Mi. Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 jedyne słowo które moge napisać to Więcej:loveu: Quote
agabass Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ach ta moja faflunica cudniasta :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Cześć Aniołki Magdowe i Ewowe i wogóle Systkie Aniołki :buzi: fajnie ze nas odwiedzacie love za to ;) dziś mam zły humor (praca) i tak wpadłam na relaks [quote name='Gosiek'] farbowałaś Szpilencję? A Szpila bombowa - wielką przyjemnośc musi sprawiać focenie tak fotogenicznej sunieczki, co? hahah Szpile mi słonko ufarbowało a ja nie zmieniłam WB i wyszło tak ciepło.............zaraz wstawie inne "farbowane" słonkiem foty :d malawaszka to prawda trawka i drzewka są tam kosmicznie przyjemne z tym że LUDZI ZA DUŻO :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: my bylismy pod wieczór wiec było niby mniej :angryy: Pika ciekawe skąd wiesz gdzie my bylismy ;) :evil_lol: Basiu będe musiała mała muskularna Safulasta zaraz zobaczyc :loveu: :cool3: Aniu fajnie że i Tobie sie podobuja ;) te łoczy hahahha i mój powyginany chyba pies ;) *luthien* :oops: dziękuje :buuzi: cioteczko AGABASS falafina wielka nie moze sie doczekac buziakowania wylewnego :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 :roll: farbowana słonkiem falafina z chyba źle dobranym WB :roll: leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeece do Was CIOTECZKI :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst'] hahaha to jest świetne ale tyłek wypina hahaha ^^:cool3: Quote
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst']leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeece do Was CIOTECZKI :multi: :sweetCyb: pędź Szpileczko do cioci Ewy pędź:sweetCyb: Debe czy malowane slonkiem czy nie to i tak fotki:thumbs: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 hihihi ja tam lubię zdjecia ze swiatłem zastanym i często właśnie nie zmieniam WB na słonko :eviltong: więc te foty mi sie baaaardzo podobają :p ale jeśli wolisz prawdziwsze kolorki to zawsze w PSie mozesz zdjąć ze zdjecia troszkę żółci i czerwieni w takim przypadku ;) hihi uwielbiam takie pozy u psiaków :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Świetne zdjęcie! Ale ma usmiechnieta mordzie Szpila:loveu: Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 ja też lubie takie cieple nienaturalne kolory :loveu: dlatego jak mi wychodza "normalne" to tez czesto zmieniam WB na cieple ;) a teraz SZPIPOPOTAM powrocił działaja juz bokserki do adopcji u mnie :p Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:och błotko :loveu:jak słodko :loveu: to zdjecie i ten koment są tha best :multi::multi::multi::multi: Quote
Mi. Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ale się maskuje z tą ziemią, jak..... jak .... jak kameleon :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :p :eviltong: :lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst']j :crazyeye: potwór wylaniajacy si e z bagien :crazyeye: Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 pomocy pomocy pomocy potrzebuje baner ze strona połaczyc :oops: i znowu nic mi nie wychodzi :oops: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst']j ło matko :-o jaki brudas fajowski :D mniami :lol: Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 hahahah Alicja jesteś nimożliwa hahahhaha swietny komentarz Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst'] a teraz SZPIPOPOTAM powrocił Błotny stwór wyłania się...:eviltong: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst']hahahah Alicja jesteś nimożliwa hahahhaha swietny komentarz:psiem udało :oops: Quote
agabass Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 nie ma nic lepszego przd snem jak błotniasta szpilkowa regeneracja i odnowe jak u kosmetyczki :lol: Quote
Basia&Safi Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ooo co ja widze zieberka :D:D:D:D ale mine szpila ma nieziemska :D:D:D Quote
olcha Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Jaka kochana szpileczka. Jak to mozliwe, że dopiero tu trafiam? Quote
Recommended Posts