Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']o tak kup mi dwa będe gotować pierwsze pół w jednym a drugie pół w drugim bedzie lepiej.......... a cycek też mam se gotować :roll: kup sagan ...taki wielki , cała sie wyparzysz ;) Quote
bigos Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 w Smyku nie ma garów, chyba, że takie dla lalek z plastiku :D Quote
bigos Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 w Smyku nie ma garów, chyba, że takie dla lalek z plastiku:diabloti::evil_lol: rżę tu i ówdzie Quote
bigos Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 jakaś taka tu taka niepokojąca cisza nastała:roll: debeściak spija noworoczne piccolo colo albo rodzi przedwcześnie:diabloti: Quote
Maga100 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst'] zgadnij do kogo ja będę dzwonić :roll: :hmmmm: :hmmmm: nie mam pojęcia, czy ty masz taka koleżankę, ktora przybiegnie na twój pierwszy telefon :shake: [quote name='dbsst'] mój R niby ma urlop ale chyba wyślę go do pracy bo dwie osoby nie wiedzace co robić przy jednym dziecku ----- może być gorąco :evil_lol: ha, ja jednak wolałam, ze A. się ulotnił, bo jak wrócił to tylko mnie denerwował, ze WSZYSTKO robił źle :diabloti: [quote name='bigos']jakaś taka tu taka niepokojąca cisza nastała:roll: debeściak spija noworoczne piccolo colo albo rodzi przedwcześnie:diabloti: poszła spać i przeżywać, ze jutro taki piękny dzień. Tak, jutro. Będzie widziała mnie :diabloti: Quote
anetta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 :shock:Lada chwila Debe się rozsypie. A może już się sypie? :evil_lol::evil_lol: Kiedy to minęło?! Quote
apple Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dbsst napisał(a):prawda, że z nimi nie do końca ten tegs :shake::diabloti: Noooo....ale powiem CI ze jedna jest znacznie na przodzie:cool3: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja']kup sagan ...taki wielki , cała sie wyparzysz ;) kup wielki sagan załóż sobie na glowe i idx stąd już - czy to chciałaś powiedzieć :diabloti: [quote name='bigos']w Smyku nie ma garów, chyba, że takie dla lalek z plastiku:diabloti::evil_lol: rżę tu i ówdzie nie rżyj :diabloti: tak miałam nadzieje na różowy w kucyka pony garnek :diabloti: [quote name='bigos']jakaś taka tu taka niepokojąca cisza nastała:roll: debeściak spija noworoczne piccolo colo albo rodzi przedwcześnie:diabloti: piccolo :cool1: [quote name='Maga100']:hmmmm: :hmmmm: nie mam pojęcia, czy ty masz taka koleżankę, ktora przybiegnie na twój pierwszy telefon :shake: ha, ja jednak wolałam, ze A. się ulotnił, bo jak wrócił to tylko mnie denerwował, ze WSZYSTKO robił źle :diabloti: poszła spać i przeżywać, ze jutro taki piękny dzień. Tak, jutro. Będzie widziała mnie :diabloti: 1. no ja tez nie wiem ktora będzie przebierac nogami i czekać na znak sygnał :roll: 2. R juz wszystko robi źle a jeszcze nie dostał małego do rąk - wróżę ciężkie dni :placz: 3. tak niestety to dzis ten dzień :placz: [quote name='anetta']:shock:Lada chwila Debe się rozsypie. A może już się sypie? :evil_lol::evil_lol: Kiedy to minęło?! ani się obejrzysz a już dziaskiem zostajesz to chyba jakoś tak działa :roll: [quote name='apple']Noooo....ale powiem CI ze jedna jest znacznie na przodzie:cool3: obstawiam Mage100 :cool1: witam z rana wstałam może dlatego, że zasnełam koło 5 :roll: zupełnie nie wiem czemu :roll: ach juz wiem nie mogę sie doczekać jak Ją zobaczę :diabloti: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to dziś jedziesz wyjadać te sałateczki do Magi ;) Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to dziś jedziesz wyjadać te sałateczki do Magi ;) taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sałatkę to ja zobaczę jak Tadzik rzutem delifina wypusci coś ze swojej gardzieli - będzie to wtedy miało podobny kolor do sałatki i konsystencje i na tym podobieństwa kończyć sie beda :cool1: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sałatkę to ja zobaczę jak Tadzik rzutem delifina wypusci coś ze swojej gardzieli - będzie to wtedy miało podobny kolor do sałatki i konsystencje i na tym podobieństwa kończyć sie beda :cool1: głodem Cię weźmie powiadasz :diabloti: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 koleżanka Waszka powiedziała, że psie blożki już nie sa psimi blożkami to ja jej na dowód wstawiam psa :evil_lol: i rudolf Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [FONT=Arial] Rudolf zajebioza :roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT] Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Rudolf zajebioza :roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT] tylko strasznie charcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']tylko strasznie charcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: coś GO w nos uwiera :evil_lol: Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Rudolf, Rudolf? jakiś bąbel jej wyskoczył:evil_lol: Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dodatkowo! dzięki debeściak za zepsucie nastroju na moja sałatkę z koreczkami krabowymi, żółtym serem i porem a miało być tak pięknie:placz: Quote
Agga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 i myślisz, że jak skończy 18 lat to jak reką odjął panika strach i lęk Każda matka nawet jak dziecko skończy 18 lat ma rękę na pulsie. http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0668ps.jpg?t=1262515991 Boże popsuli Szpilę!!!!!!!! Ha ha ha konkurencja dla Rudolfa. Już ja widzę nowym zaprzęgu reniferów ha ha ha Quote
Asiaczek Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Debe, ja nadal mam doła, ale do Was tu zajrzyłam. Ha! A wszystko co potrzebne i niepotrzebne masz juz spakowane? Podejrzewam, że tak! A landrynki też? Landrynki musowo mieć:) Pzdr. Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Asiaczek']Debe, ja nadal mam doła, ale do Was tu zajrzyłam. Ha! A wszystko co potrzebne i niepotrzebne masz juz spakowane? Podejrzewam, że tak! A landrynki też? Landrynki musowo mieć:) Pzdr. Asiaczku ...ja czuję , że jak Debe wjedzie do szpitala to pomyślą , że ona się tam przeprowadza ... Quote
Vectra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja']Asiaczku ...ja czuję , że jak Debe wjedzie do szpitala to pomyślą , że ona się tam przeprowadza ... :evil_lol: :evil_lol: nie zapomnij Debe o posłaniu dla psa i psa :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ... no i bruzcha w domu nie zapomnij! Bo Jasiek będzie miał przechlapane juz na wejściu:) Pzdr. Pzdr. Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 :hmmmm: bosh ...żeby tylko R. sam nie pojechał :roll: Quote
agbar Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Debe....myslami jestem z toba.....a zazdrosc mnie pochlania.....Pogadaj z Jaskiem niech kumpla wywola:) Quote
agbar Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja']:hmmmm: bosh ...żeby tylko R. sam nie pojechał :roll: Hehehe..nie on pierwszy i nie ostatni by odstawil takiego numera:grins: Quote
Recommended Posts