anetta Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 http://images4.fotosik.pl/22/f5ojuwktdpe1hjyn.jpg :roflt: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 jeszcze mam NETA :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: może dopiero jutro odłączą :razz: Quote
agabass Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst']to chyba na super dobarnoc ;) i na super poranek;) Quote
Cola Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Minki fafluniaste są boskie :loveu: :loveu: ...:-( a co tak Szpileczkę zasmuciło?? :mad: :mad: Quote
Agga Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 debesciaku wiesz co jak ogladam foty szpili to zgadnij co robie:-( Quote
Patka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 oj cudna Szpilka a jak nowy domek sie sprawdza :cool3: Quote
e.v.a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 śliczna Szpileczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tigrusia zaprasza na półurodzionkowego torcika:evil_lol: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst'] dominika a co wy szpilkowemu robicie ze ma taką minę?chyba nie kazecie sie z TZ-tem wozic na plecach szpilki :eviltong: uwielbiam twoje tulipki:loveu: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Agguś uszyska do goory ;) Eva zaraz wpadamy do Kluseczki :loveu: Madziu ciesze sie ze tulipki podchodza ;) Patka jeszcze 3 dni :D sluchajcie Szpila robi takie miny ot tak jak jej sie przerwie naprzyklad obserwowanie ptactwa lub jak jest gilana to tez lubi sobie minke zebraczo- lamiaca serce strzelic ;) Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 oki fotki z ostatniej chwili ;) niestety moj pies chcial sie bawic TYLKO w miejscu gdzie foty wychodzily no coz..........bardzo bardzo bardzo nedznie (starałam się jak mogłam żeby to przepalone tło jakoś zamaskowac) ale jaka ona miala frajde Seria MOJA ZIEMIA Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 ooooooo :D:D:D ktos testuje hamulce heheh Szpilcia jest niesamowita i na fotkach slicznie wyglada :):):)))) Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 buahahahahaha umarłam ze smiechu - Szpila jest niezastąpiona w komicznych minkach :lol::lol::lol::lol::lol: :loveu::loveu::loveu: kolorki, ostrość - marzenie :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 haha widze ze Tigra ma cos z cioci Szpilki :D hehe tez uwielbia ziemie:evil_lol: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Gosiek'] :loveu::loveu::loveu: kolorki, ostrość - marzenie :loveu::loveu::loveu: dziekuje MISTRZU :cool1: ciesze sie ze moja torpeda znalazla uznanie ;) Szpila to istna patryjotka hahahhahahaha Quote
DORRAG Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst'] Super foteczki a miny Szpiluni jak zawsze rewelacyjne:loveu: Quote
KaRa_ Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Szpila chyba uwielbia chamowac z gorki:lol: :lol: :lol: Ta mina jest swietna:lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Dorrag dziękuje :buzi: a teraz "noramalnie" Szpilka na gałęzi :evil_lol: :evil_lol: yoreczek :D kurcze tak sobie pomyslałam właśnie że starsznie nudna ta moje galeria :shake: :mad: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Kara to prawda ona uwielbia extremalne sytuacje :evil_lol: no ale narazie musi być nudna galeria bo jak ja moge sie oprzec takiej mordzie ufaflunionej i ukochanej :loveu: Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 no znowu miesinie heheh :):) niesamowita jest doopeczka :cool3: heheh Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:mój faflun warszawski:loveu::loveu::loveu: Quote
Basenji Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ale Szpilka ma coś słabą kondycję. Patrz - kociokwik! zdrówko;) Quote
Cola Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Wiedziałam, że jak tu zajrzę to się uahahaham i poprawi mi się nastrój :lol: Szpilka ma niezłe ABSy :lol: .... a te pozowane zdjęcia na tle mleczyków rewelacja :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst'] hahahaha przegiganckie foty, szpila jest wszechmocna :grin: :grin: :grin: :grin: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 dominika tylko nie mow ze u was dzisiaj taka piekna pogoda :placz: :placz: :placz: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Basenji napisał(a):Ale Szpilka ma coś słabą kondycję. Patrz - kociokwik! zdrówko;) byłam widziałam zanimówiłam :errrr: MAdziu no dobrze nie powiem że mieliśmy taką pogode...............powiem ze mielismy suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupere pogode :evil_lol: ciesze sie ze moj mleCykowaty potffor sie podobuje :razz: mam jeszcze kilka minfot ale nie wiem czy zdarze wstawic bo sie..............................PAKUJE cd :shake: Quote
Recommended Posts