dbsst Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='apple']Nie no aj sie nie śmieję....ja się zanoszę:roflt::diabloti: Debe....haaalo gdzie jesteś:diabloti: wredne Japko :shake: tu jestem siedzę i myślę :evil_lol: [quote name='malawaszka']kurcze niech mi ktoś wyjmie takie 13 kg nooooo receptura jest prosta :cool1: [quote name='Cola'] :evil_lol: a wystarczyło mu masaż antykolkowy robić codziennie :diabloti: super....to ile jeszcze zostało z tej nadwagi?? :diabloti: a po co na monolog maszaż antykolkowy :roll: 5kg i po ciąży ni sladu :cool1: [quote name='Iza i Avanti']Beruś idealna matko prasująca pieluchy :D lubię być idealna mam idealnego syna to sama od ideału odstawać nie mogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czesc Izo :loveu: [quote name='Alicja']Jak Mój Siostrzeniec Jan , spędza dziś dzionek :hmmmm::evil_lol: jak Moja Sis Xero spędza dziś dzionek ;) dziś miał dzień brzuszka - już :roll: jest ok :cool1: dzien był aktywny i wyczerpujący :evil_lol: Quote
apple Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 dbsst napisał(a):wredne Japko :shake: Chyba Jaśko dzisiaj grzeczny bo taki dobry dzień masz ze aż mnie komplementujesz:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Debe - jesteś klasycznym przykładem, jak dorosnąć do posiadania Jaśka, jak schudnąc po porodzie, itp. Daj no jeszcze kilka takich opisów nocek, dni z ku i si, a wezmą Cię do encyklopedii... Pzdr. Quote
Aga&Ganja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ale już duży! :) http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0740ps.jpg?t=1263419001 Jasiolini! Quote
Maga100 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial] godz :crazyeye::crazyeye: i wstala o 8mej... a do 8:30 pobieraj krew :roll: a siq zrobic...... :roll: mamusia... czysta mamusia... woli o glodzie byc, udawac ze spi.... niz dac se kluc... [/FONT] hahah, norma, NORMA, zwykle Tadzik wstaje 7.30-8.00, ale gdy jeździliśmy na szczepienia, to spał i spał i spał, nawet do 10.00 :diabloti: [quote name='malawaszka']kurcze niech mi ktoś wyjmie takie 13 kg nooooo mnie zeszło 16kg :evil_lol: Nie odpowiadam na pytania, ile jeszcze zostało :diabloti: [quote name='Cola']:evil_lol: a wystarczyło mu masaż antykolkowy robić codziennie :diabloti: gówno daje na prawdziwe kolki, lojalnie uprzedzam :diabloti: [quote name='Cola'] dokładnie :evil_lol: i po co było kupować tyyyyle ubranek 56?? Dominika wszystkie na śmietniku wygrzebała, mówiłam jej, że nie ma już potrzeby chodzić po zsypach, że starczy, ale ona dalej maniacko grzebała i wracała wieczorami z naręczem toreb. Poszła nawet po dary do kościoła, ale ją przegonili, bo proboszcz w niedzielę jej nie widywał :diabloti: [quote name='Cola'] super....to ile jeszcze zostało z tej nadwagi?? :diabloti: nooo, Dominika jets już na minusie, jestem z niej dumna :p:p Quote
Aga&Ganja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Maga100']gówno daje na prawdziwe kolki, lojalnie uprzedzam :diabloti: Aby uniknąć kolek, należy podawać podczas karmienia piersią 5 kropel Espumisanu. Tak poleciła Pani Doktor mojej siostry... Do tej pory tak robi i kolek unika! :) Quote
Cola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Maga100']gówno daje na prawdziwe kolki, lojalnie uprzedzam :diabloti: :evil_lol: domyślam się [quote name='Maga100']Dominika wszystkie na śmietniku wygrzebała, mówiłam jej, że nie ma już potrzeby chodzić po zsypach, że starczy, ale ona dalej maniacko grzebała i wracała wieczorami z naręczem toreb. Poszła nawet po dary do kościoła, ale ją przegonili, bo proboszcz w niedzielę jej nie widywał :diabloti: :roflt::roflt::roflt: Quote
Maga100 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Aga&Ganja'] Aby uniknąć kolek, należy podawać podczas karmienia piersią 5 kropel Espumisanu. Tak poleciła Pani Doktor mojej siostry... Do tej pory tak robi i kolek unika! :) na kolki wynikające z nietolerancji jakiegoś składnika w pożywieniu, Espumisan czy inny Esputican, Bobotic itd też gówno pomoże :diabloti: Quote
dbsst Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 dg muli a ja chciałam cos madrego napisać - wrrrrrrrrrr nie ma nic mądrego jest pies Quote
Aga&Ganja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Maga100']na kolki wynikające z nietolerancji jakiegoś składnika w pożywieniu, Espumisan czy inny Esputican, Bobotic itd też gówno pomoże :diabloti: Nie wiem, nie mnie to oceniać! Ja tylko napisałam, że moja siostra tak robi i jej synkowi to pomaga! ;) A muszę przyznać, że ma zgrabną pupkę! http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0766ps.jpg?t=1263594193 Quote
Asiaczek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 No to ja napiszę coś: Mudik, która ostatnio chwaliła się, że tez będzie rodziła, właśnie napisała SMS'a: Olga urodziła się o 19.50, 15.1.2010 r., waga: 2990, 53 cm, 10 punktów! Super, nie? Pzdr. Quote
Hanna R. Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Pisz kochana, pisz ...mądrze piszesz tylko czasem niekonwencjonalnie :lol: Quote
Cola Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Asiaczek']No to ja napiszę coś: Mudik, która ostatnio chwaliła się, że tez będzie rodziła, właśnie napisała SMS'a: Olga urodziła się o 19.50, 15.1.2010 r., waga: 2990, 53 cm, 10 punktów! Super, nie? Pzdr. super :lol: chyba całkiem łatwo się "wypychało"?? :cool3: WITAJCIE RODZINKO :multi::multi::multi: Jak minęła nocka? :cool3: Szpila widzę w dobrej kondycji postojowej :evil_lol: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0766ps.jpg?t=1263594193 ...tak jakoś nie dawało mi spokoju to zdjęcie :roll: SZ jakaś taka wyluzowana, wyciągnięta i nie pod kocem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ....Debe pozamykała w końcu okna i balkony :diabloti: Quote
agnes1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [FONT=Arial]a nie mówiłam że zrzucenie 13 kilo to pestka??? ;) BA! pozbycie sie 25 kilo w 1,5 mies. to banał :diabloti: a ty lamentowałaś :shake::shake: słuchaj starszego :loveu::loveu::loveu:[/FONT] a w TV ostatnio mówili że..... jak sie rodzi pierwsze dziecko po 33r.z. to wagę zrzuca się minimum ROK-PÓŁTORA :roll:... znaczy że mam przekłamany akt urodzenia- na pewno mam 22 lata ino mnie okłamywano :roll::roll: Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Asiaczek']No to ja napiszę coś: Mudik, która ostatnio chwaliła się, że tez będzie rodziła, właśnie napisała SMS'a: Olga urodziła się o 19.50, 15.1.2010 r., waga: 2990, 53 cm, 10 punktów! Super, nie? Pzdr. gratulki dla Mudik :multi: Berczuś sis ;) Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]a nie mówiłam że zrzucenie 13 kilo to pestka??? ;) BA! pozbycie sie 25 kilo w 1,5 mies. to banał :diabloti: a ty lamentowałaś :shake::shake: słuchaj starszego :loveu::loveu::loveu:[/FONT] a w TV ostatnio mówili że..... jak sie rodzi pierwsze dziecko po 33r.z. to wagę zrzuca się minimum ROK-PÓŁTORA :roll:... znaczy że mam przekłamany akt urodzenia- na pewno mam 22 lata ino mnie okłamywano :roll::roll: [FONT=Arial] ooooo Klockowa:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Hanna R. napisał(a):Pisz kochana, pisz ...mądrze piszesz tylko czasem niekonwencjonalnie :lol: Ejże? JA niekonwencjonalnie? No toś mi zadała komplementa, Koleżanko... Pzdr. Quote
apple Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]a nie mówiłam że zrzucenie 13 kilo to pestka??? ;) BA! pozbycie sie 25 kilo w 1,5 mies. to banał :diabloti: a ty lamentowałaś :shake::shake: słuchaj starszego :loveu::loveu::loveu:[/FONT] a w TV ostatnio mówili że..... jak sie rodzi pierwsze dziecko po 33r.z. to wagę zrzuca się minimum ROK-PÓŁTORA :roll:... znaczy że mam przekłamany akt urodzenia- na pewno mam 22 lata ino mnie okłamywano :roll::roll::roflt::roflt::roflt: ale chwila tzn że mnie okłamywano w drugą stronę:crazyeye: Quote
dbsst Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Asiaczek']No to ja napiszę coś: Mudik, która ostatnio chwaliła się, że tez będzie rodziła, właśnie napisała SMS'a: Olga urodziła się o 19.50, 15.1.2010 r., waga: 2990, 53 cm, 10 punktów! Super, nie? Pzdr. Asiu jak będziesz Mudik coś pisała prześlij i od nas gratulacje. STRASZNIE SIĘ CIESZĘ, ŻE DZIEWCZYNY SĄ JUŻ RAZEM :multi::multi::multi::multi: Olga od urodzenia ma wymiary modelki fiu fiu :loveu: [quote name='Cola'] WITAJCIE RODZINKO Jak minęła nocka? Szpila widzę w dobrej kondycji postojowej http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0766ps.jpg?t=1263594193 ...tak jakoś nie dawało mi spokoju to zdjęcie SZ jakaś taka wyluzowana, wyciągnięta i nie pod kocem ....Debe pozamykała w końcu okna i balkony witaj spokojnie Tz miał dyżur ja spałam 7 godzin bez przerwy :roll: nawet nie słyszałam nocnego karmienia i takich tam :shake::oops: No musiałam pozamykać już nie mogę robić mrozów w domu :shake: [quote name='agnes1'][FONT=Arial]a nie mówiłam że zrzucenie 13 kilo to pestka??? BA! pozbycie sie 25 kilo w 1,5 mies. to banał a ty lamentowałaś słuchaj starszego [/FONT] czyli, że co że jeszcze schudnę :roll::evil_lol: toż to nie będzie mnie widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Heloł mam porządek w domu :multi::multi::multi::multi: wypędzone wszystkie koty i tygrysy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pranie zrobione :evil_lol: dziecko śpi :evil_lol: Tz w pracy :evil_lol: już po gościu specjalnym - a to szkoda akurat :shake: siedzę na kompie i co ja mam ze sobą zrobić :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Asiaczek']No to ja napiszę coś: Mudik, która ostatnio chwaliła się, że tez będzie rodziła, właśnie napisała SMS'a: Olga urodziła się o 19.50, 15.1.2010 r., waga: 2990, 53 cm, 10 punktów! Super, nie? Pzdr. Następna :mdleje: :scared: Mudiku gratki!!!!!!!! Zdrówka dla małej laluni :) Quote
Olcia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 normalnie się pogubiłam bo w każdym wątku dzieci a nie chce mi się już szukać gdzie było o kolkach , jak dla mnie rewelacyjnie sprawdziła się woda koperkowa, ale Alan miał 2 kolki i to z głupoty swej własnej matki która raz najadła się czekolady a drugim razem truskawek :):) Debe ciesz się póki cały czas prawie śpi:):) jak Ci się nudzi to mopem mieszkanie sterylnie umyj bo wiesz zarazki bakterie pyłki itd:):):):) Quote
dbsst Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Olcia napisał(a): jak Ci się nudzi to mopem mieszkanie sterylnie umyj bo wiesz zarazki bakterie pyłki itd:):):):) a myślisz, że czym dziś traktowane mieszkanie było. Zakupiłam sobie szmatkę do podłogi Jan niezbędny 3,50zł -najlepiej zainwestowane 3,50zł:evil_lol: doczepiłam do mopa i lepsze niż mikrofibra z kompletu, bez smug szybko sprawnie i przyjemnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jak już tak o dzieciach i sprzątaniu, to moja siostra jest niezastąpiona! :evil_lol: Jak nie dziecko, to sprzątanie, jak nie sprzątanie, to dziecko! Nawet czasu nie ma, żeby z mamą pogadać... :evil_lol: A w domu czystko, że okruszka kurzu byś nie znalazł! :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts