malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 serio :splat: to ja coś pomieszałam i plotki rozsiewam :lol: Quote
clockwork Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='malawaszka']serio :splat: to ja coś pomieszałam i plotki rozsiewam :lol: [FONT=Arial]no właśnie ty torbo.... wprowadziłaś mnie w błąd i ja zmiast tu koczować to sie dzieckiem zajmuje :mad::mad: debe.... kliknij choć słówko... nie wierze że nie wzięłaś laptoka i nie podczytujesz :roll::roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 agbar napisał(a):Czekamy...... denerwujemy się .....:roll: Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no właśnie ty torbo.... wprowadziłaś mnie w błąd i ja zmiast tu koczować to sie dzieckiem zajmuje :mad::mad: [/FONT] :oops: moja wina moja wina moja wielka wielka wina :oops: Quote
Alicja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='malawaszka']:oops: moja wina moja wina moja wielka wielka wina :oops: bij siem w pierwsi :grins: Quote
clockwork Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='malawaszka']:oops: moja wina moja wina moja wielka wielka wina :oops: [FONT=Arial]skoro o winie mowa.... ZA SZYBKIE CIACH..... [/FONT] Quote
Alicja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]skoro o winie mowa.... ZA SZYBKIE CIACH..... [/FONT] zanim ją ciachną to polegniemy Quote
Cola Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 :roll: eeee....no i co?? bo mi się popcorn kończy i produkty do drinków :p i chcę się zdrzemnąć :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 fuj... ja dziś nie piję :lol; Debeściaku czaduuuuuuuuu :laola: Quote
clockwork Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 .. JASIEK!!!!! CZEKAMY :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 jakaś masakra... :mdleje: Nie, nie, teksańką piłą mechaniczną na brzuchu Dominiki :evil_lol::evil_lol: Niedawno dopiero przyjęli ją na oddział :flaming: WSZYSCY dzisiaj rodzą :angryy: Było ryzyko, że w ogóle ją odeślą do domu, ale dzielna Debe się nie dała :evil_lol: Ostatnie wieści z placu boju, że przyjęci i czekają na cięcie :mdleje: NIE WIADOMO kiedy, może wieczorem, może w nocy, a może zaraz :roll::shake::flaming: A jeszcze dogo muli :angryy: I Marud ma takiego maruda, że nie mogę spokojnie usiąść na dogo i poczytać :diabloti: Quote
apple Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Coooooo? Ożesz qutwa......a ja już przybiegłam z nadzieją że chlapnę pępówki:evil_lol: No to czekamy:multi: Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 o japierdziu :mdleje: to co ta Debe taka jak wszyscy?????? jak była przed koncem roku to też wszyscy rodzili - to kto rodzi teraz ja wtedy już wszyscy urodzili :tard: Quote
Cola Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 :mdleje: dopiero?? :-o ....i pewnie potną ją dopiero jutro :mdleje: skoro tak wszyscy rodzą :roll: Quote
Alicja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Maga100']jakaś masakra... :mdleje: Nie, nie, teksańką piłą mechaniczną na brzuchu Dominiki :evil_lol::evil_lol: Niedawno dopiero przyjęli ją na oddział :flaming: WSZYSCY dzisiaj rodzą :angryy: Było ryzyko, że w ogóle ją odeślą do domu, ale dzielna Debe się nie dała :evil_lol: Ostatnie wieści z placu boju, że przyjęci i czekają na cięcie :mdleje: NIE WIADOMO kiedy, może wieczorem, może w nocy, a może zaraz :roll::shake::flaming: A jeszcze dogo muli :angryy: I Marud ma takiego maruda, że nie mogę spokojnie usiąść na dogo i poczytać :diabloti: kurde ....Maga zostajesz w nocy na posterunku o 5rano odczytam .... :roll: Za nocne cięcie :kciuki: Quote
Vectra Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 to po cholere ja wstawałam o świcie ? :mad: :evil_lol: Quote
bigos Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 idź się jeszcze zdrzemnij nieco złotko:evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! O 17.21 zaczęli :mdleje: o 17.42 dostałam smsa........... SŁYSZĘ GO (nie, nie od Debe, od lekarza też nie :evil_lol:) aaaaaaaaaaaaaaaaaaa [SIZE="6"]WITAMY JAŚKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz: :mdleje: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::drinking::cool2::Cool!::bigcool::sweetCyb::sweetCyb: Quote
bigos Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 juchu:multi: tzn tfu JAŚKU!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Alicja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Maga100']AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! O 17.21 zaczęli :mdleje: o 17.42 dostałam smsa........... SŁYSZĘ GO (nie, nie od Debe, od lekarza też nie :evil_lol:) aaaaaaaaaaaaaaaaaaa WITAMY JAŚKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz: :mdleje: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::drinking::cool2::Cool!::bigcool::sweetCyb::sweetCyb: JASIEK !!!! JASIEK !!!!! JASIEK !!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: :knajpa: :knajpa: Quote
Recommended Posts