Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a nie wiem czy wiesz ale są specjalne płyny do mycia podług jak są noworodki w domu, i to już dla mnie zobaczenie kompletne a cena jeszcze lepsza bo o ile dobrze pamiętam to płyn do podłogi 500ml kosztuje ok 100zł, a specjalny płyn do mycia wanny lub wanienki kosztuje 80zeta:)

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Olcia napisał(a):
a nie wiem czy wiesz ale są specjalne płyny do mycia podług jak są noworodki w domu, i to już dla mnie zobaczenie kompletne a cena jeszcze lepsza bo o ile dobrze pamiętam to płyn do podłogi 500ml kosztuje ok 100zł, a specjalny płyn do mycia wanny lub wanienki kosztuje 80zeta:)

hahahhaahhaqhahahhahahah MUSZĘ sobie kupić MUSZĘ :multi::multi::multi::multi:
czemu mi nie powiedziałyście, że jeszcze na to mogę wydać kasiorkę :roll::evil_lol:
:diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahhaahhaqhahahhahahah MUSZĘ sobie kupić MUSZĘ :multi::multi::multi::multi:
czemu mi nie powiedziałyście, że jeszcze na to mogę wydać kasiorkę :roll::evil_lol:
:diabloti:

debe padam w pokłony ZAPOMNIAŁAM o tym , a przecież bez tego nie możesz umyć wanny, a ten płyn do podłogi nic straconego kupisz jak Jasiek zejdzie z łóżka na podłogę:)

Posted

Olcia napisał(a):
debe padam w pokłony ZAPOMNIAŁAM o tym , a przecież bez tego nie możesz umyć wanny, a ten płyn do podłogi nic straconego kupisz jak Jasiek zejdzie z łóżka na podłogę:)

ależ ja już muszę myć odpowiednio podłogę bo inaczej :shake: to sobie tego nie wyobrażam :evil_lol:

Posted

[quote name='Olcia']debe padam w pokłony ZAPOMNIAŁAM o tym , a przecież bez tego nie możesz umyć wanny, a ten płyn do podłogi nic straconego kupisz jak Jasiek zejdzie z łóżka na podłogę:)

no nie myśl że Jaś prze 18tką zejdzie na podłogę :stupid:

Posted

Ostatnie chwilę bez Jasia - jedziemy na porodówkę :shake:

Prawie do ostatniej chwili byłam z Wami zanim nie urodziłam swojego syna brata bliźniaka Tadeusza z drugiej matki Magdy :cool1:
Było kilka chwil w których dla dobra Syna musiałam was opuścić. :roll: zupełnie nie wiem dlaczego :evil_lol:
Droga na porodówkę była ok zirytował mnie tylko jeden szczegół TZ się spóźnił bo załatwiał coś jeszcze po drodze i jak zadzwonił i powiedział, że się spóźni to................................PODJEŁAM DECYZJĘ NIE RODZĘ :evil_lol:
Długo spoźniony tata musiał mnie namawiać na wyjście z domu w koncu uległam - jestem uległa :evil_lol:

Jedziemy jedziemy jesteśmy - to blisko.
kolejka jak zwykle do KTG krzesełka jakby mniej dziś wygodne, spodnie jakby bardziej opięte i..............nie jestem największa w zasadzie to jedna z mniejszych! jak to możliwe JESTEM W RAJU dla słoni i hipopotamów JESTEM W RAJU ale zaraz zaraz co to za kartka!!!!!

przyjęcia wstrzymane do odwołania - no żesz qrwa mać (nie miałam oficjalnie dziecka więc mogłam) :cool1:

przygladamy się bacznie i - odesłana
- odesłana
-odesłana

cholera to nie będzie dziś nie nie nie........................a jak tak to nie tu :roll:
czekamy
czekamy
czekamy......
ktg
leżę
leżę
leżę
wychodzę i czekamy na dr z izby
czekamy
czekamy

oglada ktg i..........przebieg ciąży ?
prawidłowy
proszę powtórzyć ktg za dwa dni chyba, że nasilą się skurcze proszę przyjechać :roll:
schodzi El Drr ---> no pięknie na stół "jak to na stół?" "no przecież miednicowe"
czemu mi pani nie powiedziała miednicowe :mad:
na stól z nia :roll:
miliony papierów wypełniam wypełniam wypełniam i nie wierze jak to na stół co to w zasadzie zanaczy, że co że on i ja że zaraz ale ja nie jestem gotowa na dzieci. Jezu mam iśc na PORDÓWKe i co ja im powiem no co, że nie jestem gotowa, że nie wszystko spakowane, że te miliony rzeczy targane za mną przez TZa to tylko bagaz podręczny...............................

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaa babo jedna ja się pomalowałam własnie, a Ty mi tu wyciskacza łez zapodajesz???? :mdleje: :calus:

:roflt: ja się ubawiłam ....no dobra płacz ze śmiechu to zdrowo ;)

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaa babo jedna ja się pomalowałam własnie, a Ty mi tu wyciskacza łez zapodajesz???? :mdleje:

a czemuż to się malujesz :cool3:

[quote name='Alicja']:roflt: ja się ubawiłam ....no dobra płacz ze śmiechu to zdrowo

:shake: a tej juz nic nie zreformuje :evil_lol:

Nie muszę mówić, że siedząc na krześle pisałam, wypełniając papiery pisałam i pisałam i pisałam i pisałam do Magdy prawda :evil_lol:

RODZIMY!

Droga na porodówe bywa długa i kreta. Najpierw z całym majdanem trafiliśmy do przebieralni. I tam moje mina mówiła sama za siebie. qrwa boję się normalnie się boję. Dopadł mnie strach taki, że zamiast się przebierać sikałam CAŁY CZAS sikałam wychodziłam z kibelka i bieg, wychodziłam i bieg............
TZ też miał wielkie oczy starał się trzymać fason ale.........................żart jakoś mu był pod górkę, i 5 x wracał się zapytac co mam mi przynieść z samochodu :evil_lol:
Przebrana, torba z rzeczami WAŻNA "weźmiesz mi tą torbę na wyjscie są tu moje ubrania, wyjmij tylko bieliznę i wrzuć nową, torba ZOSTAJE w bagażniku, JANE"
"jasne miś":diabloti:

Wraca pani i pyta "G O T O W AAAAAAA" słyszę te słowa jak przez mgłę i ida w zwolnionym tempie.
"kto ja czy gotowa :crazyeye: nie ta pani co tu była z brzuchem już wyszła ja tylko po papier toaletowy :evil_lol:"nie wiedzieć czemu nie udało sie pani oszukać - co mnie mogło zdradzić czyżby różowy szlafrok ze słoniem na plecach :roll:
a może klapki w srodku zimy :roll:
idziemy......................czuję się jakbym sniła. za chwilę bedzie "po" za chwilę zobaczę syna QRWA WSADZĄ MI CEWNIK ja się boje cewnika tak bardzo się boje tego pieprzonego cewnika po co ja poszłam na studia medyczne ble ble ble

Dzień dobry położy sie pani tu zaraz podepniemy kroplówkę lekarz juz idzie..............:crazyeye:
myślę, czy to było do mnie zaraz się obudzę. Nie obudziłam się, zanim się zorientowałam już lezałam.
Kroplówka leciała a ja słyszałam jak mówie JAK MOGŁAM SŁYSZEĆ JAK MIAŁAM JA NIE MÓWIŁAM mówiłam" a przepraszam cewnik to napewno muszę mieć, może dałoby redę bez proszę proszę proszę :roll:"
Kroplówka leci KTG podpięte zimno na tej porodówce mam zimne stopy dygoczę się z zimna. Przychodzi El Drr.
"doktorze to jawna dyskryminacja.....tu jest za zimno czemu tu jest tak zimno. Czy kobiety ze stołu nie mają swoich praw!"
El Drr " tak wiedziałem, że jak juz nadejdzie ten dzień będę żałował że nie zabrałem stoperów z domu. Jest zimno bo ja goracy chłopak, zresztą dla ciebie tez mam niespodziankę spodoba ci się lubisz brunetów"
"ale jak to że moge juz iść bo to narazie największa nispodzianka :evil_lol:"
i znowu miliony papierów MILIONY najpierw pisze El Drr i pisze i piesze i pisze
potem pani płozna (FANTASTYCZNA KOBIETA) I PIESZE I PIESZE I PISZE
Wszyscy sa strasznie mili jak nie polska sł€żba zdrowia :roll:
a kroplówka kap kap kap
a ktg pik pik pik
coraz mocniejsze skurcze ale jakoś chyba z wrażenia ich nie czuje 70%, 80% itd
Podchodzi EL Drr oksytocyne podać zaraz zaraz nie trzeba zaczeła rodzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Badanie rozwarcie telefon. Miedniczka zejdziesz dziewczynka już czeka i jak się nie pospieszysz to ona i jej mąż zejdą na zawał
ha ha ha - bardzo smieszne
............................................................................................

Jestem pani anestezjologiem - zakochałam się on ciemny oczy niebieskie wysportowany - zbiera wywiad ja silę się na żart :shake:
To zaczynam
ŻE CO:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Tz zabrali
ja mam wstać i iść
idziemy a drzwi coraz bliżej i bliżej i bliżej
ZA CHWILĘ ZOBACZE SYNA - i nagle przestałam się bać i myślałam że zaczne biec i, że sama chwyce skalpel TO BĘDZIE ZA CHWILE :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='apple']Ale faaajnie......:loveu:

Ja nie pamiętam twarzy i ludzi....tak mnie skqur...yńsko bolało:evil_lol:

bolało a co to jest ból :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']Druga część .... już nie chichoczę :roll: .... samą się mnie takie dziwne żarty przed operacjami trzymały ...to chyba rodzinne :diabloti:

hahahahhahaha i miałaś stresa :diabloti:

[quote name='Asiaczek']... i co dalej....?!?!?!?! Bo się nie domyślam...

Pzdr.
a dalej będzie kiedy indziej bo mi się dziś już nie chce ---- zmeczona jestem oglądaniem TV :evil_lol:

Miętus

to jedna z nielicznych chwil jak ma oczy otwarte :evil_lol:

moje rozlane polik :loveu:i na tetrze :diabloti:

to jest piękne Migdał tak sypia - teraz śpi tak samo tylko na drugą stronę. Zostanie szpadzistą czy Johny Brawo maczał w tym włosy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']zadzwonił i powiedział, że się spóźni to................................PODJEŁAM DECYZJĘ NIE RODZĘ :evil_lol:

nie chcecie wiedzieć jakieś treści smsa dostałam wówczas ........ :shake:

A Jaś... a zdjęcia Jasia.... :mdleje:

Posted

Jak Ty tak zostawiasz Jaśka w łóżeczku, oglądasz TV, robisz fotki, siedzisz przed kompem, to czy Ty aby nie zaniedbujesz swojego syna? Wiesz, piszę tak, bo może jako młoda matka nie umiesz się zorganizować...? JOKE!:)

pzdr.

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaaaaa :mdleje:

co ci kochana :shake:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]sweet :loveu:

na tetrze i z lefoniem ;)
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0750ps.jpg?t=1263669639[/FONT]

hehehehe bo lefoń musi być :evil_lol:

[quote name='Maga100']nie chcecie wiedzieć jakieś treści smsa dostałam wówczas ........ :shake:

A Jaś... a zdjęcia Jasia.... :mdleje:

lepiej, żebyś te treści skasowała :evil_lol:
Jaś jak Jaś śpiący :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Jak Ty tak zostawiasz Jaśka w łóżeczku, oglądasz TV, robisz fotki, siedzisz przed kompem, to czy Ty aby nie zaniedbujesz swojego syna? Wiesz, piszę tak, bo może jako młoda matka nie umiesz się zorganizować...? JOKE!:)

pzdr.

jest coś w tym, mój syn z braku pieszczot o 5 wymyślił sobie bolący brzuszek!
powiem odrazu NIC nie pomagało NIC NIC NIC :placz::placz::placz:
biedny on biedna ja bo odkryłam drugą nocną godzinę której nienawidzę bedziej niż godzina 3 to godzina 5 :roll::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

dbsst napisał(a):

jest coś w tym, mój syn z braku pieszczot o 5 wymyślił sobie bolący brzuszek!
powiem odrazu NIC nie pomagało NIC NIC NIC :placz::placz::placz:
biedny on biedna ja bo odkryłam drugą nocną godzinę której nienawidzę bedziej niż godzina 3 to godzina 5 :roll::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Jeszcze wiele takich godzin poznasz:diabloti:

poza na Johny Bravo bezcenna:loveu::loveu::loveu:

Posted

apple napisał(a):
Jeszcze wiele takich godzin poznasz:diabloti:

poza na Johny Bravo bezcenna:loveu::loveu::loveu:

to jest ich WIĘCEJ :crazyeye::evil_lol:
Johnny Walker z mojego syna jest na maksa - dziś o 2 Jaś powędrował w poprzek łóżka :shake:
teraz wlazł na kocyk w lefonia i śpi pod górkę na skos łóżka :evil_lol:
no i Johny Brawo co sen musi być :evil_lol:
nogi na kocyku były już grane :shake:
niezły typ z niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cola napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: poczekaj... znienawidzisz cały cyferblat w zegarku :diabloti:

HA HA HA przyganiał kocioł garnkowi - chyba, że masz jakis tajny plan opuszczania domu na nocne godziny :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
to jest ich WIĘCEJ :crazyeye::evil_lol:
Johnny Walker z mojego syna jest na maksa - dziś o 2 Jaś powędrował w poprzek łóżka :shake:
teraz wlazł na kocyk w lefonia i śpi pod górkę na skos łóżka :evil_lol:
no i Johny Brawo co sen musi być :evil_lol:
nogi na kocyku były już grane :shake:
niezły typ z niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

w rożek go, w rożek albo inny otulacz ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przestanie wędrować :diabloti:

dbsst napisał(a):
HA HA HA przyganiał kocioł garnkowi - chyba, że masz jakis tajny plan opuszczania domu na nocne godziny :evil_lol:

taaaaaaak :p stopery w uszy moje i dyżur A. :diabloti: mam nadzieję, że z bufetem poradzą sobie sami :evil_lol: