :oops: Tak dziękuj :evil_lol: :eviltong: ;) Oki to teraz będę śledzić żywot pudła szklisto-narzędziowego hahha maupa normalnie maupa ;) :lol: :evil_lol: :evil_lol: łoki bede mowic i infprmowac na bierzaco za pomoca coli nie wiem czy jej sie to podob aale trudno ;) Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']hahha maupa normalnie maupa ;) :lol: :evil_lol: :evil_lol: łoki bede mowic i infprmowac na bierzaco za pomoca coli nie wiem czy jej sie to podob aale trudno ;) Do usług :eviltong: Czekam na relacje Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='olcha']Do usług :eviltong: Czekam na relacje Cola słyszysz ;) musisz byc czujna ;) bo Cola bedzie widziala co z kartonem sie dzieje ja bede wtedy w pracy :placz: ja to chyba lubie portrety :roll: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 taaa....słyszę słyszę..zdam relację z noszenia pudeł :) i może jakieś fotki uda mi się cyknąć :] Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 hahhaha ja tez bede pstrykac foty :evil_lol: Quote
Recommended Posts