Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']o tak kup mi dwa będe gotować pierwsze pół w jednym a drugie pół w drugim bedzie lepiej..........
a cycek też mam se gotować :roll:

kup sagan ...taki wielki , cała sie wyparzysz ;)

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']
zgadnij do kogo ja będę dzwonić :roll:

:hmmmm: :hmmmm: nie mam pojęcia, czy ty masz taka koleżankę, ktora przybiegnie na twój pierwszy telefon :shake:

[quote name='dbsst']
mój R niby ma urlop ale chyba wyślę go do pracy bo dwie osoby nie wiedzace co robić przy jednym dziecku ----- może być gorąco :evil_lol:

ha, ja jednak wolałam, ze A. się ulotnił, bo jak wrócił to tylko mnie denerwował, ze WSZYSTKO robił źle :diabloti:

[quote name='bigos']jakaś taka tu taka niepokojąca cisza nastała:roll:

debeściak spija noworoczne piccolo colo albo rodzi przedwcześnie:diabloti:

poszła spać i przeżywać, ze jutro taki piękny dzień.
Tak, jutro. Będzie widziała mnie :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']kup sagan ...taki wielki , cała sie wyparzysz ;)

kup wielki sagan załóż sobie na glowe i idx stąd już - czy to chciałaś powiedzieć :diabloti:

[quote name='bigos']w Smyku nie ma garów, chyba, że takie dla lalek z plastiku:diabloti::evil_lol: rżę tu i ówdzie

nie rżyj :diabloti: tak miałam nadzieje na różowy w kucyka pony garnek :diabloti:

[quote name='bigos']jakaś taka tu taka niepokojąca cisza nastała:roll:

debeściak spija noworoczne piccolo colo albo rodzi przedwcześnie:diabloti:

piccolo :cool1:

[quote name='Maga100']:hmmmm: :hmmmm: nie mam pojęcia, czy ty masz taka koleżankę, ktora przybiegnie na twój pierwszy telefon :shake:

ha, ja jednak wolałam, ze A. się ulotnił, bo jak wrócił to tylko mnie denerwował, ze WSZYSTKO robił źle :diabloti:

poszła spać i przeżywać, ze jutro taki piękny dzień.
Tak, jutro. Będzie widziała mnie :diabloti:

1. no ja tez nie wiem ktora będzie przebierac nogami i czekać na znak sygnał :roll:
2. R juz wszystko robi źle a jeszcze nie dostał małego do rąk - wróżę ciężkie dni :placz:
3. tak niestety to dzis ten dzień :placz:

[quote name='anetta']:shock:Lada chwila Debe się rozsypie. A może już się sypie? :evil_lol::evil_lol:
Kiedy to minęło?!

ani się obejrzysz a już dziaskiem zostajesz to chyba jakoś tak działa :roll:
[quote name='apple']Noooo....ale powiem CI ze jedna jest znacznie na przodzie:cool3:

obstawiam Mage100 :cool1:

witam z rana wstałam może dlatego, że zasnełam koło 5 :roll: zupełnie nie wiem czemu :roll:
ach juz wiem nie mogę sie doczekać jak Ją zobaczę :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to dziś jedziesz wyjadać te sałateczki do Magi ;)

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sałatkę to ja zobaczę jak Tadzik rzutem delifina wypusci coś ze swojej gardzieli - będzie to wtedy miało podobny kolor do sałatki i konsystencje i na tym podobieństwa kończyć sie beda :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sałatkę to ja zobaczę jak Tadzik rzutem delifina wypusci coś ze swojej gardzieli - będzie to wtedy miało podobny kolor do sałatki i konsystencje i na tym podobieństwa kończyć sie beda :cool1:

głodem Cię weźmie powiadasz :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial] Rudolf zajebioza :roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT]
tylko strasznie charcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Debe, ja nadal mam doła, ale do Was tu zajrzyłam. Ha!
A wszystko co potrzebne i niepotrzebne masz juz spakowane? Podejrzewam, że tak! A landrynki też? Landrynki musowo mieć:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Debe, ja nadal mam doła, ale do Was tu zajrzyłam. Ha!
A wszystko co potrzebne i niepotrzebne masz juz spakowane? Podejrzewam, że tak! A landrynki też? Landrynki musowo mieć:)

Pzdr.

Asiaczku ...ja czuję , że jak Debe wjedzie do szpitala to pomyślą , że ona się tam przeprowadza ...

Posted

[quote name='Alicja']Asiaczku ...ja czuję , że jak Debe wjedzie do szpitala to pomyślą , że ona się tam przeprowadza ...
:evil_lol: :evil_lol:

nie zapomnij Debe o posłaniu dla psa i psa :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: bosh ...żeby tylko R. sam nie pojechał :roll:

Hehehe..nie on pierwszy i nie ostatni by odstawil takiego numera:grins: