Teklunia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 dbsst napisał(a):hahahhaha spoko kiedyś może zrobie taka choc jedna fote jak Cola a narazie z wielka przyjemnoscia bede jej foty podziwiac :cool3:Ty kokietko ;) wszyscy dobrze wiemy jakie sa Twoje foty, wiec nie czaruj tu ;) Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Teklunia napisał(a):Ty kokietko ;) wszyscy dobrze wiemy jakie sa Twoje foty, wiec nie czaruj tu ;) wiem sa przyzwoite a Coli sa WSPANIALE DOSKONALE wiec jeszcze musze poternowac duuuuuuzo a WY bedziecie MUSIALY je ogladac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 dbsst napisał(a):wiem sa przyzwoite a Coli sa WSPANIALE DOSKONALE wiec jeszcze musze poternowac duuuuuuzo a WY bedziecie MUSIALY je ogladac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)z przyjemnością :multi: Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)z przyjemnością :multi: dzięki :buzi: Quote
Cola Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 no ładnie :mad: ...chyba będę umieszczać centralnie na środku swój podpis ;) :evil_lol: Jak będzie mi się udawać wyciągać debe na wspólne spacerki częściej niż raz na rok, to może potrenuje dziewczyna. Oj debe do wspaniałej doskonałości to mi duuuuuuuuuuuuużżżżżoooo brakuje (muszę kilkanaście razy więcej potrenować niż Ty :razz: ) ale dziękuje za słowa uznania :buzi: Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Cola napisał(a):no ładnie :mad: ...chyba będę umieszczać centralnie na środku swój podpis ;) :evil_lol: Jak będzie mi się udawać wyciągać debe na wspólne spacerki częściej niż raz na rok, to może potrenuje dziewczyna. Oj debe do wspaniałej doskonałości to mi duuuuuuuuuuuuużżżżżoooo brakuje (muszę kilkanaście razy więcej potrenować niż Ty :razz: ) ale dziękuje za słowa uznania :buzi: pitolisz raz na rok :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ja pitole...no tak zapomniałam, że w tamtym roku nie było wspólnego spacerku :mad: ale mam nadzieję, że w tym roku nadrobimy zaległości Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Cola napisał(a):ja pitole...no tak zapomniałam, że w tamtym roku nie było wspólnego spacerku :mad: bo Wam sie nie kcialo do nas przyjechac :lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 GADUŁY :p proszę się umówić na spacerek ....:pnajlepiej gdzieś w okolicy Rybnika i Ozzulka obfocić :razz: Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):GADUŁY :p proszę się umówić na spacerek ....:pnajlepiej gdzieś w okolicy Rybnika i Ozzulka obfocić :razz: hahahhaha Ciebie obfocimy na ZLOCIE :cool3: Quote
baskomaniak Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Bestka, daj mi znać, kiedy wyruszycie na najbliższe obfocanie Szpili... ...muszę tam się znaleźć, i już ...:cool1: To co widzę na fotach jest wręcz rzeczą niemożliwą, [HTML][/HTML]ja nie uwierzę jak nie zobaczę...:-o Quote
szaraduszka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Fotki są GENIALNE!!! A ja mam pytanko: czym były robione? Quote
agabass Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ach ta moja faflunica kofana no po prostu bomba bombowa dupeczka hahaha Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 baskomaniak napisał(a):Bestka, daj mi znać, kiedy wyruszycie na najbliższe obfocanie Szpili... ...muszę tam się znaleźć, i już ...:cool1: To co widzę na fotach jest wręcz rzeczą niemożliwą, ja nie uwierzę jak nie zobaczę...:-o hahaha to zależy od Coli kiedy bedzie chciała przyjechac na polowanie ;) oczywiscie ZAPRASZAMY z HIPOLINDA :razz: Agabass jestes KOCHANA :buzi: kiedy spotkanko :razz: Szaraduszko aparat canon 350d a o obiektyw spytaj Cole powie Ci wszystko dokładnie ;) Quote
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):hahahhaha Ciebie obfocimy na ZLOCIE :cool3::angryy:nie mnie masz focić tylko Ozzulka :p Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy:nie mnie masz focić tylko Ozzulka :p taaaaaaak taaaaaaaaak a świstak siedzi i zawija w te sreberka :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):taaaaaaak taaaaaaaaak a świstak siedzi i zawija w te sreberka :evil_lol::cool1:świstaka zamknęli , bo sreberka były kradzione :eviltong: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:świstaka zamknęli , bo sreberka były kradzione :eviltong: hahahhahahahah WARIATKA hahahahhaha no o bez świstaka bede Cię focić :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):hahahhahahahah WARIATKA hahahahhaha no o bez świstaka bede Cię focić :evil_lol::eviltong:możesz nie zdążyć jak wpadnę na 1 dzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ chyba że TZ zgodzi się na nocleg w namiocie :razz: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:możesz nie zdążyć jak wpadnę na 1 dzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ chyba że TZ zgodzi się na nocleg w namiocie :razz: ale Ty to jesteś przednocuje Cie w nazym wyrku :razz: albo zostajesz na dłuzej albo ja nie jade :cool1: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):ale Ty to jesteś przednocuje Cie w nazym wyrku :razz: albo zostajesz na dłuzej albo ja nie jade :cool1: :evil_lol::pprzyjedź , przyjedź a reszta się okaże później co i jak / Kuba ma jechać do sanatorium i nie wiemy gdzie i kiedy , no i nawet kwatery nad morzem nie mam zamówionej :placz:/ Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pprzyjedź , przyjedź a reszta się okaże później co i jak / Kuba ma jechać do sanatorium i nie wiemy gdzie i kiedy , no i nawet kwatery nad morzem nie mam zamówionej :placz:/ aj tam lamentujesz ;) wszystko sie załatwi samo :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 an3czka napisał(a):Debe zdjęcia są boskie!!!!:multi: nio tez tak myśle Cola to ma prawdziwy talent :loveu: Quote
Recommended Posts