an3czka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']no to jeszcze Szpilka ;) Debe ona jest rewelacyjna. Robi niesamowite miny, jest śliczna i przesłodka:loveu: Quote
an3czka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']dziękuje Aniu :buzi: Niezamaco:evil_lol: U nas jakby słońce W KOŃCU wychodzi. Może pstryknę coś dzisiaj, a może nie:roll: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='an3czka']Niezamaco:evil_lol: U nas jakby słońce W KOŃCU wychodzi. Może pstryknę coś dzisiaj, a może nie:roll: pstryknij ja dzis nic nie pstrykne zaraz ide do pracy pozniej sprzatanie i dalszy ciag pakowania :placz: :placz: :placz: a takie słoneczko :mad: Aniu jeszcze raz dziekuje teraz za moja potffore :oops: Quote
an3czka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']pstryknij ja dzis nic nie pstrykne zaraz ide do pracy pozniej sprzatanie i dalszy ciag pakowania :placz: :placz: :placz: a takie słoneczko :mad: Aniu jeszcze raz dziekuje teraz za moja potffore :oops: Współczuję pakowania... Mnie też to niedługo czeka, wolę nie myśleć...:roll: To nie Ty powinnaś dziękować tylko ja, że mogę taką śłiczną sunię oglądać na takich świetnych zdjęciach:p Quote
Maga100 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']hello piesz do Ciebie na gg :cool1: jeszcze nie mam gg zainstalowane. Pisz smsa. Niewykluczone,że w piatek Loen pojedzie na działkę z moją mamą, ale możemy na spacer jutro albo w czwartek. Dzisiaj będę w domu k. 17.00 Quote
teqquila Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 debe jakie sliczne zdjecia :) a Szpila to profesjonalana modelka :) Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Uwaga jaaaaaaaaaaaaaaaadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :evil_lol: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
LAZY Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Debe Twoje foty sa coraz lepsze!!! Hihihi...Szpilencja pięknie pozuje;) Quote
asiunia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Hej!! Nieee ja tu wiecej wchodzic nie moge bo tylko w kompleksy wpadam:placz:;) Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Nieee ja tu wiecej wchodzic nie moge bo tylko w kompleksy wpadam:placz:;) Nie tylko ty jedna:evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst'] :lol: :lol: :lol: :loveu: jakie śliczne kwiatuszki i pączuszki, miodzio :) ...czekam na kolejne :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst'] hahahahahahhahhahaha nieee dominikaaa, jestes mistrzem, szpila mnie zabija :klacz: :klacz: :klacz: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :placz: :placz: :placz: :cry: :cry: debe nie ma netu :placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 i co my teraz będziemy oglądać???? :placz: a na długo tego netu nie ma??? :mad: fotki BOSKIE!!!!! zwłaszcza Szpila Władca Ziem :evil_lol: Quote
baskomaniak Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Na szczęście to tylko okres przejściowy, o którym dbsst nas uprzedziła :lol: Szkoda tylko, że zbiegło się to w czasie, gdy Szpileczka występuje w serialu :lol: i dbsst nie może osobiście i na bieżąco jej dopingować... :placz: [SIZE="1"]Nie zainteresowanych serialem, a jedynie dopingiem Szpileczce, informuję, że do dziś wystąpiła już w 5 odcinkach. Dla ułatwienia podaję link do tego, w którym Szpileczka pojawia się po raz pierwszy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1546983#post1546983 Pozdrawiam Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 jeszcze jestem ale sytuacja jest DRAMATYCZNA w naszym 3w1 jest teraz około 20 katronów nie mamy jak robic obrotu..........kommp stoi na podłodze i TZ lada chwila mi go ODŁĄCZY Szpila nie moze znalźć sobie miejsca.......................... MOGIŁA ale tylko do czwartku w czwartek kartony stać będą na większym metrażu Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 debe bedziemy z tobą do konca świata :lol: moze znajdzie sie jakas dobra dusza i dopusci cie do kompa :lol: czekaaamy i zycze miłej przeprowadzki :cool3: Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cześć Dominika jesteś jeszcze, czy juz Cie nie ma? :shake: jakie zabawy ostrościa :razz: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):moze znajdzie sie jakas dobra dusza i dopusci cie do kompa :lol: :multi: :multi: ja ja ja..... :lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 jeszcze jestem nie ma jak siec osiedlowa pan nas jeszcze nie odłączył :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cześc Dominiczko :multi: Boshe dziewczyno jakie Ty cudne foty robisz :-o aż mi oczy z wrazenia wyszły :loveu: :loveu: :loveu: Do konkursu ztymi zdjęciami !!! Wyczytałam, że jakas przeprowadzka was czeka no to udanej przeprowadzki i wracajcie do Nas szybciutko :p Głaski dla ślicznej modelinki z pieknie wyrzeźbionym ciałkiem :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Daguś jajka jakie wspaniałe i miłe słowa :buzi: dziękuje a oto jak teraz żyjemy kuchnia :roll: przedpokój tu kiedyś było biurko które testowała Szpileczka :lol: posłanie Szpileczki hmmmmmmmmm zabarykadowane Quote
bellatriks Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']Daguś jajka jakie wspaniałe i miłe słowa :buzi: dziękuje a oto jak teraz żyjemy kuchnia :roll: przedpokój tu kiedyś było biurko które testowała Szpileczka :lol: posłanie Szpileczki hmmmmmmmmm zabarykadowane o matko! Wszędzie tylko te kartony:crazyeye: :evil_lol: PZDR :buzi: Quote
Recommended Posts