Cola Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 ehhh....to czekamy do 4 stycznia :cool3: Quote
Olcia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Jasiek 4 nie możesz się urodzić, bo ciotka wraca pierwszy dzień do pracy i nie będę miała jak kciuków trzymać , bo coś mi się wydaje że nie będę miała nawet czasu się podrapać:) Quote
agbar Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Zazdroszcze ci,ze znasz date...Ja siedze i czekam i czekam i czekam....i juz mnie to czekanie psychicznie wykancza....Niby mialam nie donosic,niby mialam urodzic spooooro za wczesnie a teraz jak sie maly zaparl kopytkami to bedzie do maja siedzial....Kazdy skurcz to nadzieja,ze juz..... Powodzenia:-) Quote
agnes1 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='malawaszka']to by było dobre - GŁOSOWAC! chociaż i tek to pewnie nic nie da bo u nas za zabicie psa sie dostaje kare 200 zł a za kradzież gumy do zucia idzie sie do pierdla :shock:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=RoyalBlue][B]albo nic bo niska szkodliwość czynu... czy jakoś tak..... :roll: i skąd będą brali te dane :roll: porzucony pies jest najczęściej "niczyj", "właściciel" anonimowy.... a społeczeństwo zbyt chore żeby kablować na porzucacza :roll: nasze społeczeństwo w większości nie cierpi psów i goowno ich obchodzi co sąsiad zrobił z burkiem ważne że się pozbył... bo psy srają, śmierdzą i wogóle.... przykład..znajomy kliknął mi że szwagierka znalazła potrąconego psa... zabrała, wzięła do weta, leczy go... uważa że pies ma właściciela- był zadbany, miał 2 obroże.... ogłosiłam psiaka na jastrzębskim portalu, z prośbą jeżeli ktoś rozpoznaje psa o powiadomienie właściciela że psiak czeka... minęło 11 dni CISZA! wkleiłam se na NK z prośbą do ludzi z Jastrzębia o POLECANIE, WKLEJANIE W PROFIL i tym samym apelem- pies czeka na pana, nie może zostać tam gdzie jest- że może ktoś rozpozna psa znajomego, sąsiada i powiadomi go.... zgadnijcie ile osób poleciło zdjęcie, ile osób skopiowało je do siebie.... ile osób obchodzi los psa...... nooo ile???? [/B][B][SIZE=4]1 !!! [/SIZE] koleś którego szwagierka zaopiekowała się znajdą.... :roll: czy to aż tyle zachodu polecić fote??? ale po co??? kogo obchodzi potrącony kundel..... i ja mam takich buraków w znajomych :mdleje: czas zrobić porządek na liście :diabloti: oczywiście mówię o ludziach z jastrzębia..... za to bardzo chętnie skorzystałaby większość w przypadkach : "MAGDA!!!!! suka [U]SIE[/U] mi oszczeniła :crazyeye: ty tam działasz w psach... znajdź im domy" :angryy:, albo... wczorajszy text: "MAGDA!!!! mamy 10cio mies. beagla, pomóż znaleźć mu dom, ODSPRZEDAMY taniej bo... nie mamy czasu :angryy:... nie chcę go zawozić do schroniska bo..... ZAPŁACILIŚMY ZA NIEGO TROCHE KASY" :angryy::angryy::angryy: palanciarstwo zakichane..... P.S. zagłosowałam of course- jaaa... Klockowa :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 powiem tylko witam żyje nie chce mi się siedzieć pa Quote
Agga Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='dbsst']powiem tylko witam żyje nie chce mi się siedzieć pa[/QUOTE] To się połoz kobitko i odpoczywaj. Do 4 stycznie już rzut beretem. Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a):powiem tylko witam żyje nie chce mi się siedzieć pa Ej no, weź bądź wesołym debeściakiem :-(:stop: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 trochę mi przeszło był mój drugi syn ze swoją pierwszą matką i mnie pocieszali :eviltong: Potem była koleżanka z synem i mnie pocieszali :cool3: a potem przyszedł TZ z biletami do kina na jutro :multi: i dostałam ciasto :multi: i odrazu lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a):trochę mi przeszło był mój drugi syn ze swoją pierwszą matką i mnie pocieszali :eviltong: Potem była koleżanka z synem i mnie pocieszali :cool3: a potem przyszedł TZ z biletami do kina na jutro :multi: i dostałam ciasto :multi: i odrazu lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no widzisz ....a teraz cyc do przodu i przed siebie do nowego roku ;) Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 a na co idziecie do kina???? zazdroszcze :roll: czy musze zajść w ciąże żeby mnie zabrał do kina????? Quote
Vectra Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a):a na co idziecie do kina???? zazdroszcze :roll: czy musze zajść w ciąże żeby mnie zabrał do kina????? zapytaj J :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Vectra napisał(a):zapytaj J :evil_lol: nie moge bo wisi topór w powietrzu :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a):nie moge bo wisi topór w powietrzu :evil_lol: to użyj damskiej kreatywności :evil_lol: będziesz miała i kino i kuchnię , a nawet ciążę na zgodę :diabloti: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 i co i co i ten topór to jest ten od robienia dzieci :p taki dzieciorobotopór, że sie go tak boisz Waszko :eviltong: Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a):a na co idziecie do kina???? zazdroszcze :roll: czy musze zajść w ciąże żeby mnie zabrał do kina????? TZ debe ma cie zabrać do kina?? Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a):a na co idziecie do kina???? zazdroszcze :roll: czy musze zajść w ciąże żeby mnie zabrał do kina????? TZ debe ma cie zabrać do kina czy pomóc zaciążyć???? debe to się raczej nie spodoba:):) Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Olcia napisał(a):TZ debe ma cie zabrać do kina czy pomóc zaciążyć???? debe to się raczej nie spodoba:):) dobre geny niech sieje ale bez całowania i bez zakochiwania się tylko sex prokreacyjny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ja też byłam w kinie na avatarze....a broń boże w ciąży nie jestem:evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Vectra napisał(a):to użyj damskiej kreatywności :evil_lol: będziesz miała i kino i kuchnię , a nawet ciążę na zgodę :diabloti: dbsst napisał(a):i co i co i ten topór to jest ten od robienia dzieci :p taki dzieciorobotopór, że sie go tak boisz Waszko :eviltong: Olcia napisał(a):TZ debe ma cie zabrać do kina czy pomóc zaciążyć???? debe to się raczej nie spodoba:):) hahahahaha weźcie Wy już zmieńcie tego lekarza :roflt: ja tu muszę poważnie siedziec i być obrażona, a nie chichotać hahahha Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a):dobre geny niech sieje ale bez całowania i bez zakochiwania się tylko sex prokreacyjny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to powiem ci że wyrozumiała jesteś:) Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 apple napisał(a):Ja też byłam w kinie na avatarze....a broń boże w ciąży nie jestem:evil_lol: kto wie prowadzono badania ponoć najwiecej cięzarnych wybiera ten film :evil_lol: malawaszka napisał(a):hahahahaha weźcie Wy już zmieńcie tego lekarza :roflt: ja tu muszę poważnie siedziec i być obrażona, a nie chichotać hahahha ale którego od migdałów czy od jajników :shake::evil_lol: kolejna obrazona :roll::evil_lol: Olcia napisał(a):no to powiem ci że wyrozumiała jesteś:) w dzisiejszych czasach kiedy mamy do czynienia z coraz słabszymi genami naszym obowiazkiem moralnym jest dzielić sie :diabloti::evil_lol: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 debeściak jak dobrem TZ'a rozporządza:diabloti: szasta wręcz:evil_lol: Quote
Recommended Posts