bigos Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Alicja']w garażu mamy .....Franię :multi: podesłać kurierem ;) Sis ...jak nocka ?? Balka i tara skoro ona taka postępowa hahah Quote
agnes1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [FONT=Arial]buuhahhahahhah.... DEBEEEEEEEE!!!!!!! i szlag trafił idealną mamę..... synka popsułaś.... latasz jak wścieknięta a ON dalej płacze .....:shake::shake::shake: MOJA DOMI TAKA NIE JEST- JEST GRZECZNA, SPOKOJNA, NIE PŁACZE..... :p cud miód malina.... noooo ale Grosia to po rodzicach taka- innej opcji nie było :grins: :diabloti: Ty JESZCZE prasujesz???? :crazyeye::crazyeye: fakt- prasowanie tetry to masakra- wolałam te tyci tyci rękawki prasować.... no i na okazję narodzin córci dorobiłam sie WKOŃCU deski do prasowania i żelazka :roll::oops: jakoś wcześniej nie czułam potrzeby posiadania owych rzeczy..... i co???? i na co mi to było?? na ten miesiąc czy dwa??? ROZRZUTNOŚĆ :shake: GŁUPIE ZACHCIANKI CIĄŻOWE :shake::shake::roll:[/FONT] Quote
dbsst Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Alicja']w garażu mamy .....Franię :multi: podesłać kurierem ;) Sis ...jak nocka ?? o tak p tak tylko, żeby przystojna ta frania była :cool3: spoko standardowa noc - kupa szła i szła i szła i szła i szła i wyszła a jak wyszła to ja ciagle spałam :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='bigos']weź idź trochę z duchem czasu kobieto:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ogarnij się mogę odgarnąć śnieg naprzykład :evil_lol: jestem eko :eviltong: [quote name='bigos']Miętus, Miętus-na myśl przywodzi walka na miny (a Jasno miny robić potrafi:loveu:) jak z Ferdydurke :p brawo! oczytana ale za stara dla Jasia :evil_lol: [quote name='bigos']Balka i tara skoro ona taka postępowa hahah prawie jak moje takie zużyte :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bigosie brakło mi ciebie zupełnie nie wiem czemu :shake: Quote
agnes1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Alicja']w garażu mamy .....Franię :multi: podesłać kurierem ;) [FONT=Arial] a dlaczemu wy więzicie tą biedną Franciszke w garażu... zimą ?? :shake::shake:[/FONT] Quote
bigos Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 dbsst napisał(a): brawo! oczytana ale za stara dla Jasia :evil_lol: Spoko! Wyrzucą mnie drzwiami, wejdę oknem hahaha A pomysłów mi nie brak haha dbsst napisał(a): Bigosie brakło mi ciebie zupełnie nie wiem czemu :shake: Że w sensie tęskniłaś? :] Bo ja robiem smaka na więcej hahaah Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial] a dlaczemu wy więzicie tą biedną Franciszke w garażu... zimą ?? :shake::shake:[/FONT] [FONT=Arial]a co se bede żałować ...ale jak chcesz to Ci ją zakwateruje ;) C.mnie tu wrzeszczy że to nie Frania w garażu a AURIKA , Frania u mojej mamy w piwnicy jest :roflt: [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Jak się udało łapanko siq ;)?? Popikali mocno Domisię ??[/FONT] Quote
dbsst Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Klocek do ciebie nie zacytowało mi się wcześniejsze - winszuję żelazka i deski :evil_lol: pamiętajcie Jaś jest z nami dopiero TYDZIEŃ wiem, że wydaje się wam jakby był od zawsze ale JEST TYDZIEŃ jest nowy i wszystko z nim związane jest nowe i wszystko musi być piękne :evil_lol: druga sprawa to jedną flanele mam dziwną jakbym jej nie wyprasowała to po praniu możena zrobić z niej linę spuścić na dół przez okno i dac szansę jakiemuś królowiczowi na wejście :cool3: a znowu jak na mojej tarze włącze wirowanie to z falnelki robi się materiał kora :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agnes1'][FONT=Arial] a dlaczemu wy więzicie tą biedną Franciszke w garażu... zimą ?? :shake::shake:[/FONT] bez serca som :shake: [quote name='bigos']Spoko! Wyrzucą mnie drzwiami, wejdę oknem hahaha A pomysłów mi nie brak haha Że w sensie tęskniłaś? :] Bo ja robiem smaka na więcej hahaah hahahha jak dobrze, że juz po Wigilii bo jakbyś mi z komina spadła to upieprzyłabyś mi cała wanne :evil_lol: ale na więcej czego robisz sobie smaka :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a co se bede żałować ...ale jak chcesz to Ci ją zakwateruje ;) C.mnie tu wrzeszczy że to nie Frania w garażu a AURIKA , Frania u mojej mamy w piwnicy jest :roflt: [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] AURIKA - to jakaś azjatka :evil_lol: Quote
agnes1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Alicja']w garażu mamy .....Franię :multi: podesłać kurierem ;) Sis ...jak nocka ?? [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a co se bede żałować ...ale jak chcesz to Ci ją zakwateruje ;) że niby gdzie se ją mam wstawić ??? :roll: jednak w Twoim garażu ma więcej miejsca, :roll:[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Jak się udało łapanko siq ;)?? Popikali mocno Domisię ??[/FONT] [FONT=Arial] pffffffffffffff... nie bylim :roll:.. jak ZAWSZE Grosia budzi się o 5-6tej na papu- tak dziś .... PIERWSZY RAZ przespala 10 godz :crazyeye::crazyeye: i wstala o 8mej... a do 8:30 pobieraj krew :roll: a siq zrobic...... :roll: mamusia... czysta mamusia... woli o glodzie byc, udawac ze spi.... niz dac se kluc... zepsulam siostrze kompa... ukradlam polski czcionki :roll: no coz nie mozna miec wszystkiego :roll::diabloti: [/FONT] Quote
agnes1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [FONT=Arial]dziekuje.............. oddam potrzebujacym ;) a skad wiesz ze to ja... ja tak inkognito chcialam :roll::roll:[/FONT] Quote
dbsst Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 NOC spokojna tylko o 3 Jaś znowu miał monolog - monolog jak juz się zacznie to się ciągnie jak guma w gaciach idzie i idzie i idzie a on jest coraz bardziej zrelaksowany i bardziej i bardziej a na koniec przeżywa rodzaj NIRVANY :evil_lol: Przy monologu niczym Daniel Olbrychski Jaś wydaje pewną gamę dźwięków - na początku myślałam, że się dusi potem, że ma kaszel uspakajają mnie nogi, które w niezmienionym tempie idą góra dół czasem bok, góra doł czasem bok i do tego dzwięk. Przy monologu Jaś jest spokojny nie jak przy serii armatniej bąków. Samo spokój sama radość - TYLKO CZEMU KUŹWA O 3 W NOCY - CHOCIAŻ dzis nie mogę narzekać bo było TYLKO o 3 a nie jak czasem potrafi być 24:00 aperitif 3:00 danie główne 6:00 podwieczorek Przed kilkoma chwilami mój syn chciał popełnić samobójstwo zakrył sobie głowę kocem :evil_lol: Jaś zaczął też podróżować jak jego imiennik Johnny Walker - dodam, że jeden z moich ulubionych trunków :cool3: - kładę go w jednym miejscu znajduje w drugim kącie łóżeczka także codziennie się czegoś uczymy i ja i on!!!! No i urósł zrobił się ciężki policzki ma puci puci a kilka bodziaków wylądowało już w torbie "nie zmieszcze się" Quote
apple Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Tu jest lepiej niż w kinie na najlepszej komedii:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial] pffffffffffffff... nie bylim :roll:.. jak ZAWSZE Grosia budzi się o 5-6tej na papu- tak dziś .... PIERWSZY RAZ przespala 10 godz :crazyeye: i wstala o 8mej... a do 8:30 pobieraj krew :roll: a siq zrobic...... :roll: mamusia... czysta mamusia... woli o glodzie byc, udawac ze spi.... niz dac se kluc... zepsulam siostrze kompa... ukradlam polski czcionki :roll: no coz nie mozna miec wszystkiego :roll::diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]:roflt: koffana dziewczyneczka ...wie jak się wymigać ;) a że spała tak długo to pewnie ciocia :diabloti: ją wymęczyła jak robiły patataja :evil_lol:[/FONT] [quote name='agnes1'][FONT=Arial]dziekuje.............. oddam potrzebujacym ;) a skad wiesz ze to ja... ja tak inkognito chcialam :roll::roll:[/FONT] [FONT=Arial] dopsz ..oddam ;) a jakoś tak poznałam :evil_lol:[/FONT] [quote name='dbsst']Klocek do ciebie nie zacytowało mi się wcześniejsze - winszuję żelazka i deski :evil_lol: pamiętajcie Jaś jest z nami dopiero TYDZIEŃ wiem, że wydaje się wam jakby był od zawsze ale JEST TYDZIEŃ jest nowy i wszystko z nim związane jest nowe i wszystko musi być piękne :evil_lol: druga sprawa to jedną flanele mam dziwną jakbym jej nie wyprasowała to po praniu możena zrobić z niej linę spuścić na dół przez okno i dac szansę jakiemuś królowiczowi na wejście :cool3: a znowu jak na mojej tarze włącze wirowanie to z falnelki robi się materiał kora :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] to jakiś fabrik feler ...pośle Ci flanelki po Kubie jak chcesz [/FONT] bez serca som :shake: [FONT=Arial]niepraffda :shake:[/FONT] hahahha jak dobrze, że juz po Wigilii bo jakbyś mi z komina spadła to upieprzyłabyś mi cała wanne :evil_lol: ale na więcej czego robisz sobie smaka :evil_lol: AURIKA - to jakaś azjatka :evil_lol: [FONT=Arial] russka :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='dbsst']NOC spokojna tylko o 3 Jaś znowu miał monolog - monolog jak juz się zacznie to się ciągnie jak guma w gaciach idzie i idzie i idzie a on jest coraz bardziej zrelaksowany i bardziej i bardziej a na koniec przeżywa rodzaj NIRVANY :evil_lol: Przy monologu niczym Daniel Olbrychski Jaś wydaje pewną gamę dźwięków - na początku myślałam, że się dusi potem, że ma kaszel uspakajają mnie nogi, które w niezmienionym tempie idą góra dół czasem bok, góra doł czasem bok i do tego dzwięk. Przy monologu Jaś jest spokojny nie jak przy serii armatniej bąków. Samo spokój sama radość - TYLKO CZEMU KUŹWA O 3 W NOCY - CHOCIAŻ dzis nie mogę narzekać bo było TYLKO o 3 a nie jak czasem potrafi być 24:00 aperitif 3:00 danie główne 6:00 podwieczorek Przed kilkoma chwilami mój syn chciał popełnić samobójstwo zakrył sobie głowę kocem :evil_lol: Jaś zaczął też podróżować jak jego imiennik Johnny Walker - dodam, że jeden z moich ulubionych trunków :cool3: - kładę go w jednym miejscu znajduje w drugim kącie łóżeczka także codziennie się czegoś uczymy i ja i on!!!! No i urósł zrobił się ciężki policzki ma puci puci a kilka bodziaków wylądowało już w torbie "nie zmieszcze się" :roflt: zrób sobie też torbę pt ,, w tym nie byłem ANI RAZU ;),, Quote
dbsst Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]dziekuje.............. oddam potrzebujacym ;) a skad wiesz ze to ja... ja tak inkognito chcialam :roll::roll:[/FONT] no i prawie ci wyszło PRAWIE robi wielką różnicę :evil_lol: [quote name='apple']Tu jest lepiej niż w kinie na najlepszej komedii:evil_lol: nie rozumiem ja tu się zwierzam w dobrej wierze a ty się śmiejesz :shake::placz::diabloti: ............................................................................................................... teraz coś o MNIE bo wiem, że wszyscy żywo sie interesują co u PIĘKNEJ MŁODEJ MATKI POLKI DEBE a dziękuję nie narzekam..................................dobra narzekam BARDZO NARZEKAM:placz::placz: wczoraj musiałam wyjść - nie syn został z tata nie sam :shake::evil_lol:. Wyszłam i ku mojemu przerażeniu spostrzegłam, że jestem NIEWIDZIALNA :placz::placz: nikt na mnie nie patrzył z myślą przewodnią "czy ona zapomniała urodzić" :placz: nikt nie przepuścił jako o bosz znalazła się XVI wieczna kula armatnia :placz: drzwi nikt nie przytrzymał mówiąc "bliźniaki tak" :placz: ale to nie koniec weszłam do sklepu i..........................................w kasie dla uprzywilejowanych nie stanełam :placz::placz::placz: za to od wyjęcia Syna mego schudłam 13kg!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Klocuszku mam swoja 13 :multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Alicja'] zrób sobie też torbę pt ,, w tym nie byłem ANI RAZU ;),, muszę przestac te flanelki tak o kamień tłuc :evil_lol: o masz rację bo w torbie "w to się juz nie mieszcze" są rzeczy pt "kto to do jasnej wymyślił" :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 :multi: poczekaj jak teraz kolejne kg polecą ;) Quote
dbsst Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Alicja']:multi: poczekaj jak teraz kolejne kg polecą ;) mówisz ja myślałam, że jeszcze z dwa kg brzuch którego już prawie nie ma :crazyeye: a jak wychodziłam ze szpitala wyglądałam jak w 5 miesiącu ciąży :crazyeye: Quote
apple Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 dbsst napisał(a): nie rozumiem ja tu się zwierzam w dobrej wierze a ty się śmiejesz :shake::placz::diabloti: ............................................................................................................... teraz coś o MNIE bo wiem, że wszyscy żywo sie interesują co u PIĘKNEJ MŁODEJ MATKI POLKI DEBE a dziękuję nie narzekam..................................dobra narzekam BARDZO NARZEKAM:placz::placz: wczoraj musiałam wyjść - nie syn został z tata nie sam :shake::evil_lol:. Wyszłam i ku mojemu przerażeniu spostrzegłam, że jestem NIEWIDZIALNA :placz::placz: nikt na mnie nie patrzył z myślą przewodnią "czy ona zapomniała urodzić" :placz: nikt nie przepuścił jako o bosz znalazła się XVI wieczna kula armatnia :placz: drzwi nikt nie przytrzymał mówiąc "bliźniaki tak" :placz: ale to nie koniec weszłam do sklepu i..........................................w kasie dla uprzywilejowanych nie stanełam :placz::placz::placz: za to od wyjęcia Syna mego schudłam 13kg!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Klocuszku mam swoja 13 :multi::multi::multi:Nie no aj sie nie śmieję....ja się zanoszę:roflt::diabloti: Debe....haaalo gdzie jesteś:diabloti: Quote
malawaszka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 kurcze niech mi ktoś wyjmie takie 13 kg nooooo Quote
Cola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Alicja']A nie macie maglownicy :hmmmm: zajebiście sie prasowało .... a tak wogóle pieluche po wysuszeniu składa się na pół i jeszcze na pół i się taki wąski pasek przejeżdza żelazkiem albo przepuszcza przez magla i po kłopocie .... nie wiem coż macie za problemy :hmmmm: aleś Ty zacofana :evil_lol: teraz Młode Matki Polki nawet nie wiedzą jak to wygląda i do czego służy :evil_lol: a jak zobaczą napis magiel to drapią się po włosach i pytają : a co to q jest? :evil_lol: [quote name='dbsst']spoko standardowa noc - kupa szła i szła i szła i szła i szła i wyszła a jak wyszła to ja ciagle spałam :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: a wystarczyło mu masaż antykolkowy robić codziennie :diabloti: dbsst;13896671druga sprawa to jedną flanele mam dziwną jakbym jej nie wyprasowała to po praniu możena zrobić z niej linę spuścić na dół przez okno i dac szansę jakiemuś królowiczowi na wejście :cool3:[/QUOTE napisał(a): ...i pewnie ta flanelka jest rozmiaru prześcieradła o wymiarze 200x220 :diabloti: jeśli tak..to to nie jest pielucha Jaśka :megagrin: [quote name='dbsst']Przed kilkoma chwilami mój syn chciał popełnić samobójstwo zakrył sobie głowę kocem :evil_lol: No i urósł zrobił się ciężki policzki ma puci puci a kilka bodziaków wylądowało już w torbie "nie zmieszcze się" :roflt: tak szybko ma was już dosyć?? ...a mówiłam, że długo nie pochodzi w rozmiarze 56 :cool3: [quote name='Alicja']:roflt: zrób sobie też torbę pt ,, w tym nie byłem ANI RAZU ;),, dokładnie :evil_lol: i po co było kupować tyyyyle ubranek 56?? [quote name='dbsst']za to od wyjęcia Syna mego schudłam 13kg!!!!!!!! :multi: super....to ile jeszcze zostało z tej nadwagi?? :diabloti: [quote name='malawaszka']kurcze niech mi ktoś wyjmie takie 13 kg nooooo najpierw musisz je sobie zrobić....w tym powinien Ci pomóc TZ :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Beruś idealna matko prasująca pieluchy :D Quote
malawaszka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Cola napisał(a): najpierw musisz je sobie zrobić....w tym powinien Ci pomóc TZ :diabloti: ale ja sobie sama zrobiłam :roflt: Quote
Cola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 malawaszka napisał(a):ale ja sobie sama zrobiłam :roflt: :roflt::roflt::roflt: zdolna jesteś...ja nie wiem jak można sobie samej bliźniaki zrobić :diabloti: Quote
bigos Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 jak to nie wiesz? dwa kilo lodów, tuzin pączków i Cola Light (bo jestem na diecie) codziennie wieczorem haahha Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Jak Mój Siostrzeniec Jan , spędza dziś dzionek :hmmmm::evil_lol: jak Moja Sis Xero spędza dziś dzionek ;) Quote
Recommended Posts