bigos Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 dbsst napisał(a):i nie boje sie użyć słowa śLICZNY Maga obiecała ze jak bedzie z nim coś nie tak da mi znak pod stołem :P :roflt: Pewno, że śliczny. Wszystkie Jaśki to fajne chłopaki soM:loveu::loveu: :sweetCyb: Quote
clockwork Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [FONT=Arial]debe :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='dbsst']dziś to spadło na mnie jak grom z jasnego nieba jak robiłam kupę jesteśmy RODZINĄ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Przyszłe mamy --------------------- NIESAMOWITE PRZEŻYCIE [FONT=Arial]buuuhahhahaha... jesteś rąbnięta- czas już spoważnieć- matką jesteś :diabloti: prawda???? co tam wszelkie ała.. WARTO :loveu::loveu::loveu:[/FONT] chooo na gie- pogadamy o dzieciach :evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
teqquila Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 debe wrociła :) i malutki Jas:loveu::loveu: taki slodki malutki Tzte moj tez teraz chce maluszka :cool3: Quote
apple Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Eeeeee widzę, ze humorek dopisuje.........:evil_lol: Trzymajcie się RODZINKO:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dbsst napisał(a):JESTEŚMY w czwórkę na łóżku a z zasadzie w piątkę w koncu laptop to też członek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bardzo dziękujemy Wam za wsparcie - pomogło szczególnie przy parciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co tu dużo mówić jakoś nie moge odejść od swojej R O D Z I N Y dziś to spadło na mnie jak grom z jasnego nieba jak robiłam kupę jesteśmy RODZINĄ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: koopa towar deficytowy :evil_lol::evil_lol: o Jasiu i szpitalu później z raportu gdzie są moje rzeczy - TZ zrobił przemeblowanie i nie mogę znaleźć emila :roll: wózek się sprawdza Jaś chętnie w nim śpi :diabloti: Jaś jest uroczy nie wiem o czym będe wam pisać bo w sumie to jestem juz na maksa monotematyczna :evil_lol: i nie boje sie użyć słowa śLICZNY Maga obiecała ze jak bedzie z nim coś nie tak da mi znak pod stołem :P Przyszłe mamy --------------------- NIESAMOWITE PRZEŻYCIE Cze Monotematyczna Matko Polko! Dobrze, że juz jestes w domu i z nami! Pzdr. Quote
Alicja Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [FONT=Arial]SISSSSSSSSSSSSSSSSSSS.... poka Jaśka ....noooooooooo[/FONT]:mad: Quote
lolka75 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nie na darmo kibel nazywaja swiatynia dumania:evil_lol: a przy kupie mozna duzo wymyslic:roflt::roflt: i przylaczam sie do ogolnych jekow: poka Jasia!!!! a przede wszystkim ogromne GRATULACJE!!!!! Quote
apple Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]SISSSSSSSSSSSSSSSSSSS.... poka Jaśka ....noooooooooo[/FONT]:mad: Se schowała dla siebie i się gapi jak sroka w kość zamiast nam pokazać:diabloti: Quote
Agga Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No dbsst kochana super, że już jesteście w domu. Nie ma to ja być już u siebie. Czekamy na zdjęcia Jasia Quote
Alicja Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [FONT=Arial]Jasiek [/FONT][FONT=Arial]Jasiek [/FONT][FONT=Arial]Jasiek [/FONT][FONT=Arial]Jasiek [/FONT][FONT=Arial]Jasiek [/FONT][FONT=Arial]Jasiek [/FONT] Quote
dbsst Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Zdjęcia mam ale nie wstawię :evil_lol: bo: 1. mój podręczny laptop wylądował w pokoju siłowni- graciarni- pokoju Jasia :diabloti: 2. sama się tam nie oddeleguje a na TZa laptopie nie ma programu co odczytuje canona a i on nie opcjo go zamontować 3. właśnie siedzimy razem w 4 i nie chce sama się zesłać na oddalenie :shake: Bycie mamą jest super :multi: Jasiek jest narazie ideałem je śpi, je śpi, sra :diabloti: ja powoli dochodzę do siebie, wczoraj jak wróciłam do domu byłam padnięta ale dziś znacznie lepiej :evil_lol: Wszystko goi sie na mnie jak na psie więc jest spoko :evil_lol: i tylko dopchać się do Jasika nie mogę bo tato ciągle z nim spędza czas :roll::cool1: Właśnie oglądają TV znaczy jeden śpi zgadnijcie który :lol::lol: Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 no tak... wiedziałam ,ze tak będzie :obrazic: Quote
Alicja Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [FONT=Arial]buuuuuu....:placz: ale najważniejsze , ze TY się dobrze czujesz a Maluch się zadomowił ...no i R. wczuwa się w rolę :cool2:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jak to nie bedzie.....jak to?:roll: A ja myślałam, że za to czekanie to nam się nagroda należy a tu nic:-( Quote
dbsst Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Tz pracuje wykopał mnie z kompa, że gadam z kimś na gie nie powiem z kim to MUSIAŁAM się eksmitować NIESAMOWITE MOGE SIEDZIEC NA KRZEŚLE na ktorym ostatnie miesiące było mi twardo :evil_lol: a to dla cierpliwych Rysio Kalisz Quote
clockwork Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 :mdleje: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]cała SZPILA :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='dbsst']Tz pracuje wykopał mnie z kompa, że gadam z kimś na gie nie powiem z kim to MUSIAŁAM się eksmitować NIESAMOWITE MOGE SIEDZIEC NA KRZEŚLE na ktorym ostatnie miesiące było mi twardo :evil_lol: a to dla cierpliwych Rysio Kalisz http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0675ps.jpg?t=1262983530 :bigcool2: :loveu: ...... Magda ma rację Cała Szpilkowa ;) :loveu: Quote
Maga100 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='dbsst'], że gadam z kimś na gie nie powiem z kim Boszszsz, z kim, z kim gadałaś na gie? :shake::shake: Jak możesz? :diabloti: umówiłyśmy się, ze bede w środę o 5.00 rano, tak? :loveu: Quote
dbsst Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Maga100 napisał(a):Boszszsz, z kim, z kim gadałaś na gie? :shake::shake: Jak możesz? :diabloti: umówiłyśmy się, ze bede w środę o 5.00 rano, tak? :loveu: a czy my się znamy psychopatko :P mój synek Quote
apple Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Teraz mogę iść spać :-] Boski Jasiol!!!!! http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0681ps.jpg?t=1262985258 Quote
apple Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Teraz mogę iść spać:p Boski Jasiol:loveu: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0681ps.jpg?t=1262985258 Quote
Recommended Posts