malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 bigos napisał(a):ładnie się tu porobiło...pijacko znaczy się:evil_lol: znajdzie się łyk jakiego złocistego tudzież likierkowego trunku dla zbłąkanego wędrowca:evil_lol: ni mo :errrr: agbar napisał(a):Dajcie no lyka tego likieru....moze pomoze Aleksa wypchnac....Przynajmniej oblecimy za jedna impreza hihi,a tak jak ja sie rozdwoje za dzien,dwa albo trzy to sie kurde rozpijecie :evil_lol: co zrobimy???? :roflt: Quote
anetta Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Aaaaaaaaaaaaa :multi: :placz: :multi: :placz: Gratulacje. Jaśko na świecie!!!! :multi: Brawo, brawo, brawo! Urodził się w znaku Koziorożca, więc Debest nacieszaj się nim jak najwięcej bo może szybko wyfrunąć z gniazda. Kozy są bardzo ambitne i pracowite :evil_lol::evil_lol: I lubią łamać serca dziewczynom :diabloti: Quote
Agnes Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 czekalam czekalam a potem zapomnialam zabiegalam sie i nie wlazlam tu:oops: GRATULACJE!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Maga100 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='malawaszka'] i za Jaśkowe Urodzinki, które będę pamiętać jako, że są dzień przed urodzinami mojego J, któremu to nie kupiłam dziś prezentu bo czekaałam aż narodzi się Jan Szanowny!!! patrz Waszko i co roku będziesz miała taką wymówkę :diabloti: Biedny J :shake: Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Maga100']patrz Waszko i co roku będziesz miała taką wymówkę :diabloti: Biedny J :shake: :megagrin::megagrin::megagrin:dobre dobree Quote
clockwork Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [FONT=Arial] i jeeeszczeee jeeedeeeen i jeeeeszcze raaaz ;)[/FONT] Quote
BBeta Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Przyłączam się do gratulacji :multi: I z niecierpliwością czekam na pierwsze zdjęcia Jasia :) Quote
Szpilka senior Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Witam wszystkich, a raczej wszystkie czytelniczki powieści "Szpilka co szybsza jest niż piłka". Nie wiem czy mój na prędce wymyslony login jest dla wszystkich jasny, więc dla ułatwienia dodam, że możecie mnie znać jako TZ, R, oraz nogi na zdjęciach Szpilki. Myslę, że reporter Magda zdała relację wzorowo i nie chciałbym umniejszać jej zasług w budowaniu dramatyzmu narodzin Jana Szpilaka, niemniej zainteresowanych odsłyłam na youtube - może Was to zainteresować.... Pozdrawiam R./TZ http://www.youtube.com/watch?v=vtXyFVFHcNk PS. jeżeli link by nie działał to wpiszcie na youtube Podgi i szukajcie małego fajnego człowieka - wiecie kto to jest, nie? Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 aaaa witamy dumnego Tatę :laola: GRATULACJE!!!!!!!! a teraz lece oglądać puci puci :) Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ooooo mamo jaki wspaniały!!!!! :mdleje: pobeczałam sie znowu :splat: shit shit shit!!! dla mnie bomba :laola: Quote
Vectra Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ciekawe po kim ten Jasiek taki krzykliwy ? :evil_lol: witamy tatę , co kurdupla nam tu fajnie pokazał ;) no i oczywiście GRATULACJE Quote
Hanna R. Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 No Seniorze, zrobiliście sobie chłopaka na schwał !!! Proszę przekazać Domi, że Multimedialna Babcia z Krakowa jest dumna ! :ylsuper: Quote
bigos Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 gaduła jak debeściak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: śliczny:loveu: Quote
Szpilka senior Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dziękujemy za gratulacje! Zaraz jadę do do głównych zainteresowanych i zdam relację. Przy okazji wczoraj jeszcze umieśliłem 2 filmiki - pierwszy to ponownie Jasiek - http://www.youtube.com/watch?v=4h_Wo3CyOWg natomiast drugi to takie podsumowanie kilku ostatnich miesięcy - czyli ja bawię się w psem a Dominika siedzi na kompie na dogo/gg i się szczerzy do monitora;-) - http://www.youtube.com/watch?v=k7NEx_1z1Ms Pozdrawiam Quote
lolka75 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ale sliczny Jasio...i mi lezka poleciala...co to sie z tym dogo porobilo:shake::loveu: a film ze Szpilencja - miszcz!!! Jak ona bosko prycha:evil_lol:.... i znaczace ruszenie brwiami Dominiki - bezcenne:evil_lol: Quote
agbar Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Szpilka senior']Witam wszystkich, a raczej wszystkie czytelniczki powieści "Szpilka co szybsza jest niż piłka". Nie wiem czy mój na prędce wymyslony login jest dla wszystkich jasny, więc dla ułatwienia dodam, że możecie mnie znać jako TZ, R, oraz nogi na zdjęciach Szpilki. Myslę, że reporter Magda zdała relację wzorowo i nie chciałbym umniejszać jej zasług w budowaniu dramatyzmu narodzin Jana Szpilaka, niemniej zainteresowanych odsłyłam na youtube - może Was to zainteresować.... Pozdrawiam R./TZ http://www.youtube.com/watch?v=vtXyFVFHcNk PS. jeżeli link by nie działał to wpiszcie na youtube Podgi i szukajcie małego fajnego człowieka - wiecie kto to jest, nie? Witamy nogi,ktore maja jak sie okazuje glos i nawet twarz :evil_lol: Gratulacje:-) Quote
agbar Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 lolka75 napisał(a):ale sliczny Jasio...i mi lezka poleciala...co to sie z tym dogo porobilo:shake::loveu: a film ze Szpilencja - miszcz!!! Jak ona bosko prycha:evil_lol:.... i znaczace ruszenie brwiami Dominiki - bezcenne:evil_lol: Prycha jak kun hihi...Dilski mi tu koncert urzadzil jak puscilam filmik hihihi :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [FONT=Arial]i coś narobił panie RRRRR ??? wycinąłeś ciecz z moich kanałów łzowych :placz::placz::placz: taka byłam wczoraj twarda :placz: kurna... i jeszcze se uświadomiłam że... że my nie pomyśleliśmy o filmikach jak Domi sie urodziła :placz::placz::placz::wallbash: Kochany Jasieczek... ale tak wcale mu sie płakać nie chce... ściemnia :diabloti: a debe to na tym dogo jakoś tak bez emocji :hmmmm: choby za kare ją przed tym kompem posadzili.....:diabloti: TATUSIU!!! GRATULKI DLA WAS RAZ JESZCZE!! ucałuj te Twoje dzielne istotki- Ciebie też cmokam :razz: w razie jakby co to pisałam ja- Klockowa ze ślunska :multi::multi:[/FONT] Quote
Maga100 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Szpilka senior']Witam wszystkich, a raczej wszystkie czytelniczki powieści "Szpilka co szybsza jest niż piłka". Nie wiem czy mój na prędce wymyslony login jest dla wszystkich jasny, więc dla ułatwienia dodam, że możecie mnie znać jako TZ, R, oraz nogi na zdjęciach Szpilki. Myslę, że reporter Magda zdała relację wzorowo i nie chciałbym umniejszać jej zasług w budowaniu dramatyzmu narodzin Jana Szpilaka, niemniej zainteresowanych odsłyłam na youtube - może Was to zainteresować.... nonono, fiufiu, nie sądziłam, że się zalogujesz, Bozszsz, jeszcze cię to wciągnie :shock: Pamiętaj tylko, że wtedy masz założyć swojego własnego blożka :diabloti: Jasiek jest prześliczny. Gdy zaczął mi tu płakać na monitorze, siedzialam z Tadziem na kolanach, który niestety przeraził się i też zaczął zawodzić :shake: Już widzę to spotkanie :shake: :placz::placz: Quote
malawaszka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Szpilka senior']Dziękujemy za gratulacje! Zaraz jadę do do głównych zainteresowanych i zdam relację. Przy okazji wczoraj jeszcze umieśliłem 2 filmiki - pierwszy to ponownie Jasiek - http://www.youtube.com/watch?v=4h_Wo3CyOWg natomiast drugi to takie podsumowanie kilku ostatnich miesięcy - czyli ja bawię się w psem a Dominika siedzi na kompie na dogo/gg i się szczerzy do monitora;-) - http://www.youtube.com/watch?v=k7NEx_1z1Ms Pozdrawiam no i pobeczałam się na dzień dobry :lol: a zabawa ze Szpilką to była zabawa w Potwory???? :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Maga100']nonono, fiufiu, nie sądziłam, że się zalogujesz, Bozszsz, jeszcze cię to wciągnie :shock: Pamiętaj tylko, że wtedy masz założyć swojego własnego blożka :diabloti: Jasiek jest prześliczny. Gdy zaczął mi tu płakać na monitorze, siedzialam z Tadziem na kolanach, który niestety przeraził się i też zaczął zawodzić :shake: Już widzę to spotkanie :shake: :placz::placz: [FONT=Arial]pan R. tyle zamentu wprowadził w tak spokojnego blogasa:shake:- psy wyją, my wyjemy, dzieci zawodzą...... :shake::shake:[/FONT] Quote
Olcia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Maga100'] Już widzę to spotkanie :shake: :placz::placz: Maga w dobrą stronę idziesz niestety jak jeden będzie płakał to i zaraz drugi u mnie u Agniechy tak było do 5 miesięcy a teraz Alan ma 6 Wik 8 i najlepszą zabawą jest ciąganie się za ręce:) Tadeuszku pokochaj brata bliźniaka Quote
Maga100 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Olcia']Maga w dobrą stronę idziesz niestety jak jeden będzie płakał to i zaraz drugi u mnie u Agniechy tak było do 5 miesięcy a teraz Alan ma 6 Wik 8 i najlepszą zabawą jest ciąganie się za ręce:) Tadeuszku pokochaj brata bliźniaka a jak będzie, gdy Tadzio 6 miesięcy, a Jasiek 5 dni? :roll: Quote
clockwork Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Maga100']a jak będzie, gdy Tadzio 6 miesięcy, a Jasiek 5 dni? :roll: ...................... Quote
Recommended Posts