Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']
mama do zdjęcia nie przygotowała śpiochy w oczach :diabloti: ale za to w jakich oczach :loveu:

oojjjjjj taaaaaak....zgadzam się w pełnej rozciągłości :D

Posted

[quote name='dbsst']
mama do zdjęcia nie przygotowała śpiochy w oczach :diabloti: ale za to w jakich oczach :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
a teraz powiedzcie mi niedoświadczonej jedną rzecz- czy te spoczki z wielkim rondem to mają coś specjalnego na celu czy to tylko kwestia ekhem... dizajnu???

ja nie wiem on ten lubi - ale ja się zupełnie nie znam :evil_lol:

Alicja napisał(a):
ale ładnie marszczymy czółko ;)

po mamie ma jedna mamina cechę :cool1:

Ka-ka napisał(a):

jestes :crazyeye::cool1:

za chwile mamy wizytę połoznej środowiskowej ha ha ha ciekawe jak będzie i czy budzić TZa ha ha ha

Posted

dbsst napisał(a):

jestes :crazyeye::cool1:

Kamila w ciązy??? :mdleje:

dbsst napisał(a):
była położna ........................................ bez komentarza :d

haha weź no nie bądź taka - prosiemy o komentarz :modla:

Posted

dbsst napisał(a):
była położna ........................................ bez komentarza :d

eee...nooooo...nie bądź taka samolubna, zdradź co się wydarzyło :evil_lol: przyznaj się, że pies morderca jej nie wpuścił...a potem ją Sz zjadła :diabloti:
napisz coś, żebym wiedziała co mnie w przyszłości czeka :roll:

Posted

nie ma o czym mówić przyszła pani skrytykowała zalecenia pediatry, wyszło na to, że wszystko robimy źle nie myjemy pupy mydłem w kostce tylko zelem, kremujemy suchą buzię raz dziennie - tego się nie robi. buzię mamy myć wodą przegotowaną itd
Naprawdę szkoda gadać, to jakaś porażka wizyty położnych ale nie ma opcji w warszawie zapisać dziecka bezpośrednio do lekarza.
NO I TEN PIES!

Posted

To nie pies...to szatan:diabloti:

A o mnie połozna po porodzie zapomniała....sama sie upomniałam w przychodni po trzech miesiącach i jak juz przyszła to nie podskakiwała:evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']nie ma o czym mówić przyszła pani skrytykowała zalecenia pediatry, wyszło na to, że wszystko robimy źle nie myjemy pupy mydłem w kostce tylko zelem, kremujemy suchą buzię raz dziennie - tego się nie robi. buzię mamy myć wodą przegotowaną itd
Naprawdę szkoda gadać, to jakaś porażka wizyty położnych ale nie ma opcji w warszawie zapisać dziecka bezpośrednio do lekarza.
NO I TEN PIES!

tak tak ...TEN PIES to najgorsze :diabloti:

u nas też chodzą połozne ale do lekarza się idzie dopiero chyba na pierwsze szczepienie chyba że coś się dzieje

Posted

"moja" położna ostatnio powiedziała, że pediatra powinien przyjść do maluszka w 3 tygodniu...ale teoria teorią a praktyka praktyką :roll:

Vectra :evil_lol: nawet nie pytaj :errrr::errrr::errrr: