Hanna R. Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Coś mnie obudziło i kazało tutaj przybyć... :hmmmm: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0740ps.jpg?t=1263419001 Teraz mogę już ponownie udać się tam, skąd przybyłam :hand: Quote
Justa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0733ps.jpg?t=1263417879 O litości ja też chce takiego.. :placz: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Jasiek śliczny! :loveu: Taki spokojny i cichy! :loveu: Na razie... :diabloti: Quote
apple Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ale mam krokodyle:loveu: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0740ps.jpg?t=1263419001 Jaki problem mamy?:roll: Quote
dbsst Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='Hanna R.']Coś mnie obudziło i kazało tutaj przybyć... :hmmmm: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0740ps.jpg?t=1263419001 Teraz mogę już ponownie udać się tam, skąd przybyłam :hand: Och Hanno zapach miętówek cie obudził :cool1: [quote name='Justa']http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0733ps.jpg?t=1263417879 O litości ja też chce takiego.. :placz: :loveu: licytowałam geny TZa chetnych nie było teraz już za późno geny zostaja tylko do mojej dyspozycji :cool1::evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Jasiek śliczny! :loveu: Taki spokojny i cichy! :loveu: Na razie... :diabloti: oby na razie ja chcę mieć normalne dziecko a nie forumowy nad przyrodzony ideał rodem z dzieciowa :diabloti::evil_lol: [quote name='apple']ale mam krokodyle:loveu: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0740ps.jpg?t=1263419001 Jaki problem mamy?:roll: bo my od małego wpajamy w niego pewne cechy wiesz krokodyl, lew a nie kotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taki, że ja miła nie będę nawet po znajomości ani dla narzeczonej ani dla jej mamy więc...........czy jestes gotowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='dbsst'] bo my od małego wpajamy w niego pewne cechy wiesz krokodyl, lew a nie kotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aha:roll: taki, że ja miła nie będę nawet po znajomości ani dla narzeczonej ani dla jej mamy więc...........czy jestes gotowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie....dziękuję:evil_lol: Niniejszym pragnę tu złożyć kondolencje przyszłej twojej synowej:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 NIENAWIDZĘ tetry a jeszcze bardziej flaneli - kto wymyślił ten materiał przecież TEGO nie da się wyprasować :shake: tu prasujesz tam się gniecie tam się gniecie tu sie sciąga :evil_lol::evil_lol: 10 pieluch godzina roboty fakt to przez tel gadałam to Miętusowi fotkę zrobiłam ale.................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ....................................................................................................................... jestem ZŁĄ matką BARDZO ZŁĄ - dziś Miętówa został przeze mnie przetargany bo nie potrafiłam odczytać PROSTEGO znaku :shake: Nie wiem jak to się stało ale się wydarzyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 06:00 - jeść: rytuał 1. zmiana pampersa 2. zabawa z tym pieprzonym pępkiem: mamy XXI w czy nie da się jakoś inaczej tych pępowin odcinać żeby młode piękne matki jak ja nie musiały w domu myśleć jeszcze o przemywaniu pępka (o 3 rano jest to nie do ogarnięcia, nagle pampers jest niczym kod Leonarda a pępek z wierzgającymi krótkimi kulasami są niczym złapanie jednorożca NIEMOŻLIWE :shake::evil_lol:) 3. karmienie - mmmmmmmmmm wygląda to tak :loveu: 4. odbicie i jak Miętus nie odleci przytulania 5. łózeczko PROSTE ale nie dziś o nie nie nie :shake: poszło wszystko w kolejności jest łóżeczko Syn się złości - kurde o co chodzi :roll: pewnie źle odbił ---- tiu tiu tiu na rączkach nie to nie to złość dalej. Pewnie ma ochotę na migdały więc lilu lilu migdalimy się - to nie to :lying: BOSZ O CO CHODZI :watpliwy: oo ulało się i ma mokry kawałek spodenek to napewno to rozbieram go z portek i spokój JESTEM WIELKA WIEM UMIEM Z NIM GADAĆ :sg168: wkładam nowe portki zapinam RYK ale przeciez są śliczne w ŻYRAFY mama lubi ŻYRAFY :roll: znowu na ręcę jezu kolczasty ktos go zauroczył teraz będzie ZŁY :placz: nie to NAPEWNO BRZUSZEK :stormy-sad:nie nie brzuszek to ta czkawka - która dostał z wkurzenia :shock: nie nie czkawak QRWA o co chodzi co jest POSUŁ SIĘ ON SIĘ POPSUŁ :placz: SMOCZEK GDZIE JEST SMOCZEK - CZMU ON GO kurczę wypluwa DLACZEGO NIE CHCE SMOCZKA :grab: tak głodny jest - NIE NIE JEST GŁODNY RAAAAAAAAAATUNKU I TAK MIJAJA OD KARMIENIA OK DWIE godziny - czasem się uspakaja zrezygnowany i ucina sobie drzemkę żeby za chwilę znowu wstać i powiedzieć MAMO KOCHAM CIĘ BARDZO ALE MAM QRWA MOKREGO PAMPERSA :flaming::boom: ja w tym czasie kombinuje biegam w kółko zjadam swój ogon o co mu chodzi.......to nie kupa kupę potrafię rozróżnić.......................................:mdleje: spokojnie wdech wydech wdech wydech...................zacznę od początku 1. pampers ------------ :PROXY5: i płacz ustał nakarmiliśmy się i od tej pory śpimy. ja w ramach samoukarania poszłam prasować pieluchy NIENAWIDZĘ TETRY a jeszcze BARDZIEJ FLANELI :placz: :diabloti: Quote
Cola Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 :evil_lol: chciałaś popsuć syna :mad: ja nie mam problemu z tetrą :grins: wyprasowały się błyskawicznie :cool3: spryskiwacz i para :multi: Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 cola napisał(a): ja nie mam problemu z tetrą :grins: Wyprasowały się błyskawicznie :cool3: Spryskiwacz i para :multi: prasuj mopem parowym!!!!! Quote
Maga100 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Cola'] ja nie mam problemu z tetrą :grins: wyprasowały się błyskawicznie :cool3: spryskiwacz i para :multi: ja też mam nowoczesne żelazko, wprawdzie bez duszy, ale też ma spryskiwacz i parę :diabloti::diabloti: I zgadzam się z Debe, pieluch nie da się prasować :shake: Zaznaczam, ze mówimy o UŻYWANYCH, bo takie nowe, nawet po upraniu rzeczywiscie SIĘ PRASUJĄ :roll: Ja olałam, droga moja, składam na cztery i prasuję byle jak, tak, taka jestem jestem :diabloti: Oj, Jasiek się popsuł? :shake: Już nie jest ideałem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niektórzy mają tego pecha :diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='Cola']:evil_lol: chciałaś popsuć syna :mad: ja nie mam problemu z tetrą :grins: wyprasowały się błyskawicznie :cool3: spryskiwacz i para :multi: raczej ktoś pozazdrościł i chciał zaczarować :diabloti: w mojej lepiance mam takie żelazko myślisz, że czas je zmienić :evil_lol: [quote name='malawaszka']prasuj mopem parowym!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie umiem nie jestem jeszcze na tym poziomie oprócz nie wyprasowanej tetry mam wyprasowaną dłoń :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Buhahahahahahahahaha.....Debe, normalnie wprawiłaś mnie w cudowny nastrój tym postem.....będę się cieszyć do końca dnia:evil_lol: I ten tekst: :roflt: wkładam nowe portki zapinam RYK ale przeciez są śliczne w ŻYRAFY mama lubi ŻYRAFY I widzę że jeszcze jesteś na etapie prasowania.......spoko, już niedługo:evil_lol: Quote
lolka75 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ja prasowalam pierwsze dwa miesiace:roll:.... przeciez sie nie opyla....:evil_lol: a ze co...za malo delikatne bez prasowania? facet, ten w lozeczku, ma byc twardy a nie mientki:p:loveu: Quote
apple Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 lolka75 napisał(a):ja prasowalam pierwsze dwa miesiace:roll:.... przeciez sie nie opyla....:evil_lol: ototototototo:evil_lol: Quote
Cola Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Maga100']ja też mam nowoczesne żelazko, wprawdzie bez duszy, ale też ma spryskiwacz i parę :diabloti::diabloti: I zgadzam się z Debe, pieluch nie da się prasować :shake: Zaznaczam, ze mówimy o UŻYWANYCH, bo takie nowe, nawet po upraniu rzeczywiscie SIĘ PRASUJĄ :roll: Ja olałam, droga moja, składam na cztery i prasuję byle jak, tak, taka jestem jestem :diabloti: Oj, Jasiek się popsuł? :shake: Już nie jest ideałem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niektórzy mają tego pecha :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: spryskiwacz nie może być z żelazka :evil_lol: bo jest do D... :diabloti: taki ogrodniczy rewelacyjnie się sprawdza :cool3: ...nie tylko do pogniecionych pieluch, inne materiały też świetnie reagują :p [quote name='apple']I widzę że jeszcze jesteś na etapie prasowania.......spoko, już niedługo:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze chwila i będzie prasowanie na tzw. 4 :cool3: bez żelazka :evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Cola']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: spryskiwacz nie może być z żelazka :evil_lol: bo jest do D... :diabloti: taki ogrodniczy rewelacyjnie się sprawdza :cool3: ...nie tylko do pogniecionych pieluch, inne materiały też świetnie reagują :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze chwila i będzie prasowanie na tzw. 4 :cool3: bez żelazka :evil_lol:Się Debe zepsuła, ale spoko, naprawi się :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='malawaszka']prasuj mopem parowym!!!!! :roflt: :roflt: debe musiałam :grins: A nie macie maglownicy :hmmmm: zajebiście sie prasowało .... a tak wogóle pieluche po wysuszeniu składa się na pół i jeszcze na pół i się taki wąski pasek przejeżdza żelazkiem albo przepuszcza przez magla i po kłopocie .... nie wiem coż macie za problemy :hmmmm: poza tym są pampersy ..... za Qby szczęnięctwa to był towar deficytowy z zachodu na czarną godzinę przeznaczony Quote
Maga100 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Alicja'] poza tym są pampersy ..... za Qby szczęnięctwa to był towar deficytowy z zachodu na czarną godzinę przeznaczony a pewnie, że pampersy, ale Tadzi ulewa jak ulewa, ponadto produkuje hektolitry śliny, którymi znaczy podlogę, a ponadto jeszcze w ramach wietrzenia tyłka zawiązuję mu tetrę czasem, więc mam tego miliony :roll: Quote
Alicja Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Maga100']a pewnie, że pampersy, ale Tadzi ulewa jak ulewa, ponadto produkuje hektolitry śliny, którymi znaczy podlogę, a ponadto jeszcze w ramach wietrzenia tyłka zawiązuję mu tetrę czasem, więc mam tego miliony :roll: [FONT=Arial]a do takich czynności to bym nie prasowała na cycuś glancuś :shake::evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a do takich czynności to bym nie prasowała na cycuś glancuś :shake::evil_lol:[/FONT] droga Alicjo wystarczy, że prasuję :diabloti: Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Maga100']droga Alicjo wystarczy, że prasuję :diabloti: ale dlaczego nie na cycuś glancuś :grins: Quote
dbsst Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 wykorzystanie tetry i flaneli u nas w domu..................................... bo lubię tradycję hahahhaha Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='dbsst']wykorzystanie tetry i flaneli u nas w domu..................................... bo lubię tradycję hahahhaha w garażu mamy .....Franię :multi: podesłać kurierem ;) Sis ...jak nocka ?? Quote
bigos Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 weź idź trochę z duchem czasu kobieto:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ogarnij się Quote
bigos Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Miętus, Miętus-na myśl przywodzi walka na miny (a Jasno miny robić potrafi:loveu:) jak z Ferdydurke :p Quote
Recommended Posts