Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Kochane! Żeby Wam wasze chłopy tak podrzucali pod nogi kwiatuszki! Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Olcia napisał(a):czego się trzęsiesz????, nie skacz tak bo ci wody wylecą:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ups zapomniałam się muszę wytrzymac do poniedziałku bo mój El Drr pewnie teraz wskazuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a):.....:roflt: a ta rechocze o rok starsza i nic sie nie zmieniło :roll::evil_lol: Aga&Ganja napisał(a):Kochane! Żeby Wam wasze chłopy tak podrzucali pod nogi kwiatuszki! ooooooooo mądrze gada na prezydenta :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):ooooooooo mądrze gada na prezydenta :evil_lol: A czy ja kiedykolwiek nie mówiłam mądrze? :eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 a to ja miałam spoważnieć :hmmmm: chyba Cię pogło :roflt: Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Aga&Ganja napisał(a):A czy ja kiedykolwiek nie mówiłam mądrze? :eviltong::evil_lol: hahah ta wrodzona skromnosc :eviltong: Alicja napisał(a):a to ja miałam spoważnieć :hmmmm: chyba Cię pogło :roflt: czyli, że w tym roku nie ma co na to liczyć :roll: i że mamy cię znosić taką rechocząca :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):hahah ta wrodzona skromnosc :eviltong: Bądź skromna, a nigdzie dalej nie zajdziesz! :eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Bądź skromna, a nigdzie dalej nie zajdziesz! :eviltong::evil_lol::evil_lol: hahahhaha powieszę na lodówce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):hahahhaha powieszę na lodówce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam wiele więcej takich sentencji! :eviltong::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Alicja napisał(a):no to spoko ....zdązę obiad ugotować ;) dbsst napisał(a):OD 13 MASZ SIEDZIEC I CIERPIEC ZE MNĄ A NIE GOTOWAĆ OBIAD aż się UNIOSŁAM :shake: [FONT=Arial]ale Ona dla Jaśka ten łobiod... wiem bo mi mówiła :grins: [/FONT] Olcia napisał(a):o to i ja już będę w domu po pierwzym dniu pracy:) [FONT=Arial]ja też bede w domu :roll:[/FONT] Aga&Ganja napisał(a):A to źle, że będą Cię ciachać... Ale trzymaj się przyszła młoda Mamuśko! Jasiu- fasoleczko rośnij nam! [FONT=Arial]buuhahha... no z tym MŁODA to nie szalej... za rok 20tka stuknie :diabloti:[/FONT] hmmmmmm a co wy nie śpicie.............. :roll: Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Mam wiele więcej takich sentencji! :eviltong::evil_lol: czekamy w gotowości bojowej :evil_lol: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ale Ona dla Jaśka ten łobiod... wiem bo mi mówiła :grins: [/FONT] [FONT=Arial]ja też bede w domu :roll:[/FONT] [FONT=Arial]buuhahha... no z tym MŁODA to nie szalej... za rok 20tka stuknie :diabloti:[/FONT] hmmmmmm a co wy nie śpicie.............. :roll: dla Jaśka to zrobi jak PRZYJEDZIECIE :diabloti: bedziesz w domu - toz mnie zaskoczyła babo :shake::evil_lol: młódka :loveu::diabloti: syn mi sie zdenerwował na wystrzały :roll: ale juz śpi uffffffffffffffffffffffffff ma cos na sumieniu, że taki nerwowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja do 04 to chyba nie zasnę :roll::shake: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]za rok 20tka stuknie :diabloti:[/FONT] Czekaj, czekaj- bo nie rozumiem. :eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a): czyli, że w tym roku nie ma co na to liczyć :roll: i że mamy cię znosić taką rechocząca :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyjdzie Ci pocierpieć ;) Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No ktoś musi podtrzymać, to pokolenie, prawda? :evil_lol::eviltong: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Bądź skromna, a nigdzie dalej nie zajdziesz! :eviltong::evil_lol::evil_lol: moje motto na początek roku:) Quote
clockwork Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Czekaj, czekaj- bo nie rozumiem. :eviltong::evil_lol: [FONT=Arial]czekam .............. czekam....... [/FONT][FONT=Arial]młoda to ja jestem :diabloti: a Debe to [/FONT][FONT=Arial]STARA DUPA ...........:diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Czekaj, czekaj- bo nie rozumiem. :eviltong::evil_lol: nie zrozumiesz to wyzsza matematyka ktorej nikt juznie rozumie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a):przyjdzie Ci pocierpieć ;) dzizys nie godziłam sie na to nie ni eni e Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 clockwork napisał(a):[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]młoda to ja jestem :diabloti: a Debe to [/FONT][FONT=Arial]STARA DUPA ...........:diabloti:[/FONT] nie ważne, że stara ważne, że jeszcze nie obwisła ta dupa :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 clockwork, No nie wiem, nie wiem, same tu młode dupy! :eviltong: Olcia, dziękuję! Chociaż raz się na coś przydam! ;) Quote
clockwork Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):nie ważne, że stara ważne, że jeszcze nie obwisła JESZCZE... 4 dni:diabloti::diabloti: ide spać chyba...:roll: ja tam nie zamierzam koczować do 04.01 :shake::shake: ino że mi sie nie chce i jest sens??? za 8godz szkodnik wstaje....... Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a): dzizys nie godziłam sie na to nie ni eni e no wiesz ...musisz się zdecydować Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 clockwork napisał(a): ide spać chyba...:roll: ja tam nie zamierzam koczować do 04.01 :shake::shake: ino że mi sie nie chce Młoda jesteś, w grobie się wyśpisz... :eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):clockwork, No nie wiem, nie wiem, same tu młode dupy! :eviltong: a jak same młódki clockwork napisał(a):JESZCZE... 4 dni:diabloti::diabloti: ide spać chyba...:roll: ja tam nie zamierzam koczować do 04.01 :shake::shake: ino że mi sie nie chce i jest sens??? za 8godz szkodnik wstaje....... nie będziesz ze mna czuwac ani ani :shake: Alicja napisał(a):no wiesz ...musisz się zdecydować hahahah ale jak to tak ostro i kategorycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):A co Ty, na bezsenność cierpisz? na niecierpliwość :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jesteś niecierpliwa, bo długo nie zasypiasz i wtedy włazisz na dogo i gadasz z nami! Tak! Quote
Recommended Posts