Alicja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Sis ...jutro poproszę do telefonu Jaśka ;) Quote
Asiaczek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No, widzę, Ze Jasko już jest stałym bywalcem na Dogo:) Pzdr. Quote
dbsst Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Witamy, jesteśmy żyjemy :evil_lol: Śpimy jemy i ...............:evil_lol: WCZORAJ SKOŃCZYLIŚMY SWÓJ PIERWSZY TYDZIEŃ :multi::multi::multi::multi: http://babyonline.pl/index.php?page=kalendarz_rozwoju_dziecka Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 JESTEMMMMM obejrzałam Jasieńka i znikam znowu nie wiem na jak długo :( buuuuuuu wysłałabyś mi c\zasem jakiegoś mmsa co? bo usycham myśląc, że omija mnie rośnięcie Jaśkowe :( Quote
Olcia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 malawaszka napisał(a):JESTEMMMMM obejrzałam Jasieńka i znikam znowu nie wiem na jak długo :( buuuuuuu wysłałabyś mi c\zasem jakiegoś mmsa co? bo usycham myśląc, że omija mnie rośnięcie Jaśkowe :( gdzie ty zmykasz??? Quote
Olcia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Olcia napisał(a):gdzie ty zmykasz??? już wiem doczytałam:) Quote
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nie zapomnij odbić tych nóżek na papierze.....;) http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0717ps.jpg?t=1263291772 Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [FONT=Arial]stópki są The best :loveu::loveu::loveu: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0717ps.jpg?t=1263291772[/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [FONT=Arial]Co tam u Was Mamusiu Jaśka i Tadeuszka ???:loveu::loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='malawaszka']JESTEMMMMM obejrzałam Jasieńka i znikam znowu nie wiem na jak długo :( buuuuuuu wysłałabyś mi c\zasem jakiegoś mmsa co? bo usycham myśląc, że omija mnie rośnięcie Jaśkowe :( a why cie nie będzie a maila moge wysłać czy tylko mms :roll: [quote name='Olcia']już wiem doczytałam:) podpowiesz bo jak ja nie doczytam to co :shake: [quote name='apple']Nie zapomnij odbić tych nóżek na papierze.....;) http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0717ps.jpg?t=1263291772 dziś odbije w gisie czy czyms tam do ramki :razz: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]stópki są The best :loveu::loveu::loveu: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0717ps.jpg?t=1263291772[/FONT] no nie takie malusie a tak wierzgają :roll: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Co tam u Was Mamusiu Jaśka i Tadeuszka ???:loveu::loveu:[/FONT] jutro kochaniutka jutro pierwsza druga matka Tadeusza zjawi się u nas i nam da sprawozdanie co u starszego bliźniaka :diabloti: a u pierwszej drugiej matki Jasia superowo :multi::multi::multi: dziś były pieszczoty i spanie kurcze fajnie jest być MAMĄ :multi::multi::multi: Quote
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='dbsst'] dziś odbije w gisie czy czyms tam do ramki :razz: Oooo totototototo :grins: dziś były pieszczoty i spanie kurcze fajnie jest być MAMĄ :multi::multi::multi:Zobaczymy co powiesz jak jak zacznie pyskować:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='apple']Zobaczymy co powiesz jak jak zacznie pyskować:evil_lol: [FONT=Arial]nasze chłopaki nie pyskują :grins:[/FONT] Quote
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nasze chłopaki nie pyskują :grins:[/FONT] jeszcze:diabloti: Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='apple']jeszcze:diabloti: :roll: mój ma 20 lat ...a Jaśko z wujka Qby przykład weźmie i będzie grzeczny :grins: Quote
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'] :roll: mój ma 20 lat ...a Jaśko z wujka Qby przykład weźmie i będzie grzeczny :grins:Kuba się nie liczy bo to już na pewno nie pamietasz, bo to dawno było:evil_lol: A teraz dzieci pyskują i nie tylko moje ale Belli też:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='apple']Kuba się nie liczy bo to już na pewno nie pamietasz, bo to dawno było:evil_lol: A teraz dzieci pyskują i nie tylko moje ale Belli też:evil_lol: nie pyskował ..... sklerozy ni mom :obrazic: Quote
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja']nie pyskował ..... sklerozy ni mom :obrazic:Nie mówię, ze masz ino tak Ci uleciało moze:roflt: Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='apple']Nie mówię, ze masz ino tak Ci uleciało moze:roflt: mi nic nie ulatuje ...:diabloti: Quote
dbsst Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 oddam jakiejś narzeczonej :diabloti: Quote
Olcia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Waszke na wsi zasypało i nie ma netu więc czekamy do wiosny aż odtopnieje:):) i neta oddadzą:) Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Olcia napisał(a):Waszke na wsi zasypało i nie ma netu więc czekamy do wiosny aż odtopnieje:):) i neta oddadzą:) już jestem już jestem :lol: TZ przerażony szybciutko znalazł rozwiązanie sytuacji bez wyjścia :lol: Quote
Maga100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja']nie pyskował ..... sklerozy ni mom :obrazic: Alicjo, jak wejdziesz na forum dzieciowe, to tam wszystkie matki maja idelane dzieci, idealnie grzeczne, samodzielnie i ponad normę rozwinięte pod względem fizycznym i spychicznym:diabloti::diabloti: Czy solidaryzujesz się z nimi, droga Alicjo eR? :diabloti: [quote name='malawaszka']już jestem już jestem :lol: TZ przerażony szybciutko znalazł rozwiązanie sytuacji bez wyjścia :lol: przerażony, że będziesz chciała rozmawiać wieczorami, zamiast siedzieć w necie? :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Maga100']Alicjo, jak wejdziesz na forum dzieciowe, to tam wszystkie matki maja idelane dzieci, idealnie grzeczne, samodzielnie i ponad normę rozwinięte pod względem fizycznym i spychicznym:diabloti::diabloti: Czy solidaryzujesz się z nimi, droga Alicjo eR? :diabloti: siem nie solidaryzuje ...bo ja nie mówie że jest jakiś SUPER , bo ma swoje wady i zalety ...ino że nie pyskował .... no co ja poradze że taki jest .... zresztą chyba czuł co by sie działo jakby mi jakiś goowniarz pyskować chciał :grins: Quote
Recommended Posts