dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 apple napisał(a):Boooszzzz stuknijcie sie w głowe:roflt: właśnie stuknijcie się w głowę wszystkie :shake::diabloti: Alicja napisał(a)::hmmmm: mówisz że to pomaga :roflt: mnie pomaga ale ja jakas dziwna jestem :roll: Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 apple napisał(a):Boooszzzz stuknijcie sie w głowe:roflt: [FONT=Arial]:shake: bo będzie bolało [/FONT] dbsst napisał(a):właśnie stuknijcie się w głowę wszystkie :shake::diabloti: mnie pomaga ale ja jakas dziwna jestem :roll: [FONT=Arial]no :errrr:[/FONT] Quote
agbar Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Stuknijcie sie mlodociane matki:grins: Powrocilam ze szpitala..... Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 agbar napisał(a):Stuknijcie sie mlodociane matki:grins: Powrocilam ze szpitala..... juz umierałam z nerw że falstartem poleciałaś :shake: Quote
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 cześć gówniary :diabloti: zmien Debe tytuł wątku - na przedszkole u geriatryków :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Vectra napisał(a):cześć gówniary :diabloti: zmien Debe tytuł wątku - na przedszkole u geriatryków :evil_lol: zmienie na ściśle tajne przez poufne :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: wiesz, że posądzona byłas o taki żarcik jeden. Jak nie wiesz to Magda W. ci powie :diabloti: Quote
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):zmienie na ściśle tajne przez poufne :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: wiesz, że posądzona byłas o taki żarcik jeden. Jak nie wiesz to Magda W. ci powie :diabloti:no nie wiem , ale się dowiem :diabloti: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Vectra napisał(a):no nie wiem , ale się dowiem :diabloti: ale pomyślałam, że to nie zgodne z prawem więc :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 ktos ma czkawkę ktoś ma czkawkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: może w nocy nie będzie mieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a oto durny pies Quote
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):ale pomyślałam, że to nie zgodne z prawem więc :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście co złego to ja :diabloti: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Vectra napisał(a):oczywiście co złego to ja :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no cóż taka była moja pierwsza myśl :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no cóż taka była moja pierwsza myśl :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: niewdzięcznica :diabloti: Quote
bigos Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a): mam taki plan poproszę El Drr żeby w czasie CC zrobił mi odsysanie tłuszczu, zmniejszenie żołądka i prostowanie jelit :diabloti: będę zaraz po wstaniu piękna szczupła i zgrabna - może jeszcze nogi mi wydłuży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Temu jedynie może Dr House zaradzić hahahahah ew Jakub Burski z Leśnej Góry :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Maga100 napisał(a):haha, o dzięki, ci bwana :modla: Debe już poszła udawać, ze śpi, a ja piję, bo cóż innego mi pozostało :niewiem: Ale zaraz kończę, bo muszę jeszcze się podszkolić z podręcznika medycyny jak wykonać cięcie, ale już postanowiłam, ze zrobię jej pionowe :diabloti: Zrób pionowe, zrób poziome - ważne, aby Jasiek wylądował... dbsst napisał(a):jestem zmęczona jakbym urodziła :shake: 1. El Drr odbierał dziś poród za porodem :shake: 2. przyjęć było tyle, że SZOK :crazyeye: 3. ja nie chce nic mówić ale od 22 byłam na czczo :shake: a w koło WSZYSCY JEDLI BATONY I PILI KAWE Z AUTOMATU :diabloti::angryy: 4. na KTG czekałam jak głupia - działało jedno potem przytargali drugie - reszta popsuta :diabloti: 5. El Drr dziś miał urwanie głowy ale jak juz zszedł do mnie to był pod koniec ostatniego porodu więc technicznie nie było problemu. Problem pojawił sie moralny :diabloti: 6. mój syn rozkopał elektrody z KTG! tak, że pospadały a macica 5% 7. leżałam na tym KTG i leżałam jak wchodziła pani położna to pokazywał, że ON nie będzie współpracował. Mieliśmy wyciszony KTG a TZ pod drzwiami slyszał co ten Mały Drań wyprawiał :diabloti: 8. 4 stycznia o 13 stawiam się i jeśli nawet będzie taka sama sytuacja jak dziś to jedziemy z oksytocyną i lecimy ze skalpelem, dziś NIE :shake: Debe - 4 stycznia to już żabi skok... Dzisiejszego dnia juz nie liczę, jutro - dzień szybko minie, 1 stycznia - będziemy odsypiali sylwestrowe szalęństwo i dzień tez szybko minie, 2 - sobota - trzeba uzupełnić lodówkę, 3 - niedziela, no chyba nie chcesz, aby Jasiek urodził się w niedziel, prawda? Pzdr. Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Vectra napisał(a):cześć gówniary :diabloti: zmien Debe tytuł wątku - na przedszkole u geriatryków :evil_lol: :roflt: dbsst napisał(a):ktos ma czkawkę ktoś ma czkawkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: może w nocy nie będzie mieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a oto durny pies http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0644ps.jpg?t=1262186159 http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0646ps.jpg?t=1262186215 ja tam nie wiem co ty chcesz od Szpilki :hmmmm: http://www.youtube.com/watch?v=dFweACQztW4 coś dla mam ;) Quote
Cola Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=dFweACQztW4 coś dla mam ;) :evil_lol::evil_lol: syn się wypiął doopą jak to usłyszał :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Asiaczek napisał(a): Debe - 4 stycznia to już żabi skok... Dzisiejszego dnia juz nie liczę, jutro - dzień szybko minie, 1 stycznia - będziemy odsypiali sylwestrowe szalęństwo i dzień tez szybko minie, 2 - sobota - trzeba uzupełnić lodówkę, 3 - niedziela, no chyba nie chcesz, aby Jasiek urodził się w niedziel, prawda? mała errata :p niedziela - wizyta u ukochanej Magi :loveu::loveu: Quote
apple Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wietrzenie?:roll: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0646ps.jpg?t=1262186215 Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Vectra napisał(a):niewdzięcznica :diabloti: że muła :evil_lol: bigos napisał(a):Temu jedynie może Dr House zaradzić hahahahah ew Jakub Burski z Leśnej Góry :evil_lol::evil_lol: chojeja to co ja zrobie nie bedę piśkna jak Alicja Cherbuś po porodzie :shake: Asiaczek napisał(a): Debe - 4 stycznia to już żabi skok... Dzisiejszego dnia juz nie liczę, jutro - dzień szybko minie, 1 stycznia - będziemy odsypiali sylwestrowe szalęństwo i dzień tez szybko minie, 2 - sobota - trzeba uzupełnić lodówkę, 3 - niedziela, no chyba nie chcesz, aby Jasiek urodził się w niedziel, prawda? Pzdr. w niedziele jestem u Magi wiec nie rodze będzie pracowity poniedziałek w końcu :diabloti::evil_lol: Alicja napisał(a)::roflt: ja tam nie wiem co ty chcesz od Szpilki :hmmmm: http://www.youtube.com/watch?v=dFweACQztW4 coś dla mam ;) ja od niej nic sama chce coś mi powiedzieć :evil_lol: kabaret jutro nie chce mi się włączac głosników lolka75 napisał(a):a ja tak nie w temacie ale.... :multi::multi::multi::multi: dziękujemy :multi::multi::multi: Maga100 napisał(a):mała errata :p niedziela - wizyta u ukochanej Magi :loveu::loveu: tak tak tak apple napisał(a):wietrzenie?:roll: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0646ps.jpg?t=1262186215 kopyt :shake: bylismy w kinie było EXTRA ja chcę jeszcze ale już nie zdążymy bo filmy wchodzą jak juz będzie Jan :eviltong: byliśmy na zakupach - SMYK został chyba okradziony NIC nie było :shake: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 i witamy SYLWESTROWO W 39tc pragnę dodać, że w naszym ostatnim tygodniu ciąży :multi::multi::multi::multi::multi: http://niemowle.onet.pl/pl_PL/preg_calendar.php?option=week&week_nr=39&categ=text niesamowite jak szybko zleciała ta nasza ciąża a z drugiej strony jak potwornie się wlokła :shake: Quote
teqquila Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Siemanko Debe tyz Cie witamy sylwestrowo :) Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dzień dobry o tak chorej porze jak 7:34 a ja już nie śpię od godziny Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 malawaszka napisał(a)::klacz: tak trzymaj :lol: ale że co tak trzymać nogi zaciśnięte czy o co chodzi :evil_lol: teqquila napisał(a):Siemanko Debe tyz Cie witamy sylwestrowo :) siema mój jeden z ulubieńszych alkoholi :evil_lol: A wy po nocach jedna z druga to spać nie możecie tylko mi tu po DG latacie :shake: do wyrek raz raz Waszko ty masz misję - i wcale to nie monotematyczne Olcia napisał(a):dzień dobry o tak chorej porze jak 7:34 a ja już nie śpię od godziny a ty Olciu jesteś usprawiedliwiona my po spacerze z psem własnie kończymy śniadanie i.................................spadamy :evil_lol: Quote
Recommended Posts