Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']ha ha witaj straszycielko :evil_lol:[FONT=Arial]:splat:[/FONT]

Alu buuuhahahahahhahaha

[FONT=Arial]no co :diabloti:[/FONT]:evil_lol:

jak nie ty to kto :razz::evil_lol:

iiiiiii mańkut mańkut
witam - jestem zmęczona boli mnie wszystko I TO NIE SPRAWKA JANA :cool1:

[FONT=Arial]co R. ci uczynił :hmmmm:[/FONT]

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
brawo wygrała pani spacer z Montaną!!!!!!!!!!!!!!!!

ufff dobrze że cały tydzień siedzę w pracy prawie non stop, może do tego czasu zaspy się skończą:):)

Posted

dajcie spokój z tymi zaspami ja dzisiaj 40 min jeździłam w kółko żeby znaleźć miejsce do zaparkowania bo wszystko zawalone, a przecież warszawa nie była przygotowana na zimę i nie ma kasy na wywiezienie śniegu co z tego że niedługo będziemy się topić w tym rozpuszczającym się syfie.

Posted

[quote name='Olcia']dajcie spokój z tymi zaspami ja dzisiaj 40 min jeździłam w kółko żeby znaleźć miejsce do zaparkowania bo wszystko zawalone, a przecież warszawa nie była przygotowana na zimę i nie ma kasy na wywiezienie śniegu co z tego że niedługo będziemy się topić w tym rozpuszczającym się syfie.

kochana ...nam w sobotę urwała się podczas wyjazdu z parkingu :diabloti: rura wydechowa

Posted

a ja nie mam auta i zajebiaszczo sie wózkiem jedzie....:multi::multi::multi: nie musze szukać miejsc parkingowych... ino szkoda że na krawędzi ulica/chodnik- zaspy na meter :angryy::angryy:

Posted

clockwork napisał(a):
a ja nie mam auta i zajebiaszczo sie wózkiem jedzie....:multi::multi::multi: nie musze szukać miejsc parkingowych... ino szkoda że na krawędzi ulica/chodnik- zaspy na meter :angryy::angryy:

zaś szpanujesz ......

Posted

clockwork napisał(a):
przynajmniej mi wydech nie odpadł.... ale zimówek nie mamy :P

:evil_lol: i masz kapcia ;)

o masz ...a może pod tanksztele podjedź , kompresorem naplompasz ;)

Posted

dziś byliśmy na szczepieniu. Jasiek dzielny.
płakał przed szczepieniem z głodu dostał jeść i pogadał z panią dr - dzis była inna i do niej się przepisujemy, popatrzył w światełka - okno i ogólnie było super a i by zastrzyk ;)
Najdzielniejszy Miś w kolejce :d
Ja oczywiście usłyszałam mowę moralizatorską na temat butelki :(
ważymy 4680 :D

Posted

[quote name='dbsst']dziś byliśmy na szczepieniu. Jasiek dzielny.
płakał przed szczepieniem z głodu dostał jeść i pogadał z panią dr - dzis była inna i do niej się przepisujemy, popatrzył w światełka - okno i ogólnie było super a i by zastrzyk ;)
Najdzielniejszy Miś w kolejce :d
Ja oczywiście usłyszałam mowę moralizatorską na temat butelki :(
ważymy 4680 :D

grubasek :loveu:

a kto Cie moraliteta strzelił na temat flaszki ?? pewnie mamusie w kolejce co :diabloti: