Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

apple napisał(a):
Zabalowało się coooo?:cool3:

Korzystaj z ostatnich dni wolności:megagrin:

a jak ledwo do domu dojszłam :evil_lol:
maupa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bigos napisał(a):
cześć starsze młode matki polki:loveu:

czesc najapetyczniejszy nicku na dg :evil_lol:

Posted

Dominiko.
Właśnie przeczytałam na forum dzieciowym BARDZO WAŻNĄ INFORMACJĘ.
A więc słuchaj uważnie i zanotuj:
jak już Jan będzie pił wodę, to tę wodę MUSISZ GOTOWAĆ w osobnym, specjalnie tylko do tego przeznaczonym garnku!!!!!
Do niczego innego ten garnek nie może zostać użyty :nono:
I nie że wybierasz jakiegoś ze swojego zestawu.:nono:
Musisz iść i zakupić NOWY.
I potem wodę, czy do picia, czy do wstrętnego sztucznego mleka, gotujesz TYLKO I WYŁĄCZNIE w tym garnku.
Gotowanie wody w ogólnym czajniku elektrycznym jest niedopuszczalne!!!!!:shake:

Posted

jeżu kolczasty NIE MAM GARNKA nie mam oddzielnego GARNKA muszę lecieć jutro do sklepu. cz sa podane wymiary i z czego ma być zrobiony :cool1:

Posted

Olcia napisał(a):
o boszzzzzzzzz Maga co to za forum???

nie wiem ale Maga ma mistrza w szukaniu takich rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Olcia napisał(a):
właśnie oglądam co mi zrobisz jak mnie złapiesz i czym się różni kobieta od cytryny???:)

piękny film piękna scena :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
piękny film piękna scena :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

uwielbiam polskie filmy ale klasyke:), a młody człowiek chyba nie za bardzo bo wczoraj na koglu zasnął a dziś też już śpi:)

Posted

Olcia, bo kobieta jest kwaśna, a cytryna słodka! HAHA!

A co to za forum jest? A nie można normalnie w takim czajniku nieelektrycznym gotować wody?
Bo to chyba w garnku melka się nie gotuje, nie wiem...

Posted

Olcia napisał(a):
uwielbiam polskie filmy ale klasyke:), a młody człowiek chyba nie za bardzo bo wczoraj na koglu zasnął a dziś też już śpi:)

załozysz się....................o honor, nie o 200zł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ze nie będzie rozumiał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a co mi zrobisz kręcili koło mnie w fabryce zrembu na Rydgiera :diabloti:
teraz już fabryki nie ma powstają tam "apartamentowce"

tego pana żona zdradza ------------- najlepszy kawałek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Olcia napisał(a):
jutro kolejny klasyk piłkarski poker, i będzie łapówkaaaaaaaaaaa:):)

film który przepowiedział sytuacje polskiej piłki noznej dzisiejszych czasów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

on ruda ona ruda a dziecko czarne :)

a tak poważnie te filmy to i nasze dzieci będą oglądać a te co są teraz kręcone to bij zabij ale nie powiem ci di było np. hitem rok temu jaki polski film

Posted

Olcia napisał(a):
on ruda ona ruda a dziecko czarne :)

a tak poważnie te filmy to i nasze dzieci będą oglądać a te co są teraz kręcone to bij zabij ale nie powiem ci di było np. hitem rok temu jaki polski film

wiesz co nie wiem.......................jak uczyłam młodziez to oni już nie lubili nie rozumieli :shake:

a jak można nie lać z tekstu : eeeeeeeee cwany gapa chcesz żeby twoja matka miała syna bez zęba" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: