Gosiek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Dominisiu - no widzisz? tak się zagalopowałam w tym przeglądaniu zdjęc ze dopiero na DGM weszłam :oops: ale wszystko przez Ciebie :eviltong: bo mnie zmobilizowałaś :evil_lol: zdjecia cudne - a miny Szpili kosmiczne po prostu - niesamowite te minki robi :loveu: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 bellatriks napisał(a):o matko! Wszędzie tylko te kartony:crazyeye: :evil_lol: PZDR :buzi: tak jabyś zgadła Kochana hahah saaaaaaaaaaaaaaame kartony Gosiu dasz popstrykać swoim nowym wypasionym aparacikiem fotki :D Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 rany :crazyeye: ile kartonów...to gdzie ja się podzieję z czteropakiem?? :roll: Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):tak jabyś zgadła Kochana hahah saaaaaaaaaaaaaaame kartony Gosiu dasz popstrykać swoim nowym wypasionym aparacikiem fotki :D hahaha przeciez nie mam szans.. widziałas jakie foty tam powstawiali? szok.. no ale i tak wstawie swoje.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bellatriks Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):tak jabyś zgadła Kochana hahah saaaaaaaaaaaaaaame kartony heh.. kartony do kwadratu:evil_lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha przeciez nie mam szans.. widziałas jakie foty tam powstawiali? szok.. no ale i tak wstawie swoje.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: MARUDA ja sie tylko pytam czy DASZ ;) Cola czteropaczek sie zmiesci SPOKO ;) bellatriks hahhahaha AMEN teraz troche fot uwielbiam takie kolory zielony i zolty Quote
anetta Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Aaaaaaaahahahahaah niesamowita ta Szpilslawa :sweetCyb: Debe, brawo za foty!!:roflt: Bedziemy tesknic... Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 debe wyobrazam sobie ciebie siedzaca przed tym komputerem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i piszącą na dogo, tz to ma z ciebie ubaw pewnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst'] a oto jak teraz żyjemy kuchnia :roll: przedpokój tu kiedyś było biurko które testowała Szpileczka :lol: posłanie Szpileczki hmmmmmmmmm zabarykadowane Dominiko prosze nie pokazuj wiecej tych kartonow:placz::placz: Nas to czeka za 1,5 roku...... Juz sie bojam...... Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Anetko :buzi: Madzia własnie siedze powykrecana w chinskie es jedyne pije piwko i zaraz winko z kumplem hahahha mniaaaaaaaaaam Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Mikowa Madziu patrz patrz i lekaj sie my niedawno remont skonczylismy hahahhaa Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):Mikowa Madziu patrz patrz i lekaj sie my niedawno remont skonczylismy hahahhaa W sumie to moja mam bardziej sie leka:evil_lol::evil_lol: Musi caly dom przyszykowac do przeprowadzki.... a ja tylko swoj pokoj Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Forsycja :loveu: a u mnie cholera nie chce zakwitnąć. dbsst ty może już nie pij...Szkło+narzędzia...:shake: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Magda_Miki napisał(a):W sumie to moja mam bardziej sie leka:evil_lol::evil_lol: Musi caly dom przyszykowac do przeprowadzki.... a ja tylko swoj pokoj hahahahhahahaha to Ty nie mow mi nawet o przeprowadzce ;) hahahhahahahahhahahahaha a tak na serio ja tez udaje ze cos robie a tak to tylko net i net ;) Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 \olcha spoko spoko wszystko pod kontrola te szklo to dla picu zeby mi kartonem nie walali ;) hahahahahah sprytna jeZDem :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a): a tak na serio ja tez udaje ze cos robie a tak to tylko net i net ;) i piwo i wino, debe ty złooopie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']MARUDA ja sie tylko pytam czy DASZ ;) ba - no jasne ze dam - masz to jak w banku :p piękna ta fotka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):i piwo i wino, debe ty złooopie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to zeby nie lamentowac jak mi niewygodnie przy tym monitorze ale sie poswiecam hahahhha Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dom czyt. mieszkanie......zeby nie bylo:lol: Ale i tak duzo tego bedzie. W sumie lepiej przeprowadzac sie z mieszkania do domu niz na odwrot:roll: A Szpilunia tez spakowana do kartonu?:lol: Quote
agabass Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] debe wyobrazam sobie ciebie siedzaca przed tym komputerem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i piszącą na dogo, tz to ma z ciebie ubaw pewnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: debe wprawiaona w boju i w takich sytuacjach sobie radzi haha:lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 TZ sie wscieka ze pies ma jeden wielki karton dla siebie i sie w nim nie miesci hahhahaahhaha nie wiem co tam jest zabawki zabawki i.................zabawki ;) wszystkie potrzebne hahhaahahah Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 hahaha tak sobie myśle ze teraz trudno z kartonami ale.. pomyśl o rozpakowywaniu :roll: Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):TZ sie wscieka ze pies ma jeden wielki karton dla siebie i sie w nim nie miesci hahhahaahhaha nie wiem co tam jest zabawki zabawki i.................zabawki ;) wszystkie potrzebne hahhaahahah A TZ ma pewnie karton po butach, a w nim szczoteczka do zebow i pizama:evil_lol::evil_lol: A kobiety reszte kartonow Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Magda_Miki napisał(a):A TZ ma pewnie karton po butach, a w nim szczoteczka do zebow i pizama:evil_lol::evil_lol: A kobiety reszte kartonow hhahhahaha skad wiedzialas faktycznie on ma niewiele a ja mam drugi karton na balsamy kremy i ine takie naj rzeczy :roll: :roll: :roll: ai sa tam lakier do wlosow szampony odzywki i takie bzdety naj naj naj :cool1: Gosia rozpakowywanie na nowym jest SUPER :multi: :multi: aga trzeba radzic sobie w zyciu ;) Quote
Recommended Posts