Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

generalnie mamy zimę stulecia, więc zamiast być u Debe o 15.30 dotarłam o 16.20 :angryy: Jeszcze po drodze musiałam zostawić Tadzia u mojej mamy. Oczywiście w szpitalu wszystko mi się popieprzyło i oczywiscie poszłam na patologię.... Wchodzę ci ja do sali, a tam leżą z brzuchami. A ja stoję jak ten głąb w progu, z idiotycznym wyrazem twarzy obwieszona torebka, plecakiem z aparatem, torba z kombinezonem dla Jasia i odziana w te jednorazowe szelesty.... Miła pielęgniarka odprowadziła mnie do drzwi :evil_lol: Dobrze, że nie od razu na oddział psychiatryczny, bo jest obok :evil_lol:

Dominika czuje się świetnie, śmiga jak nowa, wcale jej nie wierzę, że miała cc, to niemożliwe :shake:
A Jaś.... :mdleje: a mój syn Jaś :placz:
Jest taki malutki :crazyeye: Nie wiedziałam, ze dzieci są takie malutkie :crazyeye: Tadzik nie był taki na pewno, on od razu ważył 7 kg :shake: w ogóle nie pamietam go takiego :shake:
No więc jest taki malutki :mdleje:
i tak mu się głowa kiwa :evil_lol:
I nawet oko otworzył, gdy do niego przemawiałm i przedstawiałm mu się jako jego druga pierwsza matka :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']generalnie mamy zimę stulecia, więc zamiast być u Debe o 15.30 dotarłam o 16.20 :angryy: Jeszcze po drodze musiałam zostawić Tadzia u mojej mamy. Oczywiście w szpitalu wszystko mi się popieprzyło i oczywiscie poszłam na patologię.... Wchodzę ci ja do sali, a tam leżą z brzuchami. A ja stoję jak ten głąb w progu, z idiotycznym wyrazem twarzy obwieszona torebka, plecakiem z aparatem, torba z kombinezonem dla Jasia i odziana w te jednorazowe szelesty.... Miła pielęgniarka odprowadziła mnie do drzwi :evil_lol: Dobrze, że nie od razu na oddział psychiatryczny, bo jest obok :evil_lol:

Dominika czuje się świetnie, śmiga jak nowa, wcale jej nie wierzę, że miała cc, to niemożliwe :shake:
A Jaś.... :mdleje: a mój syn Jaś :placz:
Jest taki malutki :crazyeye: Nie wiedziałam, ze dzieci są takie malutkie :crazyeye: Tadzik nie był taki na pewno, on od razu ważył 7 kg :shake: w ogóle nie pamietam go takiego :shake:
No więc jest taki malutki :mdleje:
i tak mu się głowa kiwa :evil_lol:
I nawet oko otworzył, gdy do niego przemawiałm i przedstawiałm mu się jako jego druga pierwsza matka :evil_lol:

popłakałam się i sama nie wiem czy aby na pewno ze śmiechu :roflt:

Posted

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŚ :multi::multi::loveu:

jakie maleństwo :loveu::loveu: koffany!!!
a R. jak trzyma kurczowo- mój mój mój :diabloti:

faktycznie jakiś takiś maławy... może to śmieszne, bo Domi ma 3,5 mies... i sama nie wierze że taki kurdupel był :shake:
dziś byłam w sklepie- oglądałam rzeczy na noworodki- dam se glow uciąć że pomyliłam dział- to były ciuszki na lalki.. NA PEWNO!!!! :roll::evil_lol::evil_lol: dzieci nie są takie małe :shake:

też miałaś akcje- lufa?? :crazyeye::crazyeye: hahah.. Paweł tysz to przeżył :evil_lol::evil_lol: pani redaktor robiła foty do gazety reg. do działu witamy na świecie- aparacikiem takim O! cyfrunia mała, tatki telefonami... a P. wychylił sie z lufą... i nie wiedzieć czemu wszystkie oczy czułam na NAS :niewiem: paparazzi do gwiazdy przyjechał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

DEBE!!! chooo na bajere :multi::multi::cool3:

Posted

nie wiem o co chodziło, ale pani z sali patrzyły się na mnie dziwnie, może na każdego tak się patrzyły, Debe musi się potem wypowiedzieć, ja tam nie uważam się za dziwną :diabloti:

I tak, Magdaleno, dzieci nie są takie małe, Jasiek to jakiś wyjatek, bo niemożliwym dla mnie jest, że Tadzio też taki był (nie był! :shake: ), że ja go takiego nosiłam na rekach, ubierałam, kąpałam i o zgrozo! obcinalam mu paznokcie :shock:

Posted

i nie zapomnij o tym że głowy im się nie kiwały tylko od razu sztywne były:):)

śliczny Jasio
Debe wracaj już dość wylegiwania się , czy z bielańskiego też po 2 dobrach już puszczają???

Posted

[quote name='Olcia']i nie zapomnij o tym że głowy im się nie kiwały tylko od razu sztywne były:):)

śliczny Jasio
Debe wracaj już dość wylegiwania się , czy z bielańskiego też po 2 dobrach już puszczają???

oczywiście, że Tadzio miał od razu sztywną głowę i chyba nawet siedział :hmmmm:

Dzisiaj wychodzą :p:p

[quote name='agbar']Jaki malusi....
Nie bede chlipac..nie bede....

to zdecyduj się wreszcie urodzisz, ale nie, ty postanowiłaś, ze nie, nie :diabloti:

Posted

Olcia napisał(a):
o to niedługo debe powinna być koło 14 powinni ją wypisać i puścić:):) czyli 15 debe już na dogo:)

:turn-l: optymistka

debe będzie siedziała przy łóżeczku i patrzyła na Jaśka jak na eksponat :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']

to zdecyduj się wreszcie urodzisz, ale nie, ty postanowiłaś, ze nie, nie :diabloti:

JA jestem zdecydowana..tylko syn nasz nie bardzo.....:grins:

Posted

Obejrzałam zdjęcia Jasia. Kawaler na razie malusi. Ale na pewno będzie jak tatuś :D
To teraz czekamy na zdjęcia Jasia, Jasia z mamą , Jasia z tatą, Jasia z ciotkami i wujkami :)

Posted

JESTEŚMY w czwórkę na łóżku a z zasadzie w piątkę w koncu laptop to też członek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bardzo dziękujemy Wam za wsparcie - pomogło szczególnie przy parciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
co tu dużo mówić jakoś nie moge odejść od swojej R O D Z I N Y dziś to spadło na mnie jak grom z jasnego nieba jak robiłam kupę jesteśmy RODZINĄ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

koopa towar deficytowy :evil_lol::evil_lol:

o Jasiu i szpitalu później
z raportu gdzie są moje rzeczy - TZ zrobił przemeblowanie i nie mogę znaleźć emila :roll:
wózek się sprawdza Jaś chętnie w nim śpi :diabloti:

Jaś jest uroczy nie wiem o czym będe wam pisać bo w sumie to jestem juz na maksa monotematyczna :evil_lol:
i nie boje sie użyć słowa śLICZNY Maga obiecała ze jak bedzie z nim coś nie tak da mi znak pod stołem :P

Przyszłe mamy --------------------- NIESAMOWITE PRZEŻYCIE

Posted

[quote name='Maga100']łeee, a ja myślałam, ze będzie wysyp zdjęć :shake:

no ja też .....
gnałam od Klocków .... i nic ....nawet porzadnej relacji nie ma ...buuuuuuuuuu