Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Olcia']o boszzzzzzzzz Maga co to za forum??? na gazecie jest mnóstwo dzieciowych forumów i ja tam wyszukuję kąski :evil_lol: [quote name='dbsst']jeżu kolczasty NIE MAM GARNKA nie mam oddzielnego GARNKA muszę lecieć jutro do sklepu. cz sa podane wymiary i z czego ma być zrobiony :cool1: garnek ma być zdrowy, nie rakotwórczy i uważaj na sztuczne barwniki. Żadne badziewie z tesco. Jakiś zepter za 3tys powinien być ok :p Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 bigos napisał(a):no w końcu rozmowy co się mogę pod nie podpiąć:cool3: no bo my równe matki :evil_lol: Olcia napisał(a):hahaha na czasie włacimy alimenty??? płacimy panie dyrektorze... to płaćcie uczciwie dalej, chyba muszę to wysłać exowi:):) hahahahhahaha i te mordy :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):teraz mój tekst leci:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak piękny i znowu jaki prawdziwy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja tu Wam Mateczki pokazuje "mojego" Bąbliczka, a te nic... Ani ładny, ani brzydki! :mad: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak piękny i znowu jaki prawdziwy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: się śmiej:) w moim przypadku to bardzo prawdziwy bo wstaje o 3 ubieram myje, ide z burkami wracam i jadę do pracy na 6:) wychodzę z pracy o 14 i o 16 jestem w domu bo bo kur... stoje w kochanych korkach, ale za to jem śniadanie w samochodzie , jak wracam to czytam w samochodzie, poprawiam makijaż w samochodzie i sprzątam :) Quote
Hanna R. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Maga100'] Dominiczko, ucałuj Januszka, swoją córeczkę fasoleczkę :iloveyou::iloveyou: O ! Jak zwykle się nie zawiodłam ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobry wieczór Dominiczko, mamo córeczki Januszka ! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Hanna R. napisał(a):O ! Jak zwykle się nie zawiodłam ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobry wieczór Dominiczko, mamo córeczki Januszka ! :loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj moja ukochana Hanno co może nie adoptujesz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 moja scena moja scena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Hanna R.']O ! Jak zwykle się nie zawiodłam ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobry wieczór Dominiczko, mamo córeczki Januszka ! :loveu::loveu::loveu::loveu: hahaha, Haniu, prosiłam cię, nie schlebiaj :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='dbsst']Witaj moja ukochana Hanno co może nie adoptujesz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: toż Hanna to Rodzina ...teściowa moja ;) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Olciu nie mogę z toba rozmawiać o fimie moje guru miłosć mego zycia Maga100 zabroniła mi a ja usłuzna tylko jej słucham gdyż się jej boję lękam :roll::diabloti: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):o boszzzzzz to aż tak mnie nie lubi:) nie ona jest potwornie zazdrosna, :shake: nie chcij jej poznać w realu bo po tobie :shake::shake::shake: bo anie się skapniesz a będzie rządzić twoim życiem :shake::shake::shake: będzie ci rozkazywać będzie cie pouczać :shake: Madziuniu for U :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='dbsst']Olciu nie mogę z toba rozmawiać o fimie moje guru miłosć mego zycia Maga100 zabroniła mi a ja usłuzna tylko jej słucham gdyż się jej boję lękam :roll::diabloti: buhahhahahahahahahahahahaha, kretynka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Maga100']hahaha, Haniu, prosiłam cię, nie schlebiaj :diabloti::diabloti: Gdzie mnie prosiłaś ? :diabloti: [quote name='Alicja']toż Hanna to Rodzina ...teściowa moja ;) Dlaczego wczoraj/dzisiaj siedziałaś na DG zamiast balować ? :roll: [quote name='dbsst']Witaj moja ukochana Hanno co może nie adoptujesz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Może nie adoptuję ... :lol::lol::lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Maga100']buhahhahahahahahahahahahaha, kretynka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tez cię kocham :loveu::loveu::loveu: [quote name='Hanna R.'] Może nie adoptuję ... :lol::lol::lol: i będziesz bronic przed ta straszna Magdą Montana W. obiecaj :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [ [quote name='Hanna R.']Gdzie mnie prosiłaś ? :diabloti: no jak to gdzie, w myślach :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Hanna R.'] Dlaczego wczoraj/dzisiaj siedziałaś na DG zamiast balować ? :roll: dotrzymywałam towarzystwa mojej sis xero a Twój syn sobie grał na gitarze :diabloti: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Alicja']dotrzymywałam towarzystwa mojej sis xero a Twój syn sobie grał na gitarze :diabloti: ten sam syn którego wczoraj upijałaś likierem:):) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Alicja']dotrzymywałam towarzystwa mojej sis xero a Twój syn sobie grał na gitarze :diabloti: tak bo to jedyna sis prawdziwa Maga zostawiła mnie sama samiusieńka i poszła na kinder party i Ala się zlitowała i ze mna posiedziała :D Quote
Recommended Posts