dbsst Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Honey dziekuje bardzo Gosiu mała podpowiedź talut dzięki ja robie canonem 350d z obiektwem kitowym Quote
Cola Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 o rany ile pudeł....ciekawe kto to będzie nosił :evil_lol: Quote
olekg89 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 No oczywiscie biedny robert Agata mówisz ,ze fiona by się odgryzła :D a pamietasz jak przez godzine posuwał ja doberman ociekała ekhm i tylko głową machała???? Quote
dbsst Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 :evil_lol: :evil_lol: Cola napisał(a):o rany ile pudeł....ciekawe kto to będzie nosił :evil_lol: właśnie sie dowiedziałam że Ty bedziesz je tatrgać :evil_lol: :evil_lol: złe wieści to nawet nie połowa pudeł :shake: Quote
Cola Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 dbsst napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: właśnie sie dowiedziałam że Ty bedziesz je tatrgać :evil_lol: :evil_lol: złe wieści to nawet nie połowa pudeł :shake: eeeetam gadasz....TZ będzie nosił za mnie, ja zajmę się zimnym napojem :evil_lol: Quote
Cola Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 no dobra..nie będę taką wredną maupą, ponoszę trochę tych pudeł :) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 dominika a ty na wakacje sie z takimi pudłami zabierasz?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wracaj szybko ze szpilkiem do nas :loveu: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='Cola']no dobra..nie będę taką wredną maupą, ponoszę trochę tych pudeł :) haaha dobre Ty myślisz że będziesz mieć jakis wybór hahahahha Madziu przeprowadzam się :cool3: Słuchajcie zazdrość mnie zrzera że macie na swoich galeriach taką piękną przyrode a ja jak zwykla jestem...............upupiona i nie moge się ruszyc z domu wiec "przyrodę" zaprosiłam do siebie :evil_lol: strasznie szybka bestia ciężko było ja ufocić :angryy: :lol: Quote
asiunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Hej!! Ooo czyzby wiewiorka odwiedzila Szpilkowiorke?:evil_lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Asiu wiewióra była wściekła i denerwowała Szpile :angryy: nie mogłam sobie poradzić bo Szpila chciała ZJEŚĆ wiewióre a może było inaczej :roll: Quote
Cola Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):haaha dobre Ty myślisz że będziesz mieć jakis wybór hahahahha oczywiście, że będę miała wybór :diabloti: ponosze kilka leciutkich puzderek i koniec....w dalszym ciągu boli mnie ten kręgosłup :angryy: więc wybór mam:evil_lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Cola napisał(a):oczywiście, że będę miała wybór :diabloti: ponosze kilka leciutkich puzderek i koniec....w dalszym ciągu boli mnie ten kręgosłup :angryy: więc wybór mam:evil_lol: po pierwsze nie ma leTkich kartonów po drugie ja mam IGIEŁKI po trzecie mam nadzieje że bede miała swój gabinecik już lada dzień :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a raczej lada miesiąc wiec SZYKUJE się Quote
Cola Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):po pierwsze nie ma lekkich kartonów po drugie ja mam IGIEŁKI po trzecie mam nadzieje że bede miała swój gabinecik już lada dzień :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a raczej lada miesiąc wiec SZYKUJE się tratatata tymi igiełkami mnie straszysz od lutego i co? dalej mnie boli Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 bo zawsze mnie najpier podpijesz a na pijaka igiał nie robie :eviltong: Quote
Cola Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 eeetam ściemniasz....to Ty mnie podpijasz najpierw :mad: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Cola napisał(a):eeetam ściemniasz....to Ty mnie podpijasz najpierw :mad: tia jasne :razz: :razz: Quote
Basia&Safi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Halloooo :):):) Safi jest zakompleksiona bo Dawidek ciagle jej mowi ze musi miec dupcie jak szpileczka :D:D:D:D Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Halloooo :):):) Safi jest zakompleksiona bo Dawidek ciagle jej mowi ze musi miec dupcie jak szpileczka :D:D:D:D hahahahahha to niech Safi powie Dawidkowi że i on musi miec dupcie jak Szpileczka ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 była wiewiórka to teraz troche kffiatków :cool1: chyba mi sie to focenie spodobało :roll: CDN................:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst']Asiu wiewióra była wściekła i denerwowała Szpile :angryy: nie mogłam sobie poradzić bo Szpila chciała ZJEŚĆ wiewióre a może było inaczej :roll: booooooooooooooskie :loveu: Quote
Gosiek Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 heloł, jak humorek? Oj, czemu sie wyprowadzasz tam gdzie netu nie ma? Toż to straszne jest po prostu :-( zdjęcia.. ach piękne wiosenne foteczki... wiewióra też hihi fascynujaca :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Gosiu wyprowadzam się do ogródka :D a net bedzie ale poźniej bo muszą podłoączyć a jeszcze w między czasie remont mieszkanka nasz czeka :cool1: dzięki za zrozumienie moich fot ;) Madzia ciesze się że moje wypociny sie podobają miał być tryptyk wyszło coś takiego :oops: :shake: Quote
Cola Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Przynajmniej u Ciebie jakoś wiosennie, bo za oknem to okropieństwo :( Wklej jakąś śmieszną Szpilkę pilssss plissss Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Cola napisał(a):Przynajmniej u Ciebie jakoś wiosennie, bo za oknem to okropieństwo :( Wklej jakąś śmieszną Szpilkę pilssss plissss nie mam smmiesznej Szpilki a co Ty robisz u SIEBIE :angryy: Quote
Recommended Posts