Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Jasiek 4 nie możesz się urodzić, bo ciotka wraca pierwszy dzień do pracy i nie będę miała jak kciuków trzymać , bo coś mi się wydaje że nie będę miała nawet czasu się podrapać:)

Posted

Zazdroszcze ci,ze znasz date...Ja siedze i czekam i czekam i czekam....i juz mnie to czekanie psychicznie wykancza....Niby mialam nie donosic,niby mialam urodzic spooooro za wczesnie a teraz jak sie maly zaparl kopytkami to bedzie do maja siedzial....Kazdy skurcz to nadzieja,ze juz.....

Powodzenia:-)

Posted

[quote name='malawaszka']to by było dobre - GŁOSOWAC! chociaż i tek to pewnie nic nie da bo u nas za zabicie psa sie dostaje kare 200 zł a za kradzież gumy do zucia idzie sie do pierdla :shock:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=RoyalBlue][B]albo nic bo niska szkodliwość czynu... czy jakoś tak..... :roll:
i skąd będą brali te dane :roll: porzucony pies jest najczęściej "niczyj", "właściciel" anonimowy.... a społeczeństwo zbyt chore żeby kablować na porzucacza :roll: nasze społeczeństwo w większości nie cierpi psów i goowno ich obchodzi co sąsiad zrobił z burkiem ważne że się pozbył... bo psy srają, śmierdzą i wogóle....

przykład..znajomy kliknął mi że szwagierka znalazła potrąconego psa... zabrała, wzięła do weta, leczy go... uważa że pies ma właściciela- był zadbany, miał 2 obroże.... ogłosiłam psiaka na jastrzębskim portalu, z prośbą jeżeli ktoś rozpoznaje psa o powiadomienie właściciela że psiak czeka... minęło 11 dni CISZA!
wkleiłam se na NK z prośbą do ludzi z Jastrzębia o POLECANIE, WKLEJANIE W PROFIL i tym samym apelem- pies czeka na pana, nie może zostać tam gdzie jest- że może ktoś rozpozna psa znajomego, sąsiada i powiadomi go....
zgadnijcie ile osób poleciło zdjęcie, ile osób skopiowało je do siebie.... ile osób obchodzi los psa...... nooo ile???? [/B][B][SIZE=4]1 !!! [/SIZE] koleś którego szwagierka zaopiekowała się znajdą.... :roll: czy to aż tyle zachodu polecić fote??? ale po co??? kogo obchodzi potrącony kundel..... i ja mam takich buraków w znajomych :mdleje: czas zrobić porządek na liście :diabloti: oczywiście mówię o ludziach z jastrzębia.....
za to bardzo chętnie skorzystałaby większość w przypadkach : "MAGDA!!!!! suka [U]SIE[/U] mi oszczeniła :crazyeye: ty tam działasz w psach... znajdź im domy" :angryy:, albo... wczorajszy text: "MAGDA!!!! mamy 10cio mies. beagla, pomóż znaleźć mu dom, ODSPRZEDAMY taniej bo... nie mamy czasu :angryy:... nie chcę go zawozić do schroniska bo..... ZAPŁACILIŚMY ZA NIEGO TROCHE KASY" :angryy::angryy::angryy:
palanciarstwo zakichane.....

P.S. zagłosowałam of course- jaaa... Klockowa :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']powiem tylko witam żyje nie chce mi się siedzieć
pa[/QUOTE]

To się połoz kobitko i odpoczywaj. Do 4 stycznie już rzut beretem.

Posted

trochę mi przeszło był mój drugi syn ze swoją pierwszą matką i mnie pocieszali :eviltong:
Potem była koleżanka z synem i mnie pocieszali :cool3:
a potem przyszedł TZ z biletami do kina na jutro :multi:
i dostałam ciasto :multi:
i odrazu lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
trochę mi przeszło był mój drugi syn ze swoją pierwszą matką i mnie pocieszali :eviltong:
Potem była koleżanka z synem i mnie pocieszali :cool3:
a potem przyszedł TZ z biletami do kina na jutro :multi:
i dostałam ciasto :multi:
i odrazu lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no widzisz ....a teraz cyc do przodu i przed siebie do nowego roku ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
nie moge bo wisi topór w powietrzu :evil_lol:

to użyj damskiej kreatywności :evil_lol: będziesz miała i kino i kuchnię , a nawet ciążę na zgodę :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
a na co idziecie do kina???? zazdroszcze :roll: czy musze zajść w ciąże żeby mnie zabrał do kina?????

TZ debe ma cie zabrać do kina??

Posted

malawaszka napisał(a):
a na co idziecie do kina???? zazdroszcze :roll: czy musze zajść w ciąże żeby mnie zabrał do kina?????

TZ debe ma cie zabrać do kina czy pomóc zaciążyć????
debe to się raczej nie spodoba:):)

Posted

Olcia napisał(a):

dobre geny niech sieje
ale bez całowania i bez zakochiwania się tylko sex prokreacyjny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
to użyj damskiej kreatywności :evil_lol: będziesz miała i kino i kuchnię , a nawet ciążę na zgodę :diabloti:

dbsst napisał(a):
i co i co i ten topór to jest ten od robienia dzieci :p
taki dzieciorobotopór, że sie go tak boisz Waszko :eviltong:

Olcia napisał(a):

hahahahaha weźcie Wy już zmieńcie tego lekarza :roflt: ja tu muszę poważnie siedziec i być obrażona, a nie chichotać hahahha

Posted

dbsst napisał(a):
dobre geny niech sieje
ale bez całowania i bez zakochiwania się tylko sex prokreacyjny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to powiem ci że wyrozumiała jesteś:)

Posted

apple napisał(a):
Ja też byłam w kinie na avatarze....a broń boże w ciąży nie jestem:evil_lol:

kto wie prowadzono badania ponoć najwiecej cięzarnych wybiera ten film :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
hahahahaha weźcie Wy już zmieńcie tego lekarza :roflt: ja tu muszę poważnie siedziec i być obrażona, a nie chichotać hahahha

ale którego od migdałów czy od jajników :shake::evil_lol:
kolejna obrazona :roll::evil_lol:

Olcia napisał(a):
no to powiem ci że wyrozumiała jesteś:)

w dzisiejszych czasach kiedy mamy do czynienia z coraz słabszymi genami naszym obowiazkiem moralnym jest dzielić sie :diabloti::evil_lol: