Ka-ka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='dbsst'] mama do zdjęcia nie przygotowała śpiochy w oczach :diabloti: ale za to w jakich oczach :loveu: oojjjjjj taaaaaak....zgadzam się w pełnej rozciągłości :D Quote
Ka-ka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='dbsst'] mama do zdjęcia nie przygotowała śpiochy w oczach :diabloti: ale za to w jakich oczach :loveu: oojjjjjj taaaaaak....zgadzam się w pełnej rozciągłości :D Quote
dbsst Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 malawaszka napisał(a):a teraz powiedzcie mi niedoświadczonej jedną rzecz- czy te spoczki z wielkim rondem to mają coś specjalnego na celu czy to tylko kwestia ekhem... dizajnu??? ja nie wiem on ten lubi - ale ja się zupełnie nie znam :evil_lol: Alicja napisał(a):ale ładnie marszczymy czółko ;) po mamie ma jedna mamina cechę :cool1: Ka-ka napisał(a):oojjjjjj taaaaaak....zgadzam się w pełnej rozciągłości :D jestes :crazyeye::cool1: za chwile mamy wizytę połoznej środowiskowej ha ha ha ciekawe jak będzie i czy budzić TZa ha ha ha Quote
dbsst Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 była położna ........................................ bez komentarza :d Quote
malawaszka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 dbsst napisał(a): jestes :crazyeye::cool1: Kamila w ciązy??? :mdleje: dbsst napisał(a):była położna ........................................ bez komentarza :d haha weź no nie bądź taka - prosiemy o komentarz :modla: Quote
apple Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 ooooooooooooooooooooooooo:mdleje: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0814ps.jpg?t=1264109834 Quote
Alicja Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='dbsst']była położna ........................................ bez komentarza :d poproszę o obszerną relację vel komentarz Quote
Cola Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 dbsst napisał(a):była położna ........................................ bez komentarza :d eee...nooooo...nie bądź taka samolubna, zdradź co się wydarzyło :evil_lol: przyznaj się, że pies morderca jej nie wpuścił...a potem ją Sz zjadła :diabloti: napisz coś, żebym wiedziała co mnie w przyszłości czeka :roll: Quote
dbsst Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 nie ma o czym mówić przyszła pani skrytykowała zalecenia pediatry, wyszło na to, że wszystko robimy źle nie myjemy pupy mydłem w kostce tylko zelem, kremujemy suchą buzię raz dziennie - tego się nie robi. buzię mamy myć wodą przegotowaną itd Naprawdę szkoda gadać, to jakaś porażka wizyty położnych ale nie ma opcji w warszawie zapisać dziecka bezpośrednio do lekarza. NO I TEN PIES! Quote
Vectra Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 o tak ten pies , to najgorszy :diabloti: Quote
Cola Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to już widzę minę położnej jak przyjdzie do nas :diabloti: chyba szybciorem wybędzie :evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 To nie pies...to szatan:diabloti: A o mnie połozna po porodzie zapomniała....sama sie upomniałam w przychodni po trzech miesiącach i jak juz przyszła to nie podskakiwała:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='dbsst']nie ma o czym mówić przyszła pani skrytykowała zalecenia pediatry, wyszło na to, że wszystko robimy źle nie myjemy pupy mydłem w kostce tylko zelem, kremujemy suchą buzię raz dziennie - tego się nie robi. buzię mamy myć wodą przegotowaną itd Naprawdę szkoda gadać, to jakaś porażka wizyty położnych ale nie ma opcji w warszawie zapisać dziecka bezpośrednio do lekarza. NO I TEN PIES! tak tak ...TEN PIES to najgorsze :diabloti: u nas też chodzą połozne ale do lekarza się idzie dopiero chyba na pierwsze szczepienie chyba że coś się dzieje Quote
Vectra Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 ciekawe co by taka położna u mnie powiedziała :) Quote
Cola Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 "moja" położna ostatnio powiedziała, że pediatra powinien przyjść do maluszka w 3 tygodniu...ale teoria teorią a praktyka praktyką :roll: Vectra :evil_lol: nawet nie pytaj :errrr::errrr::errrr: Quote
Vectra Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Cola napisał(a): Vectra :evil_lol: nawet nie pytaj :errrr::errrr::errrr: patologia i kryminał :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 hahaha nieźle - to moja siostra miała szczęście chyba - dwie różne były po Olce i po Idze i były bardzo OK! ta przy Idze to taka gaduła że :shock: ja za ścianą wymiękłam :lol: Quote
dbsst Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 http://www.gadu-gadu.pl/5429580738479781377/zabila-partnera-siadajac-na-nim Quote
Maga100 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='dbsst']była położna ........................................ bez komentarza :d haha, skopiuj im to co napisałaś mi na gie. :evil_lol: Ogólnie TAK, oni wszystko robią źle i chcą zmarnować dziecko :diabloti: [quote name='dbsst']http://www.gadu-gadu.pl/5429580738479781377/zabila-partnera-siadajac-na-nim Debe, uważja, UWAŻAJ GDZIE SIADASZ! :shake: Quote
Maga100 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 acha, kolejna zaleta mieszkania w Pierdach - położne tu nie przyjeżdżają, nawet na zamówienie :diabloti: i chyba dobrze. Dobrze dla położnych :evil_lol: Quote
Olcia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 dzień dobry Janie:) i wyrodna matko debe i psie morderco i TZ-cie który musisz na to wszystko patrzeć:):) Quote
Recommended Posts