malawaszka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 a szanowny pan Tatuś mógłby się ogolić żeby Jasiowej buzi nie drapać :lol: Quote
Cola Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 dbsst napisał(a):Bycie mamą jest super :multi: Jasiek jest narazie ideałem je śpi, je śpi, sra :diabloti: :errrr: zobaczymy jak długo będzie ideałem :diabloti: i mówisz, że sra co drugie karmienie? :cool3: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0689ps.jpg?t=1262989426 zły rozmiar wanienki-wiaderka wybrałaś :evil_lol: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0702ps.jpg?t=1263024314 :loveu: jaki słodziak :loveu: a R. to mógłby czasami Jana podrzucić mamusi na raczki i się ogolić :evil_lol: bo porysuje syna :mad: Quote
dbsst Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 apple napisał(a):oooooooooooooooooooooooooooooooooooo http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0702ps.jpg?t=1263024314 Już nie pamiętam kiedy Ala taka mała byla:roll: jak nie pamiętasz to może nie była :cool3: Maga100 napisał(a):rozumiem, że w tej rodzinie matką jest R.? tak tak TAK ja mam wakacje leżę do góry brzuchem i rosnę w siłe :diabloti: apple napisał(a):Hahahaha....znając debe to pewnie go uzbroiła w odpowiedni sprzęt zeby mieć wiecej czasu na dogo:evil_lol::eviltong: ojej znam te cycki to moje cycki :evil_lol::evil_lol: Olcia napisał(a):dzień dobry Janie, matka debe pewnie jeszcze nie wie że tak grzecznie to będziesz spał jeszcze chwilkę póki się nie zadomowisz :):) wiem wiem wiem. I już nie mogę się doczekać tych horrorów o których mi wszyscy piszą :evil_lol::evil_lol: poród wspominam nieźle więc może za chwilę będe mogła łaczyć się w bólu :evil_lol::evil_lol: już miałam telefony pt"aaaa dobrze zniosłaś poród............ALE NAPEWNO TERAZ ONA PŁACZE":angryy: malawaszka napisał(a):a szanowny pan Tatuś mógłby się ogolić żeby Jasiowej buzi nie drapać :lol: hartuje mu ciałko :diabloti: Cola napisał(a): zobaczymy jak długo będzie ideałem :diabloti: i mówisz, że sra co drugie karmienie? http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0689ps.jpg?t=1262989426 zły rozmiar wanienki-wiaderka wybrałaś :evil_lol: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0702ps.jpg?t=1263024314 :loveu: jaki słodziak :loveu: a R. to mógłby czasami Jana podrzucić mamusi na raczki i się ogolić :evil_lol: bo porysuje syna :mad: ja mam nadzieję, ze nie długo bo z ideałem nudno - prawda :evil_lol: sra i sika w zalezności od humoru zawsze sika jak R go przebiera :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to nie wpycha się na siłę :roll: jeszcze się go nadźwigam a R z zarostem lubię wiec.....................ja jestem zadowolona :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [FONT=Arial]a co ty se tak po necie śmigasz... jakbyś rodziny nie miała.... jakbyś sie nudziła........... :roll::roll:[/FONT] [FONT=Arial] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:splat: Jasiek sie jeszcze zadomowia :razz::razz: za jakie 10 dni zacznie sie mexyk [/FONT][FONT=Arial]:siara:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [FONT=Arial]WOW! zapomniałam zadać podstawowego pytania............... karmisz piersią????:razz::razz::p[/FONT] Quote
agbar Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]WOW! zapomniałam zadać podstawowego pytania............... karmisz piersią????:razz::razz::p[/FONT] Dlaczego wybuchlam smiechem :diabloti: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a co ty se tak po necie śmigasz... jakbyś rodziny nie miała.... jakbyś sie nudziła........... :roll::roll:[/FONT] [FONT=Arial] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:splat: Jasiek sie jeszcze zadomowia :razz::razz: za jakie 10 dni zacznie sie mexyk [/FONT][FONT=Arial]:siara:[/FONT] śmigam po necie bo jeszcze hormony buzuja i spac nie mogę :evil_lol: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]WOW! zapomniałam zadać podstawowego pytania............... karmisz piersią????:razz::razz::p[/FONT] a cóż to za pytanie :diabloti: agbar napisał(a):Dlaczego wybuchlam smiechem :diabloti: :evil_lol: ty lepiej wybuchnij ale z drugiej strony bo to oczekiwanie robi się nuuuuudne :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 agbar napisał(a):Dlaczego wybuchlam smiechem :diabloti: :evil_lol: [FONT=Arial]:niewiem: ciebie tysz czeka ten zestaw pytań.... jak ino słoniątko postanowi wyjść :roll:[/FONT] dbsst napisał(a): a cóż to za pytanie :diabloti: [FONT=Arial]:icon_roc:cóż to za odpowiedź :watpliwy:[/FONT] Quote
teqquila Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Siemanko Debe tom ja was przyszlam zobaczyc :) sliczny Jasio moze mu cos czerwonego hm... przyczep bo zaurocza :P:D Quote
bigos Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ale śliczny ten Wasz Jasio:loveu: można se już robić zapisy i zamówienia na randziocha?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 to karmisz tym cycem czy nie ? no i czy cyc czysty i czy R zarazków tam nie zostawia :diabloti: Quote
anetta Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Powinnaś pomyśleć o większym posłanku http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0688ps-1.jpg?t=1262989550 No bo kto to widział żeby kupować za małe wyrko :shake: :cool1: Quote
dbsst Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]:icon_roc:cóż to za odpowiedź :watpliwy:[/FONT] dobra dobra walczymy walczymy walczymy :shake::placz: teqquila napisał(a):Siemanko Debe tom ja was przyszlam zobaczyc :) sliczny Jasio moze mu cos czerwonego hm... przyczep bo zaurocza :P:D własnie ciągle zapominam o czerwonym idę po niteczke i do wózka przewiąże wystarczy :roll: czy całego go oplątać :evil_lol: bigos napisał(a):ale śliczny ten Wasz Jasio:loveu: można se już robić zapisy i zamówienia na randziocha?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziękować po TATUSIU mówiłam, że dobre geny :cool1: a ić do kolegów w swoim wieku a sio sio sio :diabloti: Vectra napisał(a):to karmisz tym cycem czy nie ? no i czy cyc czysty i czy R zarazków tam nie zostawia :diabloti: dom wygotowany, R wygotowany cycki wygotowane pies ogolony i wygotowany - może być :roll::diabloti: anetta napisał(a):Powinnaś pomyśleć o większym posłanku http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0688ps-1.jpg?t=1262989550 No bo kto to widział żeby kupować za małe wyrko :shake: :cool1: a to jak pupa się tylko mieści to za małe :diabloti: Raport jedzenie co 3h w nocy co 4! spał jestesmy wyspani :multi: Quote
dbsst Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Dziś Tata miał ciężką przygodę w nocy trafiła mu się kupa dwudniówka i w nagrodę za trud i wysiłek syn tak się właśnie prezentuje :cool1: nieźle jest maluńki Quote
Maga100 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 na tym pierwszym wygląda jak Tadzio :crazyeye: Quote
clockwork Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Maga100 napisał(a):na tym pierwszym wygląda jak Tadzio :crazyeye: widać i Tadzio wdał sie w swoją pierwszą drugą matke -DEBE ;) Quote
dbsst Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Maga100 napisał(a):na tym pierwszym wygląda jak Tadzio :crazyeye: w końcu to BLIŹNIACY :shake: clockwork napisał(a):widać i Tadzio wdał sie w swoją pierwszą drugą matke -DEBE ;) amen :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 clockwork napisał(a):widać i Tadzio wdał sie w swoją pierwszą drugą matke -DEBE ;) hahah, chyba tak, bo nawet A., gdy mu pokazałam zdjęcie Jana, wykrzyknął: jak Tadzio! a mówią, ze dziecko nie może mieć dwóch matek, niedouczeni jacyś :shake: Quote
Alicja Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ooooo Nasz Jasiek :loveu: i MOje łóżeczko :roflt: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0710ps.jpg?t=1263117550 Quote
apple Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Chyba za duże łózeczko mu kupiłaś:diabloti::evil_lol: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0710ps.jpg?t=1263117550 Quote
Vectra Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 no i jak wyspałaś się ? Czy Jasieniek już się zadomowił i oprotestował sen ? :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Vectra']no i jak wyspałaś się ? Czy Jasieniek już się zadomowił i oprotestował sen ? :diabloti: Dominiki dzisiaj tu nie będzie :shake: poszła spać nie wiem czemu teraz :hmmmm: , przecież normalni ludzie śpią w nocy :diabloti: Napisała ta, której urządzono pobudkę o 4.45 :placz: Quote
apple Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Maga100']Dominiki dzisiaj tu nie będzie :shake: poszła spać nie wiem czemu teraz :hmmmm: , przecież normalni ludzie śpią w nocy :diabloti: Napisała ta, której urządzono pobudkę o 4.45 :placz:Zaczyna się Jaśko zadomawiać:diabloti: Quote
Alicja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Moja kochana Sis i Mój kochany Sistrzeniec ;) dziś byli zajęci sobą po prostu ;) Quote
Recommended Posts