dbsst Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 ale nie za ładnie wyglądają wostrzone :cool1: a oto Życzenia dla Was Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dominiko - gdzie są kicze :angryy: normalnie umarłam ze smiechu :lol::lol::lol::lol::lol::lol: a reszta zdjęć.....cudowna ... znów :diabloti: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dbsst napisał(a): rany Szpilka-Wielblad a'la Salwedor Dali Quote
Agnes Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 jaka genialna karta haha - super! :) ja jak zwykle wykorzystuje sytuacje i mam pytanie ;) debest jakiego obiektywu uzywasz do szalenstw szpili? Quote
malawaszka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dbsst napisał(a): hahaha Madonna z Wielkim Cycem na Plecach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):rany Szpilka-Wielblad a'la Salwedor Dali:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miałam to samo skojarzenie Quote
dbsst Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Agnes napisał(a):jaka genialna karta haha - super! :) ja jak zwykle wykorzystuje sytuacje i mam pytanie ;) debest jakiego obiektywu uzywasz do szalenstw szpili? hahaha thx ;) ciągle ten sam kidowski 18-55 f 3,5-5,6 :angryy: :angryy: :angryy: chyba się nid\gdy nie doczekam innego ;( WASZKA ha ha ha ;) Quote
dbsst Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):rany Szpilka-Wielblad a'la Salwedor Dali miał być królika ale skoro wielbłąd to wielbłąd lubie Salwadora Dali moze to podświadomie zrobiłam :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dbsst napisał(a):ale nie za ładnie wyglądają wostrzone :cool1: a oto Życzenia dla Was Ale śliczne życzenia :-D Quote
Marysia_i_gończy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Debe śliczne zdjęcia :multi: A szpilka :loveu: wariatka z niej niezła :loveu: jakbym na Unę patrzyła :evil_lol: Nie boisz się, że ona połknie tą piłkę? Przypadkiem? Psy tak bardzo szeroko otwierają pyski... a ta piłka wydaje się być taka malutka... Zdradź mi proszę jak ustawiasz ostrość? Ręcznie i jedziesz na AF? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
PIKA Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :crazyeye: o matko, wielblada ze Szpili zrobili :evil_lol::evil_lol: Quote
baskomaniak Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dbsst napisał(a):... Ale krótka droga hamowania... nie ma jak ABS (Absolutnie Bombowa Szpila) ;) Quote
dbsst Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 baskomaniak napisał(a):Ale krótka droga hamowania... nie ma jak ABS (Absolutnie Bombowa Szpila) ;) hahahhahahhahaha umarłam kosa hahhahahahahha Marysiu w moim beznadziejnym obiektywie nie ma manual ;( i automatycznie ustawiam ostrość przez to nie mam tego co chce :placz: co do piłeczki to ona się wydaje mała...........albo fafle takie duże hahahha kiedyś się bałam że połknie ale po przewrowadzeniu testów doszłam do wniosku że nie ma szans ;) (chyba) zreszta za szybka jest i piłka zdaży wyhamować a Szpila poleci 3 km dalej zanim ją złapie ;) PIKA a no jakos lubie wielbłądy :evil_lol: Aniu :buzi: cieszkam sie że podobaja sie moje "kwasowe" życzenia hahahhaha Marta :buzi: a raczej Penny :buzi: dziekujemy :D Quote
e.v.a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :razz: debe ta fotka poprostu boska jest:loveu: i gdzie te kicze:razz: wesołego jajka dziewczynki :D Quote
dbsst Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Ewusiu dziękuje jaja będą wesołe już są niezłe skończyliśmy grać w kalambury właśnie ale mam foty hahahhahahahaha Dziękuje za miłe słowa :buzi: ale to są jeszcze kicze :placz: kiedyś zrobie "fote życia" a narazie się ucze :D ( co równiez jest przyjemne ;)) Quote
an3czka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 dbsst napisał(a): :evil_lol: Ojej Debe, ale śliczna tęcza!:loveu: Quote
lady_lina Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Tęcza po prostu wspaniała :) A sorki,za takie pytanko ale jaki masz aparat? Bo robi naprawde ladne zdjecia i pod wzgledem kolorystycznym i w ogole.. Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Sota dziękujemy :buzi: ciesze się że tęcza się podoba lubie tęcze a ta była przepiękna dawno takiej nie widziałam lady_lina napisał(a):Tęcza po prostu wspaniała :) A sorki,za takie pytanko ale jaki masz aparat? Bo robi naprawde ladne zdjecia i pod wzgledem kolorystycznym i w ogole.. canon 350d Quote
Agnes Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 dbsst napisał(a):hahaha thx ;) ciągle ten sam kidowski 18-55 f 3,5-5,6 :angryy: :angryy: :angryy: chyba się nid\gdy nie doczekam innego ;( ooo to ja mam taki sam...to podziwiam, ze robisz takie zblizenia w ruchu :) Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Agnes napisał(a):ooo to ja mam taki sam...to podziwiam, ze robisz takie zblizenia w ruchu :) Dziekuje Agnes hahaha jestem samobójca i właże psu w parade żeby mieć tą jedną jedyną hahahha Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 wczoraj niebo chciało nam spasc na głowy :D Quote
Basia&Safi Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 :D ja tez mam w telefonie fotki nieba wczoraj bylo taki dziwne :D:D Quote
Recommended Posts