dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 apple napisał(a):Zabalowało się coooo?:cool3: Korzystaj z ostatnich dni wolności:megagrin: a jak ledwo do domu dojszłam :evil_lol: maupa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bigos napisał(a):cześć starsze młode matki polki:loveu: czesc najapetyczniejszy nicku na dg :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dominiko. Właśnie przeczytałam na forum dzieciowym BARDZO WAŻNĄ INFORMACJĘ. A więc słuchaj uważnie i zanotuj: jak już Jan będzie pił wodę, to tę wodę MUSISZ GOTOWAĆ w osobnym, specjalnie tylko do tego przeznaczonym garnku!!!!! Do niczego innego ten garnek nie może zostać użyty :nono: I nie że wybierasz jakiegoś ze swojego zestawu.:nono: Musisz iść i zakupić NOWY. I potem wodę, czy do picia, czy do wstrętnego sztucznego mleka, gotujesz TYLKO I WYŁĄCZNIE w tym garnku. Gotowanie wody w ogólnym czajniku elektrycznym jest niedopuszczalne!!!!!:shake: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 jeżu kolczasty NIE MAM GARNKA nie mam oddzielnego GARNKA muszę lecieć jutro do sklepu. cz sa podane wymiary i z czego ma być zrobiony :cool1: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):o boszzzzzzzzz Maga co to za forum??? nie wiem ale Maga ma mistrza w szukaniu takich rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 właśnie oglądam co mi zrobisz jak mnie złapiesz i czym się różni kobieta od cytryny???:) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):właśnie oglądam co mi zrobisz jak mnie złapiesz i czym się różni kobieta od cytryny???:) piękny film piękna scena :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 też włączyłam co mi zrobisz hahahaha Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):piękny film piękna scena :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: uwielbiam polskie filmy ale klasyke:), a młody człowiek chyba nie za bardzo bo wczoraj na koglu zasnął a dziś też już śpi:) Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia, bo kobieta jest kwaśna, a cytryna słodka! HAHA! A co to za forum jest? A nie można normalnie w takim czajniku nieelektrycznym gotować wody? Bo to chyba w garnku melka się nie gotuje, nie wiem... Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):też włączyłam co mi zrobisz hahahaha założysz się o honor nieeeeeee o 200 zeta:):) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):uwielbiam polskie filmy ale klasyke:), a młody człowiek chyba nie za bardzo bo wczoraj na koglu zasnął a dziś też już śpi:) załozysz się....................o honor, nie o 200zł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ze nie będzie rozumiał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Olcia, bo kobieta jest kwaśna, a cytryna słodka! HAHA! oj nie odrobiłaś lekcji z klasyki kna polskiego :) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 taaaaaaaaaaaaaaaaak jest coś we mnie -----------------> kariera Nikodem Dyzmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 jutro kolejny klasyk piłkarski poker, i będzie łapówkaaaaaaaaaaa:):) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 a co mi zrobisz kręcili koło mnie w fabryce zrembu na Rydgiera :diabloti: teraz już fabryki nie ma powstają tam "apartamentowce" tego pana żona zdradza ------------- najlepszy kawałek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A tu macie mojego Bąblika! :) http://1.1.1.2/bmi/photos.nasza-klasa.pl/9854968/55/main/8705ad013e.jpeg Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):jutro kolejny klasyk piłkarski poker, i będzie łapówkaaaaaaaaaaa:):) film który przepowiedział sytuacje polskiej piłki noznej dzisiejszych czasów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 on ruda ona ruda a dziecko czarne :) a tak poważnie te filmy to i nasze dzieci będą oglądać a te co są teraz kręcone to bij zabij ale nie powiem ci di było np. hitem rok temu jaki polski film Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):on ruda ona ruda a dziecko czarne :) a tak poważnie te filmy to i nasze dzieci będą oglądać a te co są teraz kręcone to bij zabij ale nie powiem ci di było np. hitem rok temu jaki polski film wiesz co nie wiem.......................jak uczyłam młodziez to oni już nie lubili nie rozumieli :shake: a jak można nie lać z tekstu : eeeeeeeee cwany gapa chcesz żeby twoja matka miała syna bez zęba" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 no w końcu rozmowy co się mogę pod nie podpiąć:cool3: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 I znalazły się fanki starego dobrego kina Polskiego! :):) Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 hahaha na czasie włacimy alimenty??? płacimy panie dyrektorze... to płaćcie uczciwie dalej, chyba muszę to wysłać exowi:):) Quote
Recommended Posts