Teklunia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::klacz::klacz::klacz:klaski dla NAS :razz: :drinka::drinka::drinka:za kolejne 1200;) a juz sie balam, ze jak 1000 stuknie to juz sie nie swietuje kolejnych setek ;) za Szpile, Debe i ich galerie :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: :laola: Quote
Mi. Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 my chcemy foteczki! :lol: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 jak chcecie foteczke to dam Wam moja miłosc jak go zobaczyłam to sie zakochałam niestety to jeszcze nie ta pora :placz: :placz: TZ nieugięty :placz: :placz: :placz: i siedzi biedak w schronie i czeka na miłość mam go na tapetce (i nawet imie dla niego mam szkoda tylko że jego miec nie moge jakbym chciala zeby jakis dgmniak go wzial) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a): mam go na tapetce (i nawet imie dla niego mam szkoda tylko że jego miec nie moge jakbym chciala zeby jakis dgmniak go wzial) juz cie zrąbać kochana kobieto miałam ze nie dosc ze pijanstwo to i zdjec brak, ale wybaczam z wyzej wymienionym, jest cudowny :loveu: taki oryginalny i ciapkowany słodziak :loveu: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 śliczny jest i w schronisku # latek piekny jestem totalnie zakochana i zdolowana :-( Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dobra. koniec tego dobrego:mad: jakimi sterydami karmisz Szpilcie:mad: Gala też chce mieć taką zgrabną doopinkę:-( Jak tylko zagoją jej się te dziury bo zębach dwóch bydląt które ją pogryzły przedwczoraj:-( Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Justa napisał(a): dobra. koniec tego dobrego:mad: jakimi sterydami karmisz Szpilcie:mad: Gala też chce mieć taką zgrabną doopinkę:-( Jak tylko zagoją jej się te dziury bo zębach dwóch bydląt które ją pogryzły przedwczoraj:-( heheheheh to ja Cola podciągała w ps to nie jej muskulatura ;) Biedna Galinka co sie stało :angryy: Quote
Agga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 SZPILA no no a z ciebie coraz ładniejsza laseczka?Ja juz marze o zlociku...Szpiluś nie zapomnij kocyka i piłeczki. CIocia Agga cos dla ciebie będzie miała. Quote
anetta Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 anetko kiedy tylko będą pasować nam terminy :) swietnie, swietnie, swietnie :Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool: Ten czarujacy bokserek sie super, czytalam o nim na PwP...Wielka szkoda ze Tz Ci na niego nie pozwala ;( Justa pisz, pisz!!:( Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):jak chcecie foteczke to dam Wam moja miłosc jak go zobaczyłam to sie zakochałam niestety to jeszcze nie ta pora :placz: :placz: TZ nieugięty :placz: :placz: :placz: i siedzi biedak w schronie i czeka na miłość mam go na tapetce (i nawet imie dla niego mam szkoda tylko że jego miec nie moge jakbym chciala zeby jakis dgmniak go wzial) Jessuuu kobieto, czego Ty Tz-ta pytasz jak wiesz, że jest z gory na nie :shake: Bierze się psa, przyprowadza do domu i sie mowi, ze biedak się blakal, czy cos w tym stylu :evil_lol: Ja tam wlasna mamuske zalatwilam :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 nie mówcie mi tak bo zaraz umre z wyrzutów sumienia i przeprowadze się do rodziców z psem :shake: :-( Quote
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):jak chcecie foteczke to dam Wam moja miłosc jak go zobaczyłam to sie zakochałam niestety to jeszcze nie ta pora :placz: :placz: TZ nieugięty :placz: :placz: :placz: i siedzi biedak w schronie i czeka na miłość mam go na tapetce (i nawet imie dla niego mam szkoda tylko że jego miec nie moge jakbym chciala zeby jakis dgmniak go wzial):-(Dbsst , to chyba ten z PwP http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24422&page=5 ja też się zakochałam :-( Quote
Cimi Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Skoro Ty jesteś za i Szpila pewnie też to przegłosowane :lol:. Albo wybierzcie się na wycieczkę do Nowej ligoty ;). Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 tak to ten :shake: :placz: z pwp qrde wezcie bo zaraz padne juz i tak mam przekichane ze wszystkich stron.............a za chwile TZ się na mnie powiesi :-( Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):heheheheh to ja Cola podciągała w ps to nie jej muskulatura ;) Biedna Galinka co sie stało :angryy: tak jasne. w photoshopie:mad: moja sportsmenka kochaniutka:loveu: a Galczopek poturbowany biedny:-( Byłam na święta u babci i tata poszedł koło 19 z Galcikiem na spacer. w wąwozie biegały wolno jakieś dwa boksero-staffordowe psy (jakieś mieszanki) - suka i pies chyba. Galcik szedł na długej smyczy, ale blisko taty, bo się bała. A te dwa ruszyły na nią:-( Całe szczęście, że była na smyczy bo tata jakoś ją podniósł do góry. Suka złapała ją za grzbiet ale malutka się wyślizgnęła i ma ślady po zębach...:-( Aż boję się pomyśleć co by było gdybym to ja z nią poszła, przecież ja bym nie dąła rady jej wydostać spomiędzy dwóch wielkich atakujących brytanów:-( Rozszarpałyby mi malutką na miejscu:shake: Eh. aż sie boje teraz o jej psychikę, która już kiedyś i tak była naruszona... :placz: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Justa napisał(a):tak jasne. w photoshopie:mad: moja sportsmenka kochaniutka:loveu: a Galczopek poturbowany biedny:-( Byłam na święta u babci i tata poszedł koło 19 z Galcikiem na spacer. w wąwozie biegały wolno jakieś dwa boksero-staffordowe psy (jakieś mieszanki) - suka i pies chyba. Galcik szedł na długej smyczy, ale blisko taty, bo się bała. A te dwa ruszyły na nią:-( Całe szczęście, że była na smyczy bo tata jakoś ją podniósł do góry. Suka złapała ją za grzbiet ale malutka się wyślizgnęła i ma ślady po zębach...:-( Aż boję się pomyśleć co by było gdybym to ja z nią poszła, przecież ja bym nie dąła rady jej wydostać spomiędzy dwóch wielkich atakujących brytanów:-( Rozszarpałyby mi malutką na miejscu:shake: Eh. aż sie boje teraz o jej psychikę, która już kiedyś i tak była naruszona... :placz: o żesz ty KOSZMAR ale myśle sobie ze jak Ty bys z nia była to dałabys sobie równie dobrze rade wtedy mózg sie wyłącza a działakją pierwotne instykty ;) biedna Galcia słuzymy psychoterapią ;) Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Justa napisał(a):tak jasne. w photoshopie:mad: moja sportsmenka kochaniutka:loveu: a Galczopek poturbowany biedny:-( Byłam na święta u babci i tata poszedł koło 19 z Galcikiem na spacer. w wąwozie biegały wolno jakieś dwa boksero-staffordowe psy (jakieś mieszanki) - suka i pies chyba. Galcik szedł na długej smyczy, ale blisko taty, bo się bała. A te dwa ruszyły na nią:-( Całe szczęście, że była na smyczy bo tata jakoś ją podniósł do góry. Suka złapała ją za grzbiet ale malutka się wyślizgnęła i ma ślady po zębach...:-( Aż boję się pomyśleć co by było gdybym to ja z nią poszła, przecież ja bym nie dąła rady jej wydostać spomiędzy dwóch wielkich atakujących brytanów:-( Rozszarpałyby mi malutką na miejscu:shake: Eh. aż sie boje teraz o jej psychikę, która już kiedyś i tak była naruszona... :placz: Biedna Galcia :shake: Justus dalabys rade :razz: Adrenalinka swoje robi ;) Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 No nie wiem, czy dałabym radę...:shake: Ja już w swoim niespałna 18-letnim życiu przezyłam atak Berneńczyka który miał TAAAAAAKĄ szczękę i serię zastrzyków na wściekliznę... Naprawde nie wiem, co bym zrobiła. Ale pewnie rzuciłabym sie na ratunek malutkiej. Tyle tylko, że wtedy obie mogłybyśmy nie wyjść cało. Przeszło, minęło. Dziękuję dziewczynki za wsparcie :calus: A Galunia czuje się już dobrze. Dzisiaj byłyśmy 1,5 godziny na lotnisku i jak zwykle walczyła z grawitacją. Na spacerki dogomaniackie nadal chadzać będziemy, bo może przy Waszych kochanych kudłaczach się troszkę Galcinek przęłamie. Choć teraz będzie trudniej... Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 aj tam bedzie trudniej damy rade ;) :cool3: to dobrze ze Galipotffora pogromca bandytów czuje się lepiej a faty jakies w Twojej galerii to będa ?? Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Foty? Na razie jestem pokłócona z aparatem...:roll: Quote
e.v.a Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 sliczny boksiu :loveu: ma ciekawe umaszczenie jeszcze z takim si enei spotkalam i to jasne oczko ...miodzio ..az lezka w oku sie kreci jak si ewidzi takiego biedaka w schronie :( Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Justa napisał(a):Foty? Na razie jestem pokłócona z aparatem...:roll: dlaczego ?? Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 evaxon napisał(a):sliczny boksiu :loveu: ma ciekawe umaszczenie jeszcze z takim si enei spotkalam i to jasne oczko ...miodzio ..az lezka w oku sie kreci jak si ewidzi takiego biedaka w schronie :( cuuuudowny jest i ma sporo żółtego prawie żółtek ;) Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):dlaczego ?? a tak jakoś...:roll: mój aparat mnie nie kocha. a ze mnie umknęła wena twórcza. Gala szczęśliwa, że dałam jej spokój... Quote
Recommended Posts