Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Nie no aj sie nie śmieję....ja się zanoszę:roflt::diabloti:

Debe....haaalo gdzie jesteś:diabloti:

wredne Japko :shake:
tu jestem siedzę i myślę :evil_lol:

[quote name='malawaszka']kurcze niech mi ktoś wyjmie takie 13 kg nooooo

receptura jest prosta :cool1:

[quote name='Cola']
:evil_lol: a wystarczyło mu masaż antykolkowy robić codziennie :diabloti:

super....to ile jeszcze zostało z tej nadwagi?? :diabloti:

a po co na monolog maszaż antykolkowy :roll:
5kg i po ciąży ni sladu :cool1:

[quote name='Iza i Avanti']Beruś idealna matko prasująca pieluchy :D

lubię być idealna mam idealnego syna to sama od ideału odstawać nie mogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czesc Izo :loveu:

[quote name='Alicja']Jak Mój Siostrzeniec Jan , spędza dziś dzionek :hmmmm::evil_lol: jak Moja Sis Xero spędza dziś dzionek ;)

dziś miał dzień brzuszka - już :roll: jest ok :cool1:
dzien był aktywny i wyczerpujący :evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Debe - jesteś klasycznym przykładem, jak dorosnąć do posiadania Jaśka, jak schudnąc po porodzie, itp. Daj no jeszcze kilka takich opisów nocek, dni z ku i si, a wezmą Cię do encyklopedii...

Pzdr.

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]
godz :crazyeye::crazyeye: i wstala o 8mej... a do 8:30 pobieraj krew :roll: a siq zrobic...... :roll:
mamusia... czysta mamusia... woli o glodzie byc, udawac ze spi.... niz dac se kluc...
[/FONT]

hahah, norma, NORMA, zwykle Tadzik wstaje 7.30-8.00, ale gdy jeździliśmy na szczepienia, to spał i spał i spał, nawet do 10.00 :diabloti:

[quote name='malawaszka']kurcze niech mi ktoś wyjmie takie 13 kg nooooo

mnie zeszło 16kg :evil_lol: Nie odpowiadam na pytania, ile jeszcze zostało :diabloti:

[quote name='Cola']:evil_lol: a wystarczyło mu masaż antykolkowy robić codziennie :diabloti:

gówno daje na prawdziwe kolki, lojalnie uprzedzam :diabloti:

[quote name='Cola']
dokładnie :evil_lol: i po co było kupować tyyyyle ubranek 56??

Dominika wszystkie na śmietniku wygrzebała, mówiłam jej, że nie ma już potrzeby chodzić po zsypach, że starczy, ale ona dalej maniacko grzebała i wracała wieczorami z naręczem toreb. Poszła nawet po dary do kościoła, ale ją przegonili, bo proboszcz w niedzielę jej nie widywał :diabloti:

[quote name='Cola']

super....to ile jeszcze zostało z tej nadwagi?? :diabloti:

nooo, Dominika jets już na minusie, jestem z niej dumna :p:p

Posted

[quote name='Maga100']gówno daje na prawdziwe kolki, lojalnie uprzedzam :diabloti:

Aby uniknąć kolek, należy podawać podczas karmienia piersią 5 kropel Espumisanu.
Tak poleciła Pani Doktor mojej siostry... Do tej pory tak robi i kolek unika! :)

Posted

[quote name='Maga100']gówno daje na prawdziwe kolki, lojalnie uprzedzam :diabloti:

:evil_lol: domyślam się

[quote name='Maga100']Dominika wszystkie na śmietniku wygrzebała, mówiłam jej, że nie ma już potrzeby chodzić po zsypach, że starczy, ale ona dalej maniacko grzebała i wracała wieczorami z naręczem toreb. Poszła nawet po dary do kościoła, ale ją przegonili, bo proboszcz w niedzielę jej nie widywał :diabloti:

:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']

Aby uniknąć kolek, należy podawać podczas karmienia piersią 5 kropel Espumisanu.
Tak poleciła Pani Doktor mojej siostry... Do tej pory tak robi i kolek unika! :)

na kolki wynikające z nietolerancji jakiegoś składnika w pożywieniu, Espumisan czy inny Esputican, Bobotic itd też gówno pomoże :diabloti:

Posted

No to ja napiszę coś:

Mudik, która ostatnio chwaliła się, że tez będzie rodziła, właśnie napisała SMS'a:

Olga urodziła się o 19.50, 15.1.2010 r., waga: 2990, 53 cm, 10 punktów!

Super, nie?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No to ja napiszę coś:

Mudik, która ostatnio chwaliła się, że tez będzie rodziła, właśnie napisała SMS'a:

Super, nie?

Pzdr.

super :lol: chyba całkiem łatwo się "wypychało"?? :cool3:

WITAJCIE RODZINKO :multi::multi::multi:
Jak minęła nocka? :cool3:

Szpila widzę w dobrej kondycji postojowej :evil_lol:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0766ps.jpg?t=1263594193

...tak jakoś nie dawało mi spokoju to zdjęcie :roll: SZ jakaś taka wyluzowana, wyciągnięta i nie pod kocem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ....Debe pozamykała w końcu okna i balkony :diabloti:

Posted

[FONT=Arial]a nie mówiłam że zrzucenie 13 kilo to pestka??? ;) BA! pozbycie sie 25 kilo w 1,5 mies. to banał :diabloti:

a ty lamentowałaś :shake::shake: słuchaj starszego :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

a w TV ostatnio mówili że..... jak sie rodzi pierwsze dziecko po 33r.z. to wagę zrzuca się minimum ROK-PÓŁTORA :roll:... znaczy że mam przekłamany akt urodzenia- na pewno mam 22 lata ino mnie okłamywano :roll::roll:

Posted

Super, nie?

Pzdr.

gratulki dla Mudik :multi:

Berczuś sis ;)

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]a nie mówiłam że zrzucenie 13 kilo to pestka??? ;) BA! pozbycie sie 25 kilo w 1,5 mies. to banał :diabloti:

[/FONT]

a w TV ostatnio mówili że..... jak sie rodzi pierwsze dziecko po 33r.z. to wagę zrzuca się minimum ROK-PÓŁTORA :roll:... znaczy że mam przekłamany akt urodzenia- na pewno mam 22 lata ino mnie okłamywano :roll::roll:
[FONT=Arial]
ooooo Klockowa:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]a nie mówiłam że zrzucenie 13 kilo to pestka??? ;) BA! pozbycie sie 25 kilo w 1,5 mies. to banał :diabloti:

[/FONT]

a w TV ostatnio mówili że..... jak sie rodzi pierwsze dziecko po 33r.z. to wagę zrzuca się minimum ROK-PÓŁTORA :roll:... znaczy że mam przekłamany akt urodzenia- na pewno mam 22 lata ino mnie okłamywano :roll::roll::roflt::roflt::roflt:

ale chwila tzn że mnie okłamywano w drugą stronę:crazyeye:

Posted

Super, nie?

Pzdr.

Asiu jak będziesz Mudik coś pisała prześlij i od nas gratulacje. STRASZNIE SIĘ CIESZĘ, ŻE DZIEWCZYNY SĄ JUŻ RAZEM :multi::multi::multi::multi:
Olga od urodzenia ma wymiary modelki fiu fiu :loveu:

[quote name='Cola']

WITAJCIE RODZINKO
Jak minęła nocka?

Szpila widzę w dobrej kondycji postojowej
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0766ps.jpg?t=1263594193

...tak jakoś nie dawało mi spokoju to zdjęcie SZ jakaś taka wyluzowana, wyciągnięta i nie pod kocem ....Debe pozamykała w końcu okna i balkony

witaj
spokojnie Tz miał dyżur ja spałam 7 godzin bez przerwy :roll: nawet nie słyszałam nocnego karmienia i takich tam :shake::oops:

No musiałam pozamykać już nie mogę robić mrozów w domu :shake:

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]a nie mówiłam że zrzucenie 13 kilo to pestka??? BA! pozbycie sie 25 kilo w 1,5 mies. to banał

a ty lamentowałaś słuchaj starszego
[/FONT]

czyli, że co że jeszcze schudnę :roll::evil_lol:
toż to nie będzie mnie widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Heloł
mam porządek w domu :multi::multi::multi::multi:
wypędzone wszystkie koty i tygrysy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pranie zrobione :evil_lol:
dziecko śpi :evil_lol:
Tz w pracy :evil_lol:
już po gościu specjalnym - a to szkoda akurat :shake:
siedzę na kompie i co ja mam ze sobą zrobić :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Super, nie?

Pzdr.

Następna :mdleje: :scared:

Mudiku gratki!!!!!!!! Zdrówka dla małej laluni :)

Posted

normalnie się pogubiłam bo w każdym wątku dzieci a nie chce mi się już szukać gdzie było o kolkach , jak dla mnie rewelacyjnie sprawdziła się woda koperkowa, ale Alan miał 2 kolki i to z głupoty swej własnej matki która raz najadła się czekolady a drugim razem truskawek :):)

Debe ciesz się póki cały czas prawie śpi:):)

jak Ci się nudzi to mopem mieszkanie sterylnie umyj bo wiesz zarazki bakterie pyłki itd:):):):)

Posted

Olcia napisał(a):

jak Ci się nudzi to mopem mieszkanie sterylnie umyj bo wiesz zarazki bakterie pyłki itd:):):):)

a myślisz, że czym dziś traktowane mieszkanie było. Zakupiłam sobie szmatkę do podłogi Jan niezbędny 3,50zł -najlepiej zainwestowane 3,50zł:evil_lol: doczepiłam do mopa i lepsze niż mikrofibra z kompletu, bez smug szybko sprawnie i przyjemnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jak już tak o dzieciach i sprzątaniu, to moja siostra jest niezastąpiona! :evil_lol:
Jak nie dziecko, to sprzątanie, jak nie sprzątanie, to dziecko! Nawet czasu nie ma, żeby z mamą pogadać... :evil_lol:
A w domu czystko, że okruszka kurzu byś nie znalazł! :evil_lol::evil_lol: